TESZT | Maybelline The Nudes Palette

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki tapsikolva és örömsikontgatva olvasta a hírt, hogy a Maybelline végre-végre Magyarországra is behozza a híres The Nudes palettáját. Nagyon kellett már egy ilyen termék a drogériák polcaira, mert szépek meg jók a monok, meg 3as, 4es palettácskák, de egy 12 színből álló azért sokkal jobban jön, ha több napra megyünk mondjuk nyaralni, meg úgy egyébként is na... Szóval nagy az öröm, nagyok az elvárások, nagy a kíváncsiság, mert azért olvastam hideget-meleget a The Nudes-ról. Szóval lássuk, hogy nálam mennyire vált be :).




A csomagolás kicsike, aranyos és egyszerű, bár a fényes fekete műanyag nem a kedvencem - ujjlenyomatok - de tetszik rajta a kis ablak és a visszafogott ezüst felirat is, valamint a rengeteg infó a hátoldalán. A leírás alapján quadokra, triók és duókra lehet bontani a szemhéjpúdereket, de nyilván ez csak útmutató persze. Tükör most nincsen mellékelve - nem hiányzik -, applikátor azonban sajnos igen, ráadásul nevetségesen néz ki a nagy helyen árválkodó kis szerencsétlen. 



A The Nudes palettában 12 változatos finisű árnyalat található, amik sajnos nem kaptak nevet (quadokra bontva swatcholtam le nektek őket szemhéjpúder alappal):

  • az első négyes egy csodaszép rózsaszínes aranyfényű csontfehérből (szemzug, szemöldökcsont, álomszép), egy selyemfényű taupe-ból (mélyítővonal tökéletesség), egy finom metálfényű bronzból (egyik kedvenc) és egy matt középbarnából (nagyon durván pigmentált) áll (a meleg quad, bár ez így na... mindegy...)


  • a második négyest egy matt bézs (tökéletes satírszín), egy metálfényű arany középbarna (UD Smog hihi), egy metálfényű arany (nem a kedvencem...) és egy meseszép metálfényű kissé bordós tónusú sötétbarna (a legszebb az egész palettában, nagyon különleges) alkotja (a fényes quad, egy kivételével... szóval, akkor igazából nem is az... hagyjuk)


  • a harmadik négyesben pedig egy matt hideg világos taupe (imááád, nagyon szuper a pigmentáció), egy matt sötét szürkésebb taupe (ez is imádnivaló), egy selyemfényű hideg bézs (a leggyengébb láncszem) és egy matt fekete (a swatch egy húzással készült...) található (a hideg quad)



A pigmentáció összességében szerintem kiváló, engem őszintén lenyűgözött. Nem mondom azt, hogy mindegyik tökéletes (az utolsó négyes világos színe és az arany is egy picit gyengébben szerepelt), de a többi szuper, lágy, szinte krémes, még a mattok is. Nagyon jól satírozhatóak és építhetőek, alappal rendkívül tartósak és szépek. A színek pedig összeválogatása pedig csillagos ötös, vannak finomak és lágyak, hidegek és melegek, sötétek és merészek (Naked és Naked2 összepakolva amúgy :)), készíthetünk velük szolid nappali sminket és vad bulisat is. Engem meggyőzött az biztos, szerintem akinek nincsen még nude palettája, annak kihagyhatatlan, akinek meg van, annak nem árt még egy ;). Kedves Maybelline várjuk a többit is!!!



Maybelline The Nudes Palette
Elérhetőség: kizárólag a dm üzletekben
Ár: 4599 Ft

20 megjegyzés:

  1. nagyon gondolkoztam rajta, hogy megvegyem-e, de megvártam a tesztet nálad, gondoltam, hogy lesz :)) 50%-os kuponnal azt mondom, oké, én látatlanban a 4599-et sokalltam érte :/ pedig szép, csak valahogy mégis.

    VálaszTörlés
  2. Szia! :) A swatchok előtt használtál primert vagy valamit ami kihozza jobban a színeket vagy ilyenek élből? :)
    Válaszodat köszönöm.
    Vivien

    VálaszTörlés
  3. @lipstickhurricane.com: én osztottam szoroztam és bőven megéri a 4600 -t is szerintem (színenként csak 385 Ft :D), mert tényleg nagyon jó minőségű és nagyon jól ki is használható

    @Vivien: mindig használok, de sztem írtam is valahol, hacsak el nem felejtettem.... :D

    VálaszTörlés
  4. A te képeiden jobban felkeltette a figyelmemet ez a paletta, gondolom azért mert te miniségibb swatch-okat szoktál kirakni. :D De attól még nem fogom megvenni ezt a palettát, se teljes se féláron. (Részben mert most rendeltem egyet a PinkPandáról :D) Nem érzem azt a "Most azonnal kell " dolgot. :)

    VálaszTörlés
  5. Annyi barna szemhéjpúderem és nude palettám van, de ez... Ez... Ez... Ez valami más. Tetszik, de az ára, az ára annyira nem tetszik:(

    VálaszTörlés
  6. Hát én azt hittem, hogy ez engem hidegen hagy, erre mutatod a swatchokat és leesik az állam... Aztán megláttam az árát, úgyhogy most már a szívem is vérzik, kész roncs leszek ettől a palettától... :D

    VálaszTörlés
  7. @Vivianna K.: igyekszek jó swatchokat csinálni ;)

    @N.: azért más, mert hideg és meleg színek is vannak benne, nincs túl sok ilyen, nekem emiatt tetszett meg nagyon :) a dm-ben pedig biztosan lesz rá sokszor kuponos kedvezmény ;)

    @Ciiska: most lesz a hétvégén Joy kupon mellé ;)

    VálaszTörlés
  8. a Joy napokat visszaszívom, oda nincsen Maybelline kedvezmény.... piszkok

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tetszetősek a swatchok, de valahogy engem nem vonz ez a paletta - szép, csak nem az az instant szívdobogás, pedig rám nem jellemző módon idén 99%ban barna/natúr sminket hordtam.

    VálaszTörlés
  10. Engem nagyon meggyőztél, köszi Lolly!!!! :)

    VálaszTörlés
  11. A meleg quad! :DD Na, én eddig is vágytam rá, de előbb meg akartam várni róla a véleményedet, és most már ilyen szép swatchok után végképp akarom. Azok a taupe színek... Meg mind... Nagyon jó így látni, mert egyben hajlamos vagyok azt gondolni hogy meh, egy-két árnyalatnyi különbségek, kell ez...? Yes. Immediately.

    VálaszTörlés
  12. Uristen,meg jo hogy ma feljöttem a blogra mert en mar készültem a Joy kuponnal holnapra a palettára! Hat ezt elnéztem... Persze miert is lenne ra kupon :-)

    VálaszTörlés
  13. @Calo(z): egyébként nekem sem ez a szívdobogós, hanem ennek a rózsásabb verziója, persze amikor ezt megláttam élőben azért visongtam kicsit :D

    @M.: nagyon szívesen :)

    @Lies: XD jajj a taupe-ok nekem is nagyon tetszenek, ráadásul szuperek szemöldökre is ;)

    @Névtelen: piszokság ám nagyon, én sem tudtam róla, meg voltam győződve, hogy biztosan lesz... hát nem.... :((((

    VálaszTörlés
  14. Lolly, nagyon tetszik a paletta :) Kulonosen, hogy en bar van nehany Sleek palettam, sajatmarkas douglas palettak, illetve monok,(Naked 1-2-3 nincs) vagyakozom egy nude palettara, ami pigmentalt, nem porol. Ugye nem porol?
    A MAC bronzositom mar uton van, amirol ertekeztunk fb-on tegnap :) A masikat pedig hamarosan rendelem. Elobb azert a MAC-et kiprobalom. Elvileg mar holnapra Db-ben lesz:)

    VálaszTörlés
  15. Persze en is jobban orultem volna, ha 50%-os kedvezmennyel lehetne megvenni.... Meg csekkolom eloben is, h mennyir szeretek bele :)
    Ecset egyebkent nem fer az applikator helyere? Legalabb a kicsi essence smokey ecset, ha beferne, boldogsag lenne :)

    VálaszTörlés
  16. Nagyon szépek a swatchok! Köszi szépen, hogy megmutattad! :) Nekem ennyi pénzért már hiányzik a tükör. Ha már a sleeek palettákban benne van, akkor ebbe is bent lehetett volna. Viszont egyrészről nem igazán jól időzítettek a marketinggel, hiszen lassan nálunk lerágott csont lesz a nude paletták áradata, hogy úgy mondjam.. :D Előbb kellett volna kapcsolni,,, A másik, hogy úgy látszik felgyorsult az újdonságok piacra kerülése, már a Glamour napok utánra is hagynak valami újdonságot, hogy nehogy újabb kívánságok nélkül maradjunk. Egy ilyen gyönyörűséget, meg nem fognak rögtön 50%-ért odaadni a Joy napokon. Nem ettek meszet. :D

    VálaszTörlés
  17. A Baby Skin is csak a DM-ben van? Mert akkor benéztem. :D

    Amúgy szép kis paletta, de akkor már inkább egy Sleek. Az még szállítási költséggel is jobban jön ki. :)

    VálaszTörlés
  18. @Mia: nem porol szinte egyáltalán, talán az első világos szín, mert kicsit 'csillámosabb', de az sem vészes :) Majd mindenképpen számolj be a bronzosítóról ;) kicsit alacsony a hely egy ecsetnek sajnos :(

    @Lolli: nagyon szívesen, igyekeztem élethű képeket csinálni, nagyjából sikerültek :) beauty körökben tényleg már úgymond lerágott csontnak számítanak, de a divatból soha nem fognak kimenni azért :)

    @Moon Angel: sajnos nem tudom, de előfordulhat, hogy az is csak ott lesz :(

    VálaszTörlés
  19. Baby Skin van a Müllerben, 2200 Ft (dm-ben 2000 Ft). Viszont minimálisan eltér a csomagolása a német verziótól, nekem picit fura, összetételre ugyan azt írja így talán nem akadok ki ezen az apróságon.. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.