Újdonság | Rimmel tavasz

12:54 du.
Általában teljesen hidegen szoktak hagyni a Rimmel újdonságai, de a tavaszi kollekció mellett nem mehetek el még én sem szó nélkül, ugyanis igencsak jópofára sikeredett és abszolút vásárlásra csábítanak az új termékek. A körömlakk kampány arca még mindig Rita Ora (aki még mindig nem csinál semmit, csak mindenhol ott van...), akivel az angol cég fesztiválos-vidám színeket álmodott meg. Imádom az árnyalatokat, de még jobban imádom a neveiket: Glastonberry, Neon Fest, Peachella, Port-A-Loo-Blue, Rain Rain Go Away, Roll In the Grass és Tangerine Tent. A lakkok mellé érkezik még egy teljesen új szájfény is, ami az Oh My Gloss nevet kapta és intenzív színű, tartós formulájú darabokról van szó, összesen hat árnyalatban lesznek majd kaphatóak. A Lasting Finish 25HR Powder Foundation-t pedig szárazon púderként, nedvesen alapozóként lehet használni. A termékek már elméletileg kint vannak a drogériákban :).



60 Seconds Super Shine Nail Polish - 799 Ft

60 Seconds Super Shine Nail Polish - 799 Ft

60 Seconds Super Shine Nail Polish - 799 Ft

Oh My Gloss! - 1399 Ft

Lasting Finish 25 HR Powder Foundation - 2599 Ft

6 megjegyzés:

  1. Ennyi? Azt hittem, még görgethetek, de úgy látom, a lakkra gyúrtak :) A narancs, zöldek és a nude nagyon szép, meg a piros szájfény is.

    VálaszTörlés
  2. Talán a Rain Rain Go Away színű lakk, és ez az alapozó mozgatja a fantáziámat, számomra izgalmas megoldásnak tűnik. (-:

    VálaszTörlés
  3. A lakkokat megnézem majd magamnak élőben is. :P

    VálaszTörlés
  4. @Audrey80: sajna csak ennyi, bár szerintem elég azért :)

    @Myrkky: az a lakk meseszép, nincsen még ilyen színem, úgyhogy ezt tutira beszerzem :D

    @Moon Angel: dettó :D

    VálaszTörlés
  5. A Glastonberry lakk már akkor a kell listára került, amikor először olvastam a nevét, de még a színt se láttam :D Nem kizárt, hogy mellé becsúszik majd még valamelyik társa is...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.