Ismerkedés a Flormar-ral, avagy megvan a tökéletes szemöldökformázó szett

Elég régóta kapható már nálunk a Flormar, nem is értem, hogy miért nem volt eddig semmim tőlük... Pedig mi mindent hagytam ki! De gyorsan pár infó inkább a márkáról. A Flormar eredetileg Olaszországból indult, ma már viszont Törökország a hazája és nem gondoltam volna, de 40 éve van a piacon (whut?). A termék kínálat bődületesen széles, az általam kipróbált termékek alapján pedig bátran kijelenthetem, hogy nagyon minőségi is, ráadásul szezonálisan limitált kollekciók is vannak, amikből pár szép darabot még elcsíphettek a Nailland webshopjában illetve standjánál (kéne már nekik egy szép nagy üzlet, mondjuk valahol nem a Westendben...). Érdemes mindenképpen lecsekkolni a csodás rúzsokat, a bronzosítókat (kell egy!), meg úgy egyébként mindent :). És akkor lássuk, hogy én mikkel ismerkedtem az elmúlt pár hétben.




Eye Catcher Collection Eyebrow Desing Kit - Light Medium

Maga a mennyország számomra ez a kis szemöldökformázó készlet, ami a jelenlegi limitált kollekció része (4 árnyalatban kapható), egyszerűen fantasztikus. Már a cuki csomagolásával levett a lábamról (kék dobozka bársony mintákkal, meg kell veszni érte), de amikor rájöttem, hogy a krémes szemöldök dolog az nem fixáló, hanem egy krémes formázó zselé izé akármi, hát akkor teljesen szerelmetes lettem (tudjátok, olyan, mint az Anastasia Brow Dip). A kis fekete, nagyon jól (túl jól) záródó, tükörrel ellátott műanyag dobozban egyébként egy nagyon szép meleg, vöröses tónusú középbarna por és a hozzá illő zselé-krém található felül, alul pedig egy kis fésű/kefe kombó és egy meglepően jól használható mini csipesz rejtőzik egy kihúzható fiókocskában, vagyis tökéletes utazásokhoz, vagy bedobni a táskába. 





A pigmentáció mindkét formázó esetében kifogástalan, akárcsak a tartósság, bár én azért lefixálom mindig zselével a szemöldökömet, mert rakoncátlanok a hosszú szálak. A Light Medium verzió leginkább vöröses hajúaknak való, de van még egy szőkéknek, barnáknak (hideg tónusú) és sötét hajúaknak is. A kis szett ára 2440 Ft, teljesen rendben van ezért a minőségért. Csak ajánlani tudom, szuper, szuper, szuper :). (ITT kapható)


Bohemian Dream Collection Extreme Color Lip Laquer - 1960s!

Sajnos mire eljutottam odáig, hogy nekilássak ennek a posztnak, ez az árnyalat már elfogyott (nyári kollekcióról van szó, nem csodálom mondjuk) és már csak a narancsos Fortune Teller kapható, de azért írok pár gondolatot róla is, hátha vissza fog még térni ez a formula. Az Extreme Color Lip Laquer leginkább olyan, mint egy folyékony rúzs és egy szájfény szerelemgyereke, hihetetlen a pigmentációja, egy rétegben is tökéletesen fed, de mellé fényes, krémes és egy kicsit kevésbé tartós. Nagyon kellemes viselet, a formula enyhén hidratál is, ilyenkor a csúnya kint rossz idő, bent száraz fűtéses levegőben ez jól tud jönni. A szín pedig káprázatos, a 1960s! egy nagyon mély hideg tónusú cseresznyepiros, unásig emlegetem már ezt a kifejezést, de tökéletes télre Az ára 1840 Ft. (ITT kapható)





Bohemian Dream Collection Colorliner - Pass The Peace!

Még mindig nem rajongok a tusokért, ezért is választottam egy nem sötétet/feketét, hanem inkább egy érdekes, világos fémes hatású árnyalatot (arany egyébként), amivel nagyszerűen fel lehet dobni bármilyen sminket (akár tusvonalként, akár a szemzugba, akár alsó pillatőbe, akár pöttyözni, csíkozni stb). A Colorliner egy teljesen egyszerű, ecsetes folyékony tus, könnyen kezelhető (jó hosszú és kézreálló a kupak), gyorsan száradó és nagyon tartós, sehová nem mozdul még erős dörzsi után sem. A kollekcióban egyébként öt árnyalat volt megtalálható, ebből már csak három (sötét olív zöld, türkiz és élénk kék) kapható a webshopban, de szerintem mindenképpen érdemes lecsekkolni őket annak, aki szereti a színes tusokat, hiszen nagyon jó a formula.  Az áruk 1940 Ft. (ITT kapható)





Összességében hülye vagyok, hogy eddig nem érdekelt a Flormar és hogy nem vettem tőlük semmit, pedig nagyon jó áron kínálnak nagyon jó minőséget. Ráadásul most leárazás van... Megyek bronzosítóért!

Ti próbáltátok már a Flormar termékeit???

2 megjegyzés:

  1. Ugyanilyen szemöldökformázója van a Catrice-nek is, kedvencem. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.