Újdonság | Catrice öszi-téli szortiment frissítés - új termékek

Idén valamiért nagyon korán lelepleződött a Catrice szortiment megújulása, de ennek mi csak örülünk, nem igaz? Az alábbi posztban az egyméteres állványon is felbukkanó termékeket mutatom be nektek (őket minden Rossmann-ban és Müller-ben meg fogtok majd találni a nyár végétől).




Even Skin Tone Beautifying Foundation

Maybelline Better Skin dupe ;). Napi használat mellett 8 hét alatt egyenletesebb és egészségesebb bőrfelszínt eredményez, elhalványítja a pigmentfoltokat. A finise selymes matt, a fedése közepes-magas, SPF25 van benne és négy árnyalatban lesz elérhető.




Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Nekem egyértelműen ez az egyik legnagyobb kedvencem az újdonságok közül. Magas fedésű, extra tartós/vízálló folyékony korrektor. Úgy tűnik, hogy megvan a MAC Pro Longwear Concelaer drogériás dupeja??? Reméljük! Két árnyalatban lesz kapható.




Deluxe Trio Eyeshadow

Azt hiszem az egyik limitált kollekcióban volt egy ilyen típusú négyes szemhéjpúder, az nem volt rossz, de nem is voltam annyira elájulva tőle. Remélem ezek jobban fognak teljesíteni, mert a színkombinációk nagyon tetszenek, tökéletesek lesznek őszre.






Absolute Chocolate Nudes Eyeshadow Palette

Az Absolute palettákat már nem kell bemutatnom, sokan szeretik őket, mert rendben van az ár-érték arányuk. Nekem vegyesek az érzéseim velük kapcsolatban, de ez a nagyon meleg barna árnyalatokkal telepakolt darab beindította a fantáziámat és felkerült a kívánságlistámra is :). Ha jól látom három matt és három fényesebb, metálosabb szín kapott benne helyet.




Eye'matic Dip Liner Waterproof

Vízálló, fekete folyékony tus. Nem nagyon lehet mit hozzáfűzni :).




Luxury Lashes Volume Mascara

Na ez a spirál nálam a tipikus kellkellkell kategória! Pontosan az ilyen keféjű darabok teljesítenek nálam általában a legjobban, mert iszonyatosan szép volument adnak. Három verzió lesz belőle elérhető: Ultra Black, Dramatic Volume és Waterproof. Mind a háromban kasmír proteinek vannak. Szerintem valamelyikük biztosan le lesz tesztelve :).






Pure Brilliants Colour Lip Balm

Holografikus gyöngyházszínű rúzsceruza.... KELL!!!! Szerelem első látásra a csomagolás alapján és bevallom annyira tetszik, hogy az sem érdekelne, ha egyébként nem teljesítene túl jól, mert annyira gyönyörű. Egyébként a Pure Brilliants Colour Lip Balm-ok shea vajat tartalmaznak, lágy színűek és fényvisszaverő csillámokat tartalmaznak. 5 árnyalat közül lehet majd választani.








Shine Appeal Fluid Lipstick

Szerintem egyértelműen ezek a folyékony rúzsok lesznek az új szortimentből a legkedveltebb termékek. Iszonyatos pigmentáció, gyönyörű színek, E vitamin, ragyogó fény, hidratálás. A csomagolás erősen hajaz a Dior hasonló darabjára, ami csak rátesz még egy lapáttal a Must Have faktorra. 12 árnyalat kerül ki az állványokra, élénkek és nude-ok egyaránt.









Glossy Lip Glow

Átlátszó szájfény, amely mindenkin más-más árnyaltú pinkké változik. Volt már ilyen rúzs formában, szerintem ez a megoldás szerethetőbb lesz, legalábbis számomra.




Sun Glow Mineral Bronzing Powder

Ó, de kis csodás ez a bronzosító! Baked formula, amely általában nagyon szépen pigmentált (nem túl erősen) és kellemes a textúrája. A finise matt, bár tartalmaz fényvisszaverő pigmenteket és egyelőre csak egy árnyalatban lesz elérhető.




Multi Matt Blush

Ezek a kis pír palettácskák is nagyon szemrevalóak, szerintem ugyanolyan nagy kedvencek lesznek, mint a folyékony rúzsok. Két variáció lesz belőle kapható, egy világosabb rózsaszínesebb és egy sötétebb bogyó árnyalatú. A Catrice szerint akár külön-külön is használhatóak a palettában lévő színek. Kíváncsi leszek rá.





9 megjegyzés:

  1. A szájravalóim gyors ütemben fogynak, minden nap használom a Catrice lip balmjaimat, szóval biztos, hogy legközelebb is Catrice-t veszek :) Azt a holos kencét el sem bírom képzelni, milyen lehet felkenve.

    VálaszTörlés
  2. A folyékony rúzsokra azt hittem szájfények...na, így már várok majd egy-két tesztet és azokat biztosan megnézem! :)

    VálaszTörlés
  3. A rose vintouch trio tetszik, meg az új ajakkencéket tuti megnézem! :D

    (Egyébként a kifutó termékekről nincs hír? Csak mert tőlünk elég messze van Rossmann - Müller még messzebb - és időben el szeretnék indulni majd betárazni a kivont - és feltétlen szükséges - dolgokból...:D)

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem már most elkezdhetek spórolni, hogy legalábbis a must have-eket mind megkaparinthassam. :P :D
    Egyszerűen már maga a tálalása is nagyon meggyőző az egésznek, nagyon minőségi hatást keltenek. Remélem nem csak a külcsín hozza majd ezt a szintet (amit kötve hiszek, hiszen azért az esetek többségében elégedettek lehettünk a márka termékeinek minőségével).

    VálaszTörlés
  5. @Audrey80: szerintem önmagában annyira nem lehet mutatós, de más színeken biztos üt :)

    @Mea: remélem nálam lesznek majd tesztek XD

    @Fanni: meg az enyém is :((( :D

    @Black fairy: a kifutó termékekről majd június végén kapunk csak híreket :)

    @dressylipstick: nekem is nagyon szimpatikusak, tényleg csodálatos a tálalás, jó úton halad a Catrice, hogy az egyik legkedvencebb márkám legyen :)

    VálaszTörlés
  6. OMG! Nagyon-nagyon tetszenek az új termékek! Ügyes ez a Catrice, jó dolgokkal állnak elő mostanában. A kedvencem a rúzsceruza és a folyékony rúzs, pedig nem is vagyok nagy szájkencés. Nagyon várom a szortimentcserét! :)

    VálaszTörlés
  7. Én leginkább a folyékony korrektorra leszek kíváncsi, mert eddig egyik sem bírta legyűrni a szemem alatti karikáimat, amit próbáltam, nyárra a krémes meg túl tömény, főleg az allergiás-könnyezős szememre. Persze a folyékony rúzsok is birizgálják a fantáziámat, a Dior-os eredetiket már időtlen idők óta nézegetem - ezeket majd szemügyre veszem a boltban, mert 1) nem tudok most dönteni a színek közül, 2) élőben úgyis másmilyenek (eddig a Rose, Would You? és a Best Seller, Truth Teller a favorit).

    VálaszTörlés
  8. @Petra R.: én is alig várom, tényleg egyre jobb és jobb dolgokkal rukkol elő a Catrice :)

    @doroffee: én is reménykedek benne, hogy jó lesz a korrektor, mert nekem is az birizgálja nagyon a fantáziámat :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.