Újdonság | AVON szeptember

Szeptemberben sem maradunk Avon újdonságok nélkül szerencsére, mint minden hónapban, így most is kimazsolázgattam nektek a legizgalmasabb és legérdekesebb termékeket a katalógusból :). Kezdem is a sort a kedvencemmel, ami csodák csodájára nem smink, hanem egy bőrápolási termékcsalád: a Planet Spa Volcanic Iceland, amelyek izlandi ásványokat és forrásvizet tartalmaznak (hidratálják a bőrt, mérsékelik a finom ráncokat, összehúzzák s pórusokat és tisztítanak). Nekem jöhet minden, ami izlandi, imádom ezt a csodás országot, így meg vagyok véve kilóra :). A legizgalmasabbnak a tisztító iszappakolás testre ígérkezik, de a testápoló olaj is jól hangzik. Rajtuk kívül egy testbalzsam és egy melegítő hatású arcmaszk is megtalálható a katalógusban. A termékek mindegyike 999 Ft.


Planet Spa Volcanic Iceland Warming Face Mask & Purifying Body Mud Mask - 999 Ft

Planet Spa Volcanic Iceland Moisturizing Body Souffle & Body Oil - 999 Ft


Másodikként jöjjenek a sminkújdonságok! A Big and False Lash szempillaspirál hosszít és dúsít, a márka szerint igazán drámai hatást lehet vele elérni. A formula mikroszálakkal dúsított (az ilyet nagyon szeretem, általában tényleg szuperül működnek), a kefe pedig szerencsére teljesen normál, átlagos, sima sörtéjű, semmi flancos szilikonszálacskák nincsenek (az egyszerű mindig a legjobb ha spirálról van szó). A Big and False Lash három színben elérhető és 1299 Ft-ba kerül. 

Big & False Lash Volume Mascara - 1299 Ft


Igazi kis különlegesség lesz itthon a négyszögletes szemkontúr, eddig csak külföldön elérhető márkáknál találkoztam ezzel a megoldással. Nem tudom, hogy gyakorlatban mennyire működőkepés, de felcsigázta nagyon az érdeklődésemet a dolog, már csak kíváncsiságból is szívesen tennék egy próbát vele. A négyszögletes szemkontúr hat árnyalatban kapható és 1299 Ft-ba kerül. 

Glimmerstick Flick Eye Liner - 1299 Ft


A közkedvelt színmegújító ajakrúzs színválasztéka is kibővült az új katalógusban, méghozzá hat csodálatos nude árnyalattal. Nem tudom eldönteni hirtelen, hogy melyiket szeressem a legjobban, de talán a barackos (de uncsi vagyok, mindig csak a barck) Tempered a legszebb. Ráadásul most csak 979 Ft-ba kerülnek. A highlighterek rajongóinak is tartogat egy csemegét őszre az Avon: a Modern Romance duókban egy ragyogó pirosító és egy hozzá illő highlighter is található, amiket együtt vagy külön-külön és összekeverve is használhatunk. Két verzióban kapható 1939 Ft-os áron.

True Colour Lipstick - Tender, Tempered, Romance, Femme, Nude Edge & Untamed Heart (979 Ft)

Modern Romance Ideal Luminous Powder - Illuminating Peach (1939 Ft)

Modern Romance Ideal Luminous Powder - Illuminating Pink (1939 Ft)


Rajtuk kívül még természetesen rengeteg más újdonsággal és nagyszerű akciókkal találkozhattok a szeptemberi Avon katalógusban :). (A termékeket IDE kattintva tudjátok megrendelni.) Nektek melyik tetszik a legjobban???

Rare Gold Eau de Parfum új csomgolásban - 3099 Ft

Rare Pearls Eau de Parfum új csomgolásban - 3099 Ft

Skin So Soft testápoló szárazolaj spray (699 Ft) & éjszakai regeneráló testápoló krém (999 Ft)

Nail Art öntapadós körömmatrica szett - 1799 Ft

Nail Art öntapadós körömmatrica szett - 1799 Ft

Color Trend Stardust szemhéjpúder - Gold Star & Grey Skies (659 Ft)

Color Trend Stardust szemhéjpúder - Jade Jazz & Lush Lilac (659 Ft)

Color Trend Stardust szemhéjpúder - Think Pink (659 Ft)

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.