Újdonság | H&M Beauty

9:21 du.
A H&M rájött, hogy rengeteg beauty mániákus őrült rohangál a világra, akik mindig vevők valami újra és szépre, ezért nyilván megújította a szépségápolási is sminkvonalát, ami a képek alapján nagyon izgalmasra és tetszetősre sikeredett. A nagyon szépen megdizájnolt termékek majd csak ősszel kerülnek ki a legtöbb üzletbe és a webshopokba, ráadásul két részre lesznek osztva: lesz egy normál high-end-re hajazó vonal és egy organikus, bijó, natúr is, plusz minden szezonban lesznek limitált termékek (elméletileg tervezők és celebek bevonásával). Az alap szortiment 700 (!!!! whut??) darabos lesz (sminkek, arc-, test- és hajápolás, kiegészítők), de év végére 1000 darabra akarják kiterjeszteni a kínálatot. Alig várjuk! Ti mit gondoltok???


9 megjegyzés:

 1. szépikék! ideje volt már, a mostaniak olyan gagyi hatást keltenek

  VálaszTörlés
 2. szóhoz se jutok! nekem nagyon tetszik ez a letisztult csomagolás!

  VálaszTörlés
 3. Gyah...:O
  Remélem ide is hoznak belőle majd!

  VálaszTörlés
 4. Úúúúúú, de szép a csomagolás. Eddig meg tudtam állni, hogy akción kívül vásároljak náluk sminket... de ez a csomagolás... a kompaktok, a lakkok... és az a barna rúzs KELL.

  VálaszTörlés
 5. Matt rúzsok jöhetnek dögivel... :D

  VálaszTörlés
 6. @poppy: a legtöbbje ja, nem árt ez a kis vérfrissítés

  @Lilla: szerintem is nagyon szép :)

  @Black Fairy: a világon 900 üzletben lesznek elérhetőek, szóval biztosan lesz nálunk is legalább 2-3, ahol majd lehet kapni őket :) plusz ugye a webshopban is :)

  @doroffee: ha nem hívod fel rá a figyelmemet észre sem veszem :) tényleg szép :)

  @Lolli: jöhetnek hát ;)

  VálaszTörlés
 7. Külsőre csodálatosak, remélem a belső is jó lesz! Azért engem meglepett, hogy így egyből 700 db-osra tervezik, aztán meg 1000, nem aprózzák el! :D Nagyon várom őket!

  VálaszTörlés
 8. hát nagyon nem aprózzák el :) de így lesz miből válogatni :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.