Teszt | Clinique Cheek Pop Blush - Melon Pop

Amióta megjelentek ezek a csodás kis virágos Clinique pirosítók, azóta vágyakozok utánuk, de sajnos nálunk nagyon limitált kínálatban és irreálisan drágán lehet csak hozzájuk jutni. De szerencsére van nekem egy nagyon drága anyukám, aki meglepett eggyel az angliai nyaralásuk után (na jó, az erős túlzás, hogy meglepett, mert már hetekkel az elutazásuk előtt képekkel bombáztam, hogy ilyet hozzon nekem, cserébe hogy shopping stopon vagyok és szenvedek).



A pirosító egy kis dobozkában lapult, szokásos Clinique virágminta és finomság, maga a kompakt pedig erős, átlátszó műanyag, ezüst logóval és a pirosító színével megegyező betéttel. Szép és egyszerű, valamint rendkívül praktikusan kicsi méretű, ideális utazáshoz.



Európában jelenleg hét árnyalat érhető el a Cheek Pop-okból (Ginger, Peach, Melon, Berry, Plum, Pink és Rosy), én a Melon Pop büszke tulajdonosa vagyok, ami egy álomszép, tökéletesen Lolly-s, barackos dinnyés korallos árnyalat. Szerencsére építhető, így nem csak a nagyon világos bőrűeknek fog kedvezni. A formula igazán különleges, abszolút olyan, amilyennek elképzeltem: finom és lágy, pont annyira pigmentált, amennyire kell és gyönyörűen 'egybeolvad' a bőrrel. A finise szaténos, van egy szép, egészséges fénye.



Abszolút lenyűgözött a Cheek Pop, nem hiába vannak érte oda olyan sokan, tényleg nagyszerű pirosító. Bárcsak lenne nálunk minden szín (Cola Pop...) és bárcsak ne lenne közel 10000 Ft (aucs). Ettől függetlenül ajánlom kipróbálásra, a Westend Clinique üzletben még van két rózsaszínesebb árnyalat, de a Boots szállít kis hazánkba is és náluk mind a hét árnyalat elérhető.



Clinique Cheek Pop Blush - Melon Pop
Elérhetőség: Clinique szaküzletek, Boots
Ár: 9600 Ft/17 font

4 megjegyzés:

  1. Nekem a Plum Pop van meg, egyszerűen imádom. Az egyik legjobb pirosítóm (nálam a MAC-el egy kategóriában van), a textúrája egy álom és ami legcukibb, hogy nem megy tönkre a minta rajta az első használat után hanem sokáig megmarad. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. néhány mac-nél jobb ;) egyébként én is csípem, hogy úgy csinálták meg a mintát, hogy tartós legyen, másik is követhetnék ezt a dolgot :)

      Törlés
  2. Gyönyörű színe van, nekem a nude fogta meg a fantáziám, hirtelen nem tudom mi az árnyalat neve, de gyönyörű!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nude pop ;) az is nagyon szép, de sajnos az csak amerikában kapható :(

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.