Ceruzamánia a Pupa-val

Ha van olyan sminktermék, amivel nagyon döcögős a kapcsolatom (a tusokon kívül), az a ceruza. Száj és szem egyaránt. Rengeteg van belőle itthon, félreértés ne essék és másokon előszeretettel használom őket, de magamon valamiért soha vagy csak elvétve, szökő évente egyszer. Persze, ha az ember lánya, aki történetesen beauty blogger kap egy hatalmas Pupa csomagot tesztelésre, amiben nem kevesebb, mint nyolc darab ceruza várja őt, akkor nincs mese, ki kell őket próbálni, használni kell őket nap, mint nap. Egészen addig, amíg rabul nem ejtenek...



A Pupa Easy Liner Eyes (1999 Ft) és Easy Liner Lips (1990 Ft) ceruzák viszonylag új termékek, nemrég kerültek csak ki az üzletekbe, meglehetősen széles színválasztékban: az előbbiekből összesen 60 (!!!), míg az utóbbiakból 12 árnyalat kapható. Lehet válogatni, azt hiszem. A 'csomagolásuk' egyszerű, sima fa ceruzákról van szó, amiket faragni kell, a külsejük pedig harmonizál a belsejükkel. (Nekem ez hatalmas előny, mert egyből látom, hogy reggel félkómában melyik színt veszem éppen elő.)



Az Easy Liner Eyes cerkák közül 5 színt próbáltam ki: 559 Black (matt mélyfekete), 444 Bluette (matt királykék), 215 Emerald Green (metálfényű türkiz), 109 Copper (metálfényű réz) és 333 Plum (metálfényű középlila). Mind az öt puha, könnyen satírozható, egyenletesen pigmentált (talán a Plum annyira nem, de ott sem vészes a helyzet), vízvonalra is használhatóak és viszonylag tartósak (ezt azért írom így, mert nem mindenkinek egyforma a szem és bőrtípusa, van akinek hamarabb elkezd összegyúlni a redőcskékben, vagy hamarabb elmaszatolódik, ez általában azonban nem a ceruzák hibája, mint pl az én esetemben is egyébként :D). 



Az én kedvencem egyértelműen a csodás királykék (vagy ultramarin) Bluette, nagyon-nagyon szép árnyalat, külön öröm, hogy matt és ennyire intenzív, de a Copper sem sokkal marad le mögötte. Biztos vagyok benne, hogy a hatvan szín közül mindenki megtalálja a leginkább neki tetszőt (én pl kinéztem még magamnak a Pink Gold-ot :D).



Az Easy Liner Lips ceruzák közül hármat teszteltem: 002 Chic Nude (tökéletes, enyhén barackba hajló nude), 008 Bubble Gum (barbi pink, nekem tisztára MAC Candy Yum Yum alá való darab) és 011 Deep Red (igazi hideg tónusú piros). Mind a három abszolút tökéletes, még én, a nagy ceruzaellenes is képes voltam a szívembe zárni őket már az első használat után. Krémesek, de nem túlságosan, nagyon precízen és könnyedén lehet velük dolgozni, gyönyörűen pigmentáltak és nagyon tartósak. Csak ajánlani tudom őket kipróbálásra, bár azt kicsit sajnálom, hogy belőlük mindössze 12 árnyalat létezik, de hátha egy idő után kibővül a kínálat.





Nektek van kedvenc szem vagy szájceruzátok? Ha igen, melyik az???


12 megjegyzés:

  1. Ú, az a hideg kékes rózsaszín szájceruza tényleg egy az egyben Candy Yum Yum alá való! :D A piros és a barack csodaszép, meg a lila szemceruza is. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. megláttam és egyből sikítottam, hogy váááá candy yum yum ceruza :D jól mutatnak együtt, de önmagában is nagyon jó a bubble gum ;)

      Törlés
  2. Ebből a sorozatból igaz hogy 12 van, viszont a pupa multiplay sorozatban jóval több. Imádom a pupa cerkákat! A nagy kedvencemet tavaly kaptam a páromtól, az Ázsia centerben vette még a pupa bolt nyitás előtt jóval. Igaz az régi kiadású, de így is tökéletes a minősége. Egy gyönyörű emerald, azt használom a legtöbbet. Szerintem újra fogom vásárolni annyira hozzámnőtt. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a multiplay is nagyon jó, a karácsonyi kollekcióban is azok vannak és csodásak *-*

      Törlés
  3. Pár hete megleptem magam egy MAC Whirl-lel, az egész számat satírozom vele és nem is teszek rá semmit. Abszolút szerelem így őszre, egyszerűen imádom!! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. most már rúzsban is van, de a ceruza sokkal szebb amúgy :)

      Törlés
  4. Meg is van milyen szemceruzát veszek legközelebb. :P

    VálaszTörlés
  5. Na jó, röviden és tömören, a Copper KELL.
    Köszöntem a figyelmet :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D tőlem is el lett csaklizva, kis család egyik tagja beleszerelmesedett :D

      Törlés
  6. essence long lasting cobalt blue, maj szintén essence piros szájceruza, többször újravásárolt termékek, nem cserélném le őket! Nagyon tartósak!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.