TESZT | Park Avenue Brussels Eye Shadow Quattro & Eye Shadow Loose Powder

Nem én vagyok szerintem az egyetlen beauty blogger, aki imádja tesztelni a sminkes újdonságokat, pláne, ha egy vadiúj (és nem mellesleg nagyon jó) márkáról van szó, ami most kezdi megvetni a lábait ki hazánkban. A Park Avenue Brussels egy belga sminkmárka, a termékeik minőségiek, profi kinézetűek és barátságok árúak. A választékuk nagyon széles és színe éééés van külön hipoallergén vonaluk, ami valljuk be iszonyatosan menő és nagyon ritka. Első körben a szemhéjpúdereiket mutatom meg nektek két részletben, majd jönnek a rúzsok és a körömlakkok ;).



A termékek csomagolása egyszerű és professzionális hatású, sima fekete, erős műanyag, átlátszó tetőkkel kombinálva. Masszívak, jól bírják a bkv-t és a dobálást (ez teljesen véletlen volt, nem dobálom ám itthon a sminkcuccaimat, nyilván...), szóval lehet velük utazni, plusz iszonyatosan jól zárnak, konkrétan a monókat alig lehet kinyitni :). 



A Park Avenue kínálatában összesen 11 négyes szemhéjpúder található, mindenféle izgalmas árnyalatban, én ezek közül a Beige & Brown variációt próbálgattam az utóbbi időben. Mind a négy szín fényes, bár különböző finiseik vannak: a sötétbarna leginkább félszatén, majdnem matt, de van egy enyhe fénye, a világos taupe és az arany a szatén és a metál között van, míg a világos bézs jóval metálosabb és erőteljesebb fényű, mint a többi. A pigmentációjuk nagyon rendben van, alap nélkül is szépek és tartósak, a formula pedig vetekszik bármelyik high end márkával, lágyak, de nem porzanak és nagyon szépen lehet velük dolgozni.


A legutóbbi napi smink posztban már élesben is láthattátok, hogy mit tud, gyönyörűek ezek a színek, bármivel lehet őket kombinálni, nagyon jó kis alap nude paletta (különösen a világos és taupe árnyalat mesések élőben), pláne ilyen barátságos áron.

Park Avenue Brussels Eye Shadow Quattro - Beige & Brown
Elérhetőség: parkavenuemakeup.hu és Douglas parfümériák (hamarosan)
Ár: 2690 Ft


Az Eye Shadow Loose Powder-ek 12 színben kaphatóak a márkánál, ők is nagyon változatosak, a természetesebb tónusoktól kezdve a tündérliláig minden megtalálható a kínálatban. A szaténporok nagyon aranyos kis átlátszó tégelyekben érkeznek, amiket fekete kupakkal lehet zárni (a visszatekeréshez erő szükségeltetik), ők is masszívak és jól bírják az utazást meg a strapát.



A két általam kipróbált szín neve Vintage Rust és Bottle Green. A Vintage Rust egy meseszép és csodálatos rozsdaszín, eszméletlenül pigmentált és gyönyörű metálfényű, egyszerűen szerelem volt első látásra, ősszel nem is fogok mást használni, csak őt, igazi Lolly szín (brutálisan jól mutat kék szemhez). Alappal és alap nélkül is tartós, egyszerűen kötelező vételnek minősítem a következő évszakra!

A Bottle Green szintén egy nagyon őszies szín (el lettem látva :)), igazán kis különleges darab, kicsit 'megfoghatatlan' árnyalata és finise van, olyan kis tündérkertes hangulatú lágy, finom érdekes zöld, nagyon apró kis csillámokkal és szaténos fénnyel, ami néha áthajlik kékbe. A tartósság itt is kifogástalan, szépen fent marad egész nap. Őt mindenképpen megmutatom majd még sminkben is, mert élesben lehet igazán látni az egyediségét.



Park Avenue Brussels Eye Shadow Loose Powder - Vintage Rust & Bottle Green
Elérhetőség: parkavenuemakeup.hu és Douglas parfümériák (hamarosan)
Ár: 3290 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.