Újdonság | Catrice öszi-téli szortiment frissítés - Müller újdonságok

Az előző posztban megmutattam nektek a mindenhova bekerülő újdonságokat a Catrice-tól, most pedig jöjjenek azok az új termékek, amik kizárólag a 2 méteres állvánnyal rendelkező Müller üzletekben lesznek kaphatóak.




Prime and Fine Dark Circle Eraser

A különleges bézses rózsaszín árnyalatának és krémes textúrájának köszönhetően elméletileg pillanatokat alatt el lehet fedni ezzel a kis ceruzával a szemek alatti sötét karikákat.




Prime and Fine Professional Contouring Palette

Na ez a termék tuti pillanatok alatt el fog fogyni, hiszen még mindig - és egyre jobban - tart a kontúrozási mánia. A Catrice duó palettájában van egy világosabb fényes kiemelő púder és egy sötétebb matt kontúr szín, mind a kettő könnyen eldolgozható formulájú. Kíváncsian várom :).





Highlighting Powder

Hát nem meseszép ez a két highlighter? Hiányoztak már nagyon a márka kínálatából ezek a púderek szerintem :). A formula puha és selymes és csodás fénybe vonja az arcot csillámok nélkül. Két árnyalatban kerül ki a polcokra, egy rózsaszínben és egy pezsgőben.





Eye'Matic Eyepowder Pen

Nagyon szeretem az ilyen szemhéjpúdereket, különösen a világos színeket, hiszen nem kell egy külön ecset, hogy szépen felvigyük a szemzugba és a szemöldökcsontra. Ezt biztosan ki fogom próbálni, összesen hat árnyalatban lesz egyébként kapható.









Lashes To Kill Ultra Curl & Volume Mascara

Extra fekete, extra hosszú, extra dús és tökéletesre formált pillák. Jól hangzik!




Lash Curler

Érdekes kis koncepciónak tűnik ez a szempillagöndörítő, ugyanis egy kis fésű van ráapplikálva, ami elméletileg szép, legyező hatású pillákat biztosít. Nem tűnik rossznak.




CC Care & Conceal

CC a körmöknek. Hat árnyalatban elérhető ápoló és eltakaró lakk, amely ápolja és szebbé teszi a körmöket, feltölti a kis barázdákat és szép nude színt is biztosít. Még nem próbáltam eddig ilyesmit, ha jól tudom a Flormar-nak van hasonló terméke. Azt hiszem kíváncsi vagyok rá, szívesen letesztelném :).






Effect Boosting Base Coat

Különleges metálszínű alaplakk, amely a halvány, gyöngyházas lakkok alá felkenve erősíti azok színét és tartósabbá is teszi őket. Meg önmagában is lehet használni. Nem is tudom, fura... Megnézném, hogy miként működik a valóságban, mert lehet, hogy egyébként nem rossz termék.




Pro Care Nail Oil

Jojoba, avokádó és mandulaolaj tartalmú körömápoló. Praktikus applikátora segítségével könnyen fel lehet kenni a körömágybőrre és a körömre, a formula pedig gyorsan felszívódó. Tetszik az ötlet, szeretem az ilyen termékeket, szerintem érdemes lesz vele egy próbát tenni.


6 megjegyzés:

  1. A szemhéjárnyaló nagyon tetszik, meg fogom nézni őket.

    VálaszTörlés
  2. Az első, a második, a harmadik és az utolsó eyematic, valamint a Stardust nevezetű highlight csoda máris megy a listámra...*-*
    Gyönyörűek! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Lolly! Remélem nem gond,hogy itt teszem fel a kérdésem egy teljesen más poszt alatt :-D
    Tudok olyat "csinálni" a Mac-ben hogy 4 általam választott szemhéjpúdert palettában/val veszek? Amennyiben igen, mennyibe kerül?
    Ha nem, akkor kapok olyan kész palettát, amiben egy szín és annak árnyalatai vannak? Ők mennyibe kerülnek?
    Nagyon köszönöm!!!
    xx, Bianka

    VálaszTörlés
  4. Szia :) persze, hogy tudsz! van üres négyes paletta (kb 2500 Ft) és lehet bele válogatni bármilyen színt, amit csak szeretnél. Ha jól tudom, akkor a mono pro szemhéjpúderek kb 4000 Ft-ba kerülnek. De ha jól rémlik, akkor lehet venni előre elkészített 4es palettákat is, sőt már kicsike 9es paletták is vannak, szerintem nézd meg őket is, mert árban jobban megéri egy olyat megvenni :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon koszi.mar alig varom hogy menjek!!
    Xx Bianka

    VálaszTörlés
  6. Maga a szem alatti karikákra való cuccnak az ötlete tetszik, de vmiért van egy olyan megérzésem, hogy elég gimmick, és nem hatna semmit... ezen kívül a világosabb kontúrpalettát néztem ki. Persze van rengeteg szép dolog, de mostanában elég jókislány voltam, és egyre kevésbé vásárlok meg mindenféle dolgokat, amikre nincs szükségem... itt is, pl. szimpatikusak a highlighterek, de otthon már van két púderes meg egy folyékony állagú, szóval annyira nem izgat :D.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.