Dögös duók a Pupa-tól | Vamp! Compact Duo teszt

A Pupa megállíthatatlanul töri az utat minden sminkmániás szíve felé, egyre szélesebb kínálattal, egyre több színnel, egyre több új formulával és gyönyörűséggel várja a rajongóit az olasz márka már itthon is egy ideje. Egyszerűen lehetetlen lesz... mit lesz, már most sem lehet ellenállni neki :). Idén ősztől ráadásul tényleg rengeteg újdonsággal találkozhatunk az üzletekben, a mai posztom főszereplői, a Vamp! duó szemhéjpúderek is ide tartoznak. Lássuk hát őket közelebbről!



A Vamp! Compact Duo 18 különböző kombinációban kapható és bár az árnyalatok legtöbbje inkább natúr, de azért szépséges élénk lilák, kékek és zöldek is találhatóak közöttük. A finisek is változatosak, vannak mattok, fémesek, szaténok és extra fényesek is, bár sajnos nem igazán lehet kisilabizálni, hogy melyik-melyik. A csomagolásuk megszokott Pupa dizájn, aranyos kis piros papírdobozban lapulnak az ezüst tetejű kompaktok, amiknek a hátoldalán vannak az infók, belül a két szemhéjpúder, egy applikátor és egy kis tükör. Aranyosak, picikék, mindenhol elférnek és strapabíróak. 



A három általam tesztelt duócska pedig a következő:

  • 008 Cream Taupe: egy metálosabb, erőteljes, inkább szürkés taupe és egy selyemfényű fehér kombinációja. Mindkét szín nagyon kellemes textúrájú, szinte krémes, nem porzanak és a pigmentációjuk is nagyszerű, alap nélkül is megállják a helyüket (a swatch is így készült róluk). A tartósságukra szintén nem lehet panasz, egész nap bírták (alappal). Idén ősszel nagyon megy ez a taupe dolog, érdemes lecsekkolni.


  • 011 Rock Violet: egy metálfényű duókróm élénk lila (kékes fénnyel) és egy indigó-lila párosa. Az első árnyalat két rétegben gyönyörű alap nélkül is , azonban sajnos a második picit gyengébb pigmentációjú, mindenképpen kell alap hozzá. A formula viszont itt is kiváló, ugyanaz a kellemes, szinte krémes textúra.


  • 015 Golden Brown: egy metálfényű arany és egy metálfényű rózsásabb tónusú középbarna (szinte már rózsaarany) duó. A kedvencem :). Mind a két szín nagyszerűen pigmentált, a formulájuk nagyon kellemes és tartósak is. Love, love, love. Nagyon jó választás bárkinek, igazi jolly joker színkombó a Golden Brown.



Összességében elég meggyőzőek ezek a kis duók, bár sajnos az élénk árnyalatokkal kicsit több a meló, mint a natúrokkal, de annyira nem vészes a helyzet. A Pupa-nak megbocsátjuk :D. A további párosok közül még lecsekkolásra ajánlom a 004 Bronze Amber-t, a 005 Milk Chocolate-t (ez mattnak tűnik), 007 Dark Night-ot, 010 Caribean Sea-t és a 014 Velvet Rose-t. A Pupa Vamp! Compact Duo-k ára 3590 Ft és a Pupa márkaboltokban tudjátok őket meglesni és megvenni.



Pupa Vamp! Compact Duo
Elérhetőség: Pupa üzletek
Ár: 3590 Ft

Ti próbáltátok már ezeket a kis duókat??? 

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek! :) Bár legtöbbször palettákat használok, a mono és duo színeim ritkán vannak elővéve, szóval, nem hiszem, hogy kihasználnám. :) Sminket láthatunk majd velük? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mindenképpen csinálok majd sminket, de még nem végeztem a Pupa tesztekkel és majd a végén lesz egy jó kis makeup, amiben az összes terméket fel fogom használni ;)

      Törlés
  2. Szia Lolly! Lassan be kéne néznem a Pupához, bár engem a rúzsok, szájceruzák vonzanak nagyon. Az lenne a kérdésem, hogy a Vamp!, Miss Pupa, I'm Pupa tulajdonképpen az állandó kollekció részei, kvázi külön vonal a márkán belül? Mert utálok limitált kiadások után rohangálni, a MAC-nél is leszoktam róla elég jó eredménnyel :-)
    Szép napot!
    Edit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Állandó tagok, csak az aktuális limitált kollekciók a limitáltak hála a jó égnek :) De itt minden infót megtalálsz pupamilano.hu ;) A szájcerkákról készül a teszt egyébként, bár annyit elárulhatok, hogy nem meglepő módon nagyon jók :D és persze a rúzsok is azok, bár nekem a normál darabok tetszenek jobban, a folyékonyakkal még barátkozok én is :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.