Wishlist | 30

10:30 de.
Alig hiszem el, hogy nemsokára 30 éves leszek... Kicsit fura érzés leírva látni és kimondani is, mert az az igazság, hogy én nem érzem magam egyáltalán harmincnak. Maximum 25-nek. De talán ez nem is olyan nagy baj :). Aztán majd a szülinapomon meglátjuk, hogy valójában milyen is lesz, amikor megpillantom a hármas mögött a nullát a tortámon (epres sajttorta, nyami). ez alatt a 30 év alatt sok minden történt velem, ami mással nem, sok mindent csináltam, amit más nem és sok helyen jártam, ahol más nem, de ugyanakkor sok minden nem történt meg velem, ami mással igen, sok mindent nem csináltam még eddig, amit más meg már igen és sok helyen nem jártam, ahol más már volt. Elő is fordul, hogy erős hiányérzetem támad egy-egy pillanatban, azután megnyugszok és rájövök, hogy mindenki máshogy éli az életét, úgy, ahogyan az neki a legjobb, vagy egyszerűen az adott dolgokból kihozza a legjobbat. Nagyon remélem, hogy a harmadik x betöltése után jobb irányba terelődnek a dolgaim, mert - ugyan nem szeretek panaszkodni és nem is fogok részletesen - az utóbbi időben valahogy semmi nem akart úgy összejönni, ahogy én azt szerettem volna és bizony előfordult, hogy úgy éreztem, hogy fuck this, I quit. De próbálom nem feladni és igyekszek pozitívan gondolkodni persze. Most is meglátom a rosszban a jót, hiszen noha egyre inkább öregszek, de azért a szülinapom csak az enyém, ez az egy nap rólam fog szólni és írhatok egy jó hosszú kívánságlistát, mert egyszer 30 az ember lánya!
U.I.: A jeles nap alkalmából pedig egy nagyon szuper nyereményjáték is lesz ;)



1. Philips Moisture Protect hajegyenesítő - ultramegamodern és csúcstechnológiás kis vasaló, ami ionos levegőt 'fúj' a hajra, magától beállítja a hajnak legmegfelelőbb hőmérsékletet, igyekszik a lehető legkevesebb nedvességet elvonni a hajtól, a lapjai pedig mozognak, hogy kisebb nyomást gyakoroljon a hajra, ezzel csökkentve a töredezettségét. Ja és fehér rózsaszín. Beat this GHD... (22900 Ft)
2. The Body Shop Fuji Green Tea Eau de Cologne és Virgin Mojito Body Sorbet - eszméletlenül finom illata van a TBS Fuji Green Tea családnak, friss, zöld, olyan, mint a frissen mosott ruha és a szappan keveréke, nekem pedig ez a kedvencem, így mindenképpen szükségem van a parfümre :). (4890 Ft és 4590 Ft)
3. Tavaszi-nyári rohangálós cipő - még nem találtam meg a tökéleteset, de a Vagabond kínálatában van egy pár darab ami nagyon elnyerte a tetszésemet. Leginkább a magasított, Edie névre hallgató fényes, arany balerina és a Florence egybetalpú szépség fogott meg, kár, hogy az utóbbi csak feketében van és hogy egyiket sem lehet Magyarországon kapni... (70 és 90 euró)
4. Women's Secret Mermaid Selfie PJ - ha már unikornisosat nem találtam, jó lesz a szelfiző sellő is. (5990 Ft leárazva)
5. L'Oréal Professionnel Wild Stylers Next Day Hair Spray vagy/és Tigi Bed Head Candy Fixations Sigar Shock Spray - imádom a matt hatású, dús, textúrált frizurát és a kedvenc Kérastase textúrálóm fogyóban van sajnos, ezért pótolni kellene. Gondoltam kipróbálok valami újat :). (2650 Ft és 2990 Ft)
6. Pupa Coral Island Sandy Glam vagy Bronze Passion vagy Emerald Waves Vamp Compact Eyeshadow (lehet ám mind a három) - nagyon szeretném már kipróbálni a Pupa sminkeket és ezek a szemhéjpúderek jó kezdésnek tűnnek. (kb 2500 Ft)

14 megjegyzés:

  1. A Claire's-bem most vannak holografikus kagyló alakú fülik. :P Nagyon sellős! :D

    Életem első magassarkúja szinte pontosan ilyen volt, csak nem flitteres, hanem lakk. XD

    A Fuji Green tea kollekcióba én is beleszerettem, a testvajat és a tusfürdőt vettem meg. :)

    VálaszTörlés
  2. Előre is boldog születésnapot :D Azt hittem nagyobb listát fogsz írni, de így is van közöttük olyan amit szívesen kipróbálnék a parfüm teljesen felkeltette az érdeklődésemet... ha lenne Szegeden üzletük már ott tobzódnék :D

    VálaszTörlés
  3. @Moon Angel: úúúú azokat majd mindenképpen megnézem köszi a tippet :) én nagyon szeretem a vagabond ilyen egybataplújait, kényelmesek nagyon :)

    @Rita: nagyon köszönöm :) nem akartam túlzásba esni, ez most pont elég :D

    VálaszTörlés
  4. hát nagyon remélem, hogy az lesz :D

    VálaszTörlés
  5. Hú, én max 24-25 évesnek néztelek. :D Előre is boldog születésnapot! :)

    VálaszTörlés
  6. Ez a hajegyenesítő egy álom, brutálisan jól néz ki *-*

    VálaszTörlés
  7. @Smejka: nagyon köszönöm :)

    @bokorbogi93: szerelem volt első látásra :) nagyon remélem, hogy lesz valaki olyan figyelmes és tényleg megveszi nekem :D

    VálaszTörlés
  8. Hű, én sokkal jobban félek ettől az évszámtól, mint Te, így ha írnék wishlist-es posztot, az szerintem 12x ennyi terméket tartalmazna - amolyan félelemcsillapítóként :P
    Istenke éltessen sokáig előre is! :))) Az a GHD pedig egy álom!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  9. @Reni: nagyon köszönöm :) bevallom nehéz volt magam visszafogni, sokkal hosszabb volt eredetileg a lista :D

    VálaszTörlés
  10. Most lepadlóztam, mert én minimum egy 5-össel,de még többel is kevesebbnek gondoltalak :O :D Szóval nincs is okod tartani ettől a kerek számtól :) A listáról meg azt a hajvasalót nagyon elfogadnám!

    VálaszTörlés
  11. @Elíz: addig jó, míg mindenki ennyire fiatalnak néz :D

    VálaszTörlés
  12. Az a hajegyenesítő brutálisan jól néz ki *o* Remélem egyszer szerencsém lesz és megnyerem:33

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.