Újdonság | Bourjois Sun Illusion Bronzing Collection + Volume Reveal Mascara

Sajnos előre szólnom kell, hogy nem vagyok benne biztos, hogy ez az álomszép Bourjois bronzosító kollekció lesz nálunk, de reménykedjünk benne, sőt imádkozzunk érte, hogy legyen, mert OMG, úgy ahogy van, az egész kell. KELL. Valamiért iszonyatosan rá vagyok kattanva a bronzosítókra, lelkesen nézegetem őket, válogatok, de olyan nehéz igazán szép, természetes tónusú és világos darabokat, amiknek az ára is tűrhető. Viszont a Bourjois Sun Illusion minden tagja tökéletesnek tűnik. Van itt kontúr+highlight duó, matt bronzosító, fényes bronzosító és bronzosító bb krém is, mindez csinos, tengerészes-nyárias csomagolásban. Elméletileg májustól már lehet kapni őket, ha nálunk nem is, akkor a Feelunique webshop-ban biztosan megtaláljátok :).

Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

Contouring Illusion Bronzer & Highlighter

Mat Illusion Bronzing Powder - 01

Mat Illusion Bronzing Powder - 01

Mat Illusion Bronzing Powder - 02

Maxi Delight Bronzer

Maxi Delight Bronzer

BB Bronzing Cream


A bronzosítók mellé még becsatlakozik nyárra egy új szempillaspirál is, a Volume Reveal Mascara, aminek már a csomagolása is elég különleges, hiszen a tubus oldalán egy kis tükör található. A kefe szilikonszálas és elméletileg nagyon-nagyon dús pillákat lehet vele elérni. Kíváncsian várjuk!

Volume Reveal Mascara - Radiant Black & Waterproof

7 megjegyzés:

  1. Gyonyoruek, foleg a maxi bronzosito ami ugy tunik hogy nem matt de nem is selyemfenyu hanem valahol a ketto kozott. Egyebkent egy kulfoldi vlogger ajanlotta a videojaban a Rimmel bronzositokat mint a Guerlain terracotta dupját. Gondoltam egy probat megér mert elég olcso volt glamour kuponnal (7-800 ft) és tenyleg ugyanaz a tonus mint a terraccottám amit nem szivesen vennék ujra az ára miatt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na, akkor ezt a rimmel-t le kell csekkolnom, köszi a tippet :)

      Törlés
  2. Ó, az a kontúrozó szett már a mintájával levett a lábamról...*.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. dettó :D annyira nagyon szép és mutatós, bele se nyúlnék :D

      Törlés
  3. Nem mondod??? azt hittem, hogy ez csak egy tavalyi limitalt kollekcio resze volt, legalabb is ami a matt bronzositot illeti. Mar letettem rola :D

    VálaszTörlés
  4. a matt bronzosító állandó, 10 euró a feelunique-on és mindig lehet kapni :)

    VálaszTörlés
  5. Huh, nekem az a konturozo cucc must have :) A Rimmelt csekkolom en is holnap!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.