Hajnapló | Random tesztek, vélemények

De régen volt már hajnapló... Pedig folyamatosan tesztelem az új dolgokat, veszem halomra a hajápolókat, lassan már olyan lesz ez nálam, mint a sminkmánia. A vicces persze az az egészben, hogy abszolút nem látszik az agyongyötört hajamon, hogy kenegetem ezekkel a gyakran méregdrága cuccokkal, mert mit csinálok minden egyes nap? Fogom az Invisibobble-t és összefogom... El is határoztam pár napja, hogy nem, abbahagyni a hajfeltűzést, szépen leengedve kell hordani, megmutatni, hogy milyen szép, sima és fényes tud lenni, ha a megfelelő termékekkel kezelem :).



Kezdem is az abszolút kedvencemmel, a Kevin Murphy arany csillámos ápoló permettel. Gondolom nem kell magyaráznom, hogy miért fújkálom magam vele non-stop :D. Fényes is, csillámos is, illatos is, nekem nem kell több. A hajam elképesztően ragyogó lesz tőle, csak úgy vakít, amikor rásüt a nap, plusz illatozik (kellemesen édeskés), de ami a legjobb, hogy tényleg fújkálhatom állandóan, mert nem nehezíti el a hajat, nem teszi ragacsossá, olajos érzetűvé és mégis puhább és ápoltabb hatású lesz a frizurám. Az olyan csillámpóni hercegnőknek, mint én kötelező vétel! (Kevin Murphy Shimmer.Shine, 6999 Ft)



Folytatom a sort a második kedvencemmel, a L'Oréal Professionnel Siren Waves göndörítő krémmel. A cuki, rózsaszín krémecske, nagyon könnyed, nem ragasztja össze és keményíti be a tincseket, hanem, ahogy ígéri lágyan leomló hálívúdi hajunk lesz tőle, persze, csak ha megfelelően szárítjuk meg (diffúzor, vagy hagyni levegőn). Sajnos nekem most nagyon durván károsodott a hajam a legutóbbi szőkítéstől, ami azt jelenti, hogy a természetes hullámok baromira nem akarnak szépen kunkorodni, de ezzel a termékkel nagyjából vissza tudom őket csalogatni. (L'Oréal Professionel Tecni.Art Hollywood Waves Siren Waves Defining Elasto-Cream, 3110 Ft)



Ha éppen nincsen kedvem a természetesen göndör tincseimhez (az esetek 70%ában), akkor a hajvasalómhoz fordulok segítségért, de persze muszáj egy kis plusz löket az iszonyatosan makacs hajamnak, így mindig van itthon egy hővédős egyenesítő krém vagy spray. Most éppen egy krémzselét használok, méghozzá a Lakmé K.Stlye-tól, ami brutális módon ki tudja egyenesíteni a hajamat, viszont cserébe iszonyatosan ragad szárítás közben, bár szerencsére a vaslás után már semmit nem érezni belőle. Jó kis cucc, ajánlom mindenkinek, akinek szöszös oroszlánsörénye van. (Lakmé K.Stlye Smooth&Shine Straightener Gel, 2690 Ft)



Ha egy kis extra ápolásra, puhaságra és illatos hajra vágyok, akkor ismét Kevin Murphy-hez fordulok és jól megfújkálom magam a Staying.Alive erősítő hajpakolás-permettel, ami tele van mindenféle jósággal, ami csak kellhet: olíva kivonat, csipkebogyó olaj (mind a kettő antioxidánsokban gazdag), méz és vadborostyán kivonat. Megváltás a durván száraz hajnak, én van, amikor naponta használom estére. (Kevin Murphy Staying.Alive Leave-In Conditioner, 5999 Ft)



Természetesen a hajvégekre mindig külön gondot kell fordítani, nekem meg aztán pláne illene mindig kezelni őket... Az Yves Rocher hajerősítő széruma pont tökéletes erre a feladatra, hiszen ellenállóbbá teszi a hajszálak szerkezetét és megvédi őket a töredezéstől (az enyém nem is törik szerencsére ;). A formula zseniális, nagyon könnyű, tejszerű, azonnal beszívódik, akár minden egyes nap lehet használni, reggel-este, hiszen abszolút nem hagy semmilyen zsíros, olajos, nehéz érzetet. Extra trükk: nedves hajvégekre használjuk egy kis olajjal összekeverve közvetlenül hajmosás után! (Yves Rocher Sérum Exceptionnel, 2390 Ft)



8 megjegyzés:

  1. Úúú, a szérumot és az egyenesítő krémet kipróbálom, lassan úgyis elfogy minden hasonló ápolóm! Köszi hajgyötrőtesóm :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az egyenesítő nagyon szuper :) Nagymező utcában veszem őket am, nagyon aranyosak a fiúk :)

      Törlés
    2. Én is ott veszek mindent, csak eddig Schwarzkopfokat használtam, meg Sebastiant, amit a fodrim adott :)

      Törlés
    3. imádom azt a helyet :D és jó áron vannak a cuccok

      Törlés
    4. Sziasztok
      Nagymezoben pontosan hol tudom beszerezni.?

      Koszi
      Kriszti

      Törlés
    5. Nem sokkal az oprett után a 100 forintos bolt mellett van az üzletük :)

      Törlés
  2. Segítséget szeretnék kérni tőled/tőletek :)
    Szőkítve lett az én hajam is és minimálisan elkezdett törni a hajam vége. Hajerősítő pakolás vagy spray lenne-e a jobb és ha esetleg van olyan amit már kipróbáltál és bevált? Megköszönném ha írnál egy-két tippet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az egyetlen, ami talán segít valamilyen szinten az az argánolaj, de sajnos szőkítés utáni hajtörésre egyetlen egy megoldás létezik csak és az az olló.... :((((

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.