TESZT | The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome 01, 02 & 03

Ebben a posztban (ITT) már megmutattam a The Body Shop legújabb Honey Bronze termékeit, amik közül természetesen a cuki kis krémpirosító/highlighter/bronzosító akármicsodák tetszettek a legjobban, így képzelhetitek az örömömet, amikor kiderült, hogy mind a hármat lehetőségem van letesztelni. Izgatottan bele is vetettem magam a kipróbálásukba, lássuk, hogy mennyire győztek meg élőben!



A csomagolásuk nagyon aranyos és szép is egyszerre, tetszik ez a mély karamell szín az arannyal párosítva, amolyan elegánsan nyárias. A tető csavaros, jól záródik és átlátszó, így láthatjuk, hogy éppen melyik színt vesszük elő. Az információk az alján vannak egy lapozható matricán és sajnos nincsen az árnyalatoknak külön nevük, itthon csak számozást kaptak :(. 



Bár igazából ki nem kakkantja le ezt az apró kis bibit, ha egyszer maga a termék csúcs-szuper??? Kezdeném azzal, hogy OMG méz illatuk van!!!! Méz illatuk van!!!!! Vagyis konkrétan Honeymania illatuk, de az meg mézes, szóval értitek na... Engem már ezzel megvettek, pedig én nem igazán csípem, ha szagosak a sminkjeim, de ennek lehetetlen ellenállni, isteni finom és ráadásul sokáig lehet érezni. Persze nem ez a lényeg...


A Honey Bronze Highlighting Dome-okból három árnyalat kapható, méghozzá az alábbiak:
  • 01 Golden - aranyfényű  pezsgőszín highlighter, ez a legragyogóbb és a legkrémesebb textúrájú

  • 02 Pink - aranyfényű korallos pink pirosító, nekem egyből az Orgasm jutott róla eszembe, nagyon szépen mutat az arcon, igazán univerzális darab


  • 03 Bronze - aranyfényű bronzosító, amit pirosítóként is lehet használni, ez a legkevésbé fényes a három közül



A pigmentációja mind a háromnak nagyszerű, egy erőteljesebb húzással készültek a swatchok is, de nem kell ám tőlük megijedni, mert nagyon szépen el lehet őket dolgozni a bőrön, akár ujjal, akár egy tömöttebb ecsettel (én egy kis, lapos kabukit használok hozzá) és bármeddig lehet őket építeni is, kinek hogy tetszik a leginkább. A textúrájuk nagyon különleges, érdekesen száraz-krémesek, nem igazán találkoztam még hasonlóval. A tartósságukra sem panaszkodhatok, szépen bírták egész nap. A bronzosító és highlighter (amúgy mindegyik highlighter elméletileg, de ez ne tévesszen meg senkit) együtt fantasztikusan mutat, a pirosító pedig önmagában a legszebb, elég fényes ahhoz, hogy ne kelljen plusz kiemelőt használni mellé. 



Mint, ahogyan az kiderült én teljesen odáig vagyok értük, nagyon klassz kis termékek, amik ideálisak az elkövetkező szezonra lévén, hogy tartósak, nem kell ecset sem hozzájuk és persze csodás nyári színekben pompáznak. Ráadásul szerintem a TBS-hez képest az áruk sem vészes, 2990 Ft-ba kerülnek, ennyit bőven meg is érnek.

Golden & Bronze használat közben.


The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome - 01, 02 & 03
Elérhetőség: The Body Shop üzletek és webshop ITT
Ár: 2990 Ft

5 megjegyzés:

  1. Most bajba kevertél ezzel a teszttel! :) A highlighter nagyon szép, jól látom hogy nincs benne nagyobb csillám? Mert akkor erősen kívánságlistás, nagyon tetszik hogy ilyen kis kompakt... :D

    VálaszTörlés
  2. Úúúúú az Orgasm-hasonmás, az nagyon tetszetős.... csak meg kéne nézni, ha valahogy elvergődök TBS-ékhez. :)

    VálaszTörlés
  3. @Szabina T.: csillám nem igazán van benne, talán a bronzosítóban elvétve :)

    @barking Blondie: hajrá :) érdemes mindenképpen lecsekkolni őket, tényleg nagyon szépek :)

    VálaszTörlés
  4. Ajjjajj látva a képeket nem tudok dönteni melyiket vegyem, mert mindre most nem szeretnék költeni. Valószínűleg a Bronze jön majd velem, de még boltban csekkolom mind!

    VálaszTörlés
  5. szuper választás a bronze, világos bőrre is tökéletes :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.