Budget Beauty | Maybelline The Blushed Nudes paletta

Nemrégiben a Maybelline tavaszi workshopján jártunk több bloggerina társammal együtt, ahol megismerkedhettünk a márka legújabb termékeivel. Volt sok meglepetés, legalábbis számomra, én ugyanis nem számítottam rá, hogy megjelenik nálunk a címszereplő paletta és a Master Contour V, amiről hamarosan bővebben is olvashattok. Egy szó, mint száz nagyon örülök, hogy végre hozzánk is egyre több izgalmas dolog érkezik meg (és még mennyi minden fog ;) és természetesen rendkívül izgatottan bele is vetettem magam a tesztelésbe. Lássuk is, hogy mit is tud ez a tökéletes tavaszi színekben pompázó paletta!



A The Blushed Nudes csomagolása majdnem teljesen ugyanolyan, mint a The Nudes palettáé, csak a műanyag ezúttal halvány rózsaszínben pompázik, a szemhéjpúderek pedig nem kis fémpan-ekben csücsülnek, hanem magába a palettába vannak ömlesztve (ez de hülye szó...). Szóval nincsen depot-ra lehetőség, ha valaki ilyesmin töri a fejét. Sajnos az árnyalatok most sem kaptak nevet, ezen én mindig nehezen teszem túl magam, de cserébe kárpótol az 12 gyönyörűséges szín. A kötelező applikátor is persze helyet kapott a palettában, az egyik vége szivacsfejű, a másik pedig egy kis satírozó ecset, végszükség esetén jól jön.



A 12 szín közül négy matt/félmatt/szatén finisű, míg a többi mind fényes. A textúra minden esetben nagyon kellemes, puha, minimális a porzásuk és a pigmentáció is rendben van, bár van amelyiknél erősebb, van amelyiknél gyengébb, de összességében abszolút oké. Természetesen alappal a legszebbek a színek, de a swatchon primer nélkül láthatjátok őket, így is megállják a helyüket. A finom formulának köszönhetően nagyon szépen lehet velük dolgozni, könnyen satírozhatóak, de a legszebbek akkor lesznek, ha ujjal visszük fel őket a szemhéjra (nálam most ez a legnagyobb őrület).

A Maybelline a színeket a paletta hátoldalán kis quadokra osztotta, én is így tettem a fotózáskor, hogy egyszerűbb legyen bemutatni őket. Az első négyesben van egy félmatt meleg tónusú törtfehér, egy fényes, meleg tónusú, pasztell barackos rózsaszín, egy fényes, meleg tónusú rózsaszínes bronz és egy mattabb hideg tónusú, enyhén rózsaszínes barna található. A legszebb egyértelműen a rózsás bronz, a két világosabb sajnos rajtam - mint, ahogy az a karomon is látszik - eltűnik.



A második négyes egy fényes homokszínből, egy félmatt, hideg tónusú pasztell rózsaszínből, egy fényes középbarnából és egy fényes sötét, szürkés barnából áll. A két sötétebb szín nagyon nyerő, a rózsaszínnel nem tudok egyelőre mit kezdeni és a szürkés árnyalat is szép és jól kihasználható.



Az utolsó csapatban találhatóak a kedvenceim, konkrétan ezek a legszebb színek a palettából. Itt egy matt, világos mályvás rózsaszínt, egy rózsaszínes fényes barnát, egy világos, aranyfényű rózsaszínes bordót és egy apró rózsaszín csillámokkal teleszórt matt sötétlilát találunk. Mindegyik gyönyörű és bár az utolsó árnyalat egy kicsit kevésbé pigmentált, de nem lehet nem szeretni.



Összességében engem meggyőzött a The Blushed Nudes paletta, szerintem csodálatosak a színei, tökéletesek tavaszra és pont annyira rózsaszínek, hogy az ne legyen zavaró és bárki tudjon velük egy egyszerű, gyors, de mégis gyönyörű és izgalmas sminket készíteni. Mivel sajnos nekem nincsen meg az UD Naked3, ezért nem tudom a kettőt összehasonlítani, de annyira beleszerettem ebbe a színvilágba, hogy elképzelhetőnek tartok a közeljövőben egy összehasonlítós posztot :D.

Extrának pedig két Color Tattoo-t is swatch-oltam nektek :). Az egyik az Eternal Gold, a másik pedig a Pink Gold. Mind a kettő gyönyörű önmagában is és alapként is a paletta színeihez.




19 megjegyzés:

  1. Fura, hogy nincs rendes fém pan... Nem fognak gyorsan kipotyogni a színek belőle?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom, bár nem hiszem... vagyis remélem nem :D

      Törlés
  2. Jaj, nem akartam már többet költeni a G-napokon, de az a Pink Gold árnyalat annyira gyönyörűségesen szépséges *-* Lehet, hogy mégis becsúszik a kosárba :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. érdemes szerintem megvenni, mert nagyon jó alapnak is, önmagában is, plusz gyönyörű a színe ugye :D

      Törlés
  3. Számomra is meglepő volt, hogy megjött a Blushed nudes paletta meg a kontúrstick - már annyira régen gondolkoztam rajta, hogy beszereznék egy krémes stiftet, egyedül csak azt bánom, hogy ilyen furi kétoldalú.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bevallom, hogy az nekem sem tetszik annyira, mert a highlight részét nem használom, viszont a kontúr az valami álom :)

      Törlés
  4. Kapható már a blushed nudes? Nekem megvan külföldről, gyönyörű, de alig mertem használni, mondván hogy nehéz a pótlása. :-) Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha még nem is kapható, de hamarosan kint lesz a drogériákban :)

      Törlés
    2. Köszi :) Azért remélem nem az lesz, hogy itthon évente kapunk csak 1 új maybelline palettát, mikor az USA-ban szinte egyszerre jött ki mind (Brights, Rock nudes, Smokes) Nagyon szeretném a többit is :)

      Törlés
  5. Nekem annyira nem tetszik ez a paletta. A CT-k szépek, de a kontúr stick, a spirál és a pirosító jobban érdekel. A folyékony matt vivid rúzsokat nem hozzák be véletlenül? :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azokról sajnos nem tudok, de hátha őszre ők is megérkeznek :)

      Törlés
    2. Szerbiába már behozták azokat a Maybelline rúzsokat. Ha még értetek büdöset... máris mindenhol akciósak, nem kell senkinek... :D

      Törlés
    3. nem lehet, hogy a szállítás közben megbuggyantak vagy ilyesmi? mert ha tényleg eleve büdösek, az nagyon gáz...

      Törlés
    4. Az állag tökéletes, nincsenek szétválva a komponensek sem, és már március elején-közepén láttam őket, nem is volt túl meleg, és azért egy minimum 30 fokot mégis csak illene a terméknek kibírni. Főleg egy ekkora márka termékének, meg még főleg, ha ekkora dobásnak szánták.

      Törlés
    5. nagyon gáz... remélem találkozok majd valahol vele, hogy le tudjam csekkolni :D

      Törlés
  6. A naked3-mat meg sem kozeliti. De persze nem rossz h bovult a kinalat itthon is.

    VálaszTörlés
  7. Lolly, kernek tanacsot toled :) USA-bo mit erdemes beszerezni, ami nelkul nem erdemes elni?;) Miamiban vagyok meg egy kicsit, de gondoltam megkerdezlek, mert inkabb csak ruhakat shoppingoltam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de jó neked :) kellemes időöltést, bár miami-ban nyilván meglesz :D amúgy kat von d és tarte!!!! szemhéjpúder paletták, kontúr paletták, folyékony rúzsok :) meg too faced :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.