Szuper kezdő ecsetkészlet a Yamuna-tól

Amikor elkezdtem ezt a posztot írni, a képeket szerkeszteni, eszembe jutott, hogy 15-16 évvel ezelőtt honnan indultam. Mármint, ami a sminkelést illeti. Nulla tapasztalat, olcsó, legfőképpen kék (OMG mit is gondoltam...) szemhéjpúderek, pirosítóra nem emlékszek (hihetetlen vagyok...), alapozó kilométeres rétegben egy 'kis' púderrel kombinálva, csokiszínű szájkontúrral és nulla ecsettel (szemre applikátor, meg gagyi puffnik, szivacsok). Aztán elkezdett fejlődni minden, szép drága sminkcuccok, fel tudtam rendesen vinni az alapozót és végre-valahára megtanultam bánni az ecsetekkel, amiket azóta is lelkesen gyűjtök és valahogy soha nem elég, ami van, de ez mégsem hasonlítható a kell még egy rúzs a 100ik után is érzéshez. 



Az ecsetekkel valahogy más a kapcsolatom, mint a többi sminkcuccal... Nem tudom miért és hogyan, egyszerűen az ecsetek, azok feljebb állnak mindennél. Ebből kifolyólag soha nem is mondok nemet a jó ecsetekre, így kapva kaptam az alkalom, amikor a Yamuna-nál felajánlotta Szandra (aki nem mellesleg a Krémesen Szép Az Élet írója, amellett, hogy az első Yamuna üzletet vezeti, de még hogy :), hogy próbáljam ki a kis ecsetkészletüket. 



Gyorsan a külsőségekről: a fehér Yamuna felirattal ellátott, fekete nyelű ecsetek egy nagyon aranyos, szintén fekete tokban érkeznek (amin ott figyel a márka logója), amibe nem csak őket tárolhatjuk, hanem van egy külön kis cipzáros rekesz mondjuk a vattakorongoknak és fülpiszkáknak, ami meg kell mondjam nagyon praktikus és nagyon jól jön az utazásoknál. 



A szettben hat darab ecset található: egy pirosító (eredetileg ásványi poralapozó) ecset, egy highlight/kontúr ecset, egy kúp alakú satírozó ecset, egy laposabb satírozó (felvivő) ecset, egy ferde ecset (nagyon jó tushoz, kontúrhoz, szemöldökhöz) és egy rúzs (korrektor) ecset (de simán lehet szemre is használni). Az első négy természetes szőrű, az utolsó kettő pedig szintetikus. A két nagyfejű elsőre hullat pár szálat (nagyon minimális számút), érdemes őket használat előtt kimosni, de a többinél nem tapasztaltam ilyesmit. Mindegyikük nagyon puha, jól vágott, kényelmes és könnyű őket használni, a két satírozó ecset pedig rögtön kiskedvenc lett, számomra ők a legjobbak a bandából, de persze a többivel is meg vagyok elégedve.



Mivel igazából minden fontos ecset megtalálható a kis szettben, amire csak egy alapsminkhez szükségünk lehet (talán egy nagyobb fejű púder ecsetet hozzádobhatunk), plusz ott van a szuper kis tartó és az egész csak 7000 Ft-ba kerül, így bátran kijelenthetem, hogy tökéletes kezdőknek, akik minőségi, de pénztárcabarát eszközöket keresnek és karácsonyi ajándéknak sem éppen utolsó ;). A Yamuna termékeket a márka webshopjában, illetve a Jászai Mari téren található referencia üzletben tudjátok megnézni és megvenni (érdemes bemenni, mert egy: isteni illat van, kettő: nagyon szép és hangulatos, pláne most karácsonykor).




Yamuna ecsetkészlet
Elérhetőség: Yamuna webshop és üzlet
Ár: 7070 Ft

Nektek mennyi ecsetetek van otthon???

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.