Újdonság | Catrice Net Works Limited Edition

Csak én vettem észre, hogy ugyan elméletileg minden limitált kollekciónak be kéne jönnie a Catrice-tól hozzánk is, ettől függetlenül már április van és még mindig az egyik karácsonyi (vagy az It Pieces) van kint mindenhol???? Ultragáz... Pedig az év eleje óta volt egy-két olyan LE, amik még nekem is nagyon megtetszettek. de hiába vadászok rájuk sehol semmi. A legújabbnak, a májustól megjelenő Net Works országlistáján is rajta vagyunk, de én már nem tudom mit higgyek... Na mindegy, ha Ti esetleg láttok valami újdonságot valahol, akkor szóljatok :). Addig is vissza a tárgyra, vagyis a Net Works kollekcióra! A Catrice legújabb trendkiadását a hálós minták ihlették, amik a márka szerint nagyon divatosak lesznek idén nyáron. A szemhéjpúderek és a pirosító nagyon különlegesek, púder-gél formulájuk van, amik tapintásra krémesek, de púderesek a bőrön. Érdekesen hangzik, ráadásul a színek is szépek, szerintem érdemes lesz próbát tenni velük. Rúzsok és szájfények most nincsenek, helyettük csak egy barackos ajakbalzsam van sajnos. A körömlakkok persze most sem hiányozhatnak, öt elég szép árnyalatból válogathatunk, plusz érkezik melléjük egy hálómintás körömmatrica is. Ami még igazán jópofa újdonság, az az átlátszó fixáló púder különleges hálós dobozban és hogy legyen mivel felvinni, egy ecsetet is találunk hozzá a kollekcióban. Nem mondom, hogy a Net Works rossz lenne, de annyira nem is nyűgözött le, valami rúzs és egy highlighter nekem nagyon hiányzik belőle... És nektek hogy tetszik????


Net Works Softly Touch Shadow - Melt Down Brown

Net Works Softly Touch Shadow - Nude NETisfaction

Net Works Softly Touch Shadow - Mint Mashup

Net Works Mattifying Loose Powder - Transparent

Net Works Multitasking Brush 

Net Works Softly Touch Blush - Mashed Peach

Net Works  Lip Balm -  Mashed Peach

Net Works Nail Laquer - M-Ashy, Mashed Peach, Nude NETisfaction

Net Works Nail Laquer - Mint Mashup, Green NETraction

Net Works Net Nail Sticker - Bet on Net

7 megjegyzés:

  1. A púder, a pirosító és a zöld lakkok! *.*
    A Catrice FB oldalán válaszoltak valakinek, hogy a júniusban lesz kapható a Bold Softness és a Zensibility. Hogy addig mi lesz, azt nem tudom. De nem is lehet követni. A tavaszi Essence kollekcióról is azt mondták, hogy nem hozzák, be aztán kiderült, hogy mégis.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. június????? OMG.... ahhoz képest, hogy máshol meg már kifutottak :D nevetséges...

      Törlés
    2. Én is kiakadtam. Nem tudom, hogy miért kevernek ennyit. Aminek jönnie kellene ez nem jön, amire azt írják, hogy nem lesz kapható az mégis lesz csak 2-3-6 hónappal később... nem is szívesen írok már az újdonságokról emiatt.

      Törlés
  2. huu az ecsetet tuti megvenném, ha itthon is lenne ez a kiadás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elméletileg lesz, gyakorlatilag majd decemberben :D

      Törlés
  3. Mar kaphato a Rossmannokban :) Az ecsetet beszereztem. A puderen meg gondolkozom. Eleg barna vagyok, nem akarom,h feheritsen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. áttetsző a púder, elméletileg nem fehérít :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.