Ünnepi gyümölcsök a fürdőszobában, avagy The Body Shop karácsony

Nagyon vicces egy figura ez a természet... Minél jobban várom a telet, a havat, az adventet, az ünnepeket, annál nagyobb fityiszt mutat... A hőmérő meg közel 20 fokot. November nyolcadikán. WTF? Hol marad a csípős hideg? Az első hópelyhek? Nulla téli hangulat... Szombaton full nevetségesnek éreztem magam, ahogy a dögmelegben Starbucks forralt bort ittam (ami mellesleg nagyon-nagyon finom), miközben a Vörösmarty téren már elkezdték felállítani az adventi vásár kis házikóit... Persze nekem a ragyogó napsütés és az őszi kánikula sem veheti el e kedvemet a készülődéstől és a ráhangolódástól, pláne, ha olyan márkák vannak a segítségemre, mint a The Body Shop.



Gyorsan elöljáróban azért leszögezném, hogy idézőjelesen mélységesen csalódott vagyok, hogy a két kedvenc illatomat a fűszeres vaníliát és a mézit megszüntették, de hát minden elmúlik egyszer és helyet kell adni az újdonságoknak. Jobban belegondolva pedig kifejezetten üdítő, hogy a TBS nem áll be a szokásos fahéjas, fűszeres sorba, hanem mer változtatni. Szóval éljen a cukrozott alma, a deres áfonya és a havas szilva :).

Havas Szilva/Frosted Plum tusfürdő és ajakbalzsam

A három idei TBS karácsonyi illat közül számomra egyértelműen ez a legjobb és a legünnepibb. Kellemes, édes, kissé virágos gyümölcsillat, a szilvát én személy szerint nem érzem, de ettől függetlenül finom és jól megkreált. A tusfürdő pont annyira intenzív, amilyennek lennie kell, tusolás után még sokáig érezni a levegőben. Szeretem használni, de jobban örülnék a fűszeres vaníliának... (250ml, 1890 Ft)



Az ajakbalzsammal kapcsolatban voltak ellenérzéseim, azt hittem, hogy nem fogom szeretni, mert amióta magamnak csinálom az ajakápolóimat nem használtam mást. Azonban abszolút kellemesen csalódtam, finom édes, kellemes textúrájú, nem ragacsos és megfelelően ápoló hatású a Froted Plum Lip Balm és rögtön az első használat után belopta magát a szívembe. A tégelyes kiszerelésekért annyira nem vagyok odáig, de csak itthon használom, úgyhogy nem zavar. Kipróbálásra ajánlom :). (20ml, 1990 Ft)




Deres Áfonya/Frosted Cranberry kézkrém

Tökéletes táskába bedobós kis kézkrém ez, édeskés áfonya illattal. Nagyon gyorsan beszívódik, tűrhetően ápol, bár szerintem a durván száraz, időjárás viszontagságainak kitett kacsókkal nem tudna mit kezdeni (nekik ajánlom inkább a Lush Lemony Flutter-t). Én kézmosás utáni gyors hidratálásra használom, arra nagyon jól bevált, bár gyorsan fogy (gyakran kell kezet mosnom...). Nem baj, majd jön utána haza az almás. (30ml, 1590 Ft)




Cukormázas Alma/Glazed Apple szappan

Isteni finom almás illata van ennek a kis zöld szappannak, alig vártam, hogy kitehessem a fürdőbe és ott illatozhasson. Én kéz, ecset és beauty blender mosásra használom, mind a háromra bevált, különösképpen a kis rózsaszín szivacskámnak tett jót, plusz fini illata lett tőle :). Jók a TBS szappankái, mindig van itthon belőlük, szerintem érdemes egy próbát tenni velük, már csak az illatuk miatt is :). (100g, 990 Ft)



Ti próbáltátok már a The Body Shop karácsonyi termékeit???

7 megjegyzés:

  1. Nem rosszak az ajakápolók, de a carmex is van ilyen jó (sőt) és harmadába kerül.
    Most néztem a spa-s dolgokat és minden 8-9000 ft, és akkor az agyagpakolásnak adnak 200 ml-ket, az mire elég, az egyik kézre vagy lábra?
    Nem tudom mi van a Body Shoppal de olyan szinten emelik az árakat, hogy már nincs kedvem bemenni sem :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajnos nem az itthoni fizetésekhez igazodnak :( de ez nem a magyarországi tbs hibája :(

      Törlés
    2. A body shopban bármikor tudnék venni valamit, de az árak engem is elrémisztenek.. Nem az én tárcámhoz van mérve. :/ A facebookos Single bells single bells XDDD posztra is reagálnék itt ha nem baj, mert szingliként én is szakadtam rajta :D A család minden héten megkérdezi hogy viszek-e valakit haza a karácsonyi ünneplésre, unokatesóktól kezdve nagymamákig.. Igazi élmény :DD Ha nincs valakid akkor az szomorú és szerezz minél előbb egyet!!! Valaki vágjon hozzám 2 tonna mézeskalácsot hogy kibírjam vele karácsonyig ezt a "mikor lesz már valakid aranyom" bődülete ! :D -Bodri

      Törlés
    3. Arról meg ne is beszéljünk hogy én közösen háborogtam veled mikor itt mindenki rinyált a forróságért és valóban.. 20 fok? :D REALLY.. REALLY WINTER? 20 fok? :D hát kiégek, egyre jobb lesz a karácsonyvárás, felvettem tegnap egy kötött sapkát és úgy néztek rám mintha meztelenül szaladgáltam volna.. jó lesz ez.. :D -B.

      Törlés
    4. ez a meleg valami... nem is értem... reggel ránézek a hőmérőre és 15 fok, mondom elromlottál te nyomi, de nem... Várom, hogy megcsapjon a hideg szél, erre valami langymeleg fos :D borzalmas, nulla téli hangulat.... botrány :D a szinglis dologgal egyetértek, én is a mézeskaláccsal élem túl, bár az én családom már kezd beletörődni...

      Törlés
  2. Én imádtam a nyári forróságot, de azt kifejezetten utálom, amikor karácsonykor van 15 fok. A karácsony meg a szilveszter legyen fehér és pont. Ne februárban meg márciusban essen hó. Blööö azt de rühellem! :D

    Nekem a Glazed Apple bejött tavaly. A Cranberry egy kicsit savanykás volt az én ízlésemnek. A Vanilla Brulet sajnálom, nekem az tetszett a legjobban.
    A szilvásból szeretnék majd venni testvajat. :)

    Hosszú kapcsolatban sem egyszerű, mert akkor mindenki azt kérdezi, hogy mikor lesz esküvő meg gyerek. Nem nagyon értik meg, hogy két embernek jó lehet anélkül is. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ne is mondd... most kéne elkezdenie esni a hónak, hogy tényleg hangulatba jöjjünk, erre pulcsiban vagyok kint...
      a másik oldalt is átérzem, nagyon sok párkapcsolatban élő ismerősöm panaszkodik erről hogy a család sürgetné a dolgokat... Ez sem túl jó... nem igazán van közük hozzá szerintem...

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.