TESZT | MAC Wash&Dry Powder Blush - Crisp Whites

A csomagoláson kívül nem igazán ragadott magával az idei nyári limitált kollekció a MAC-nél és nem terveztem, hogy bármit is veszek belőle, de hát bele kellett nyúlnom az egyik pirosítóba - amit bevallom azért egyébként is nagyon szépnek találtam - és nyilván annyira megtetszett, hogy nem tudtam otthagyni... Egyébként vegyes érzéseim vannak a Wash&Dry-al kapcsolatban, valahogy nem túl túl különleges, nem igazán erőltették meg magukat a kreatívok, bár az utóbbi időben ez egyre gyakoribb probléma a márkánál. Ha mindenképpen szeretnétek valamit venni a kollekcióból, akkor én a sima bronzosítókat, a pírokat, az ecseteket és az élénk rúzsokat javaslom, illetve a szemöldökformázó termékeket, bár ezek állandóak.





De inkább térjünk vissza a Crisp Whites pirosítóra! A csomagolás természetesen nagyon-nagyon szép, metálos színátmenetes, nagyon egzotikus árnyalatokkal (türkiz, sárga, narancs), a kompakt és a doboz is ilyen, igazi kis ékkő lesz a gyűjteményemben, bár a tavalyi vízcseppeset nem tudja felülmúlni. 



A pirosító finise satin, nagyon kevés, természetes fénye van, csillám semmi nincsen benne. Az árnyalat nagyon különleges, kellemes pasztell mandarinos barack aranysárga fénnyel. Egyértelműen meleg tónusú és inkább a világos bőrön mutat jól a halvány színének köszönhetően, viszont sötétebb bőrön akár highlighterként is lehet használni. A textúrája lágy, kicsit porzik, a pigmentációja pont jó, nem túl erős, szépen építhető éééés meglepően tartós, egész nap gyönyörűen fent maradt.



Azt hiszem jól tettem, hogy hazahoztam a Crisp Whites pírt, örülök neki és biztosan sokat fogom használni, szóval ha nem is kihagyhatatlan darab, de a gyűjtőknek bátran ajánlom. A Wash&Dry kollekció május 4-től elérhető a MAC üzleteiben és persze nagyon limitált, úgyhogy siessetek, ha szeretnétek valamit venni.



MAC Wash&Dry Powder Blush - Crisp Whites
Elérhetőség: MAC üzletek
Ár: 7200 Ft (Pro kedvezmény nincsen)

10 megjegyzés:

  1. Hú de szép ez a szín :) Ha egyszer valamilyen okból meg akarsz szabadulni tőle, tudod hol találsz... :D

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagy szívfájdalmam ez a kollekció mert a csomagolás elképesztően tetszik, de a termékek színei nagyon nem passzolnak a bőrömhöz, hozzám minden túl narancsos árnyalatú. Úgyhogy akármennyire is csábított a csodaszép külső mégsem vettem semmit... :(

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szep! Szombaton terveztem menni a MAC-be, de az idojaras miatt vegul maradtunk Szentendren, de latom, sikertelenul jartam volna. A bronzositok szinei milyenek? A vizcseppes kollekciobol tavaly megrendeltem latatlanul a vilagosabb bronzositot es az egyik pirosutot, de vilagos lett nekem a bronzosito, igy kelkene egy jo :)

    VálaszTörlés
  4. Az a baj, h nagyon ritkan vagyok Bp-en. Tavaly is a Douglas rendelte meg nekem Db-ben.

    VálaszTörlés
  5. @Yndre: ez a baj ezzel a kollekcióval... olyan semmilyenek amúgy a színek, abszolút nem találtam én sem izgalmasnak és hozzám illőnek őket, ezen a píron kívül :(

    @Mia: a bronzosítók szerintem nagyon gyengén muzsikálnak, különösen a csíkosak, ráadásul az egyiknek olyan a színe, mint a tavalyi aphrodite's shell-nek...

    VálaszTörlés
  6. Teljesen egyetértek a kollekció színeivel kapcsolatban. A highlightert mindenképpen meg fogom venni és vacillálok ezen a pirosítón is (a Hipness már megvan 5 évvel ezelőttről). Viszont a rúzsok közül mégcsak egy se tetszik, pedig nagyon szerettem volna egyet venni a csomagolás miatt. Talán a piros. de az is túl narancsos, nekem a kékes pirosak állnak jobban. Na sebaj, legalább marad meg pénz. :)

    VálaszTörlés
  7. Hmmm, kozben azert meg ezen a pirositon is agyalok :) Lehet, h megis rendelek egy ilyet is, mert tenyleg szepseges szine van ;) Meg egy Aphrodite's shell-re nincs szuksegem :)

    VálaszTörlés
  8. @Mia: ha világos a bőröd, akkor szerintem érdemes egy próbát tenni vele, ha még maradt belőle :)

    VálaszTörlés
  9. Szép színe van, meg jópofa a csomagolása, de amúgy tényleg nem túl nagy szám ez a kollekciójuk :\

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.