TESZT | The Body Shop Poppy Shimmer Cubes - Pink

Mikor kézhez kaptam ezt a kis palettát egyből arra gondoltam, hogy nahááát, mennyire nagyon régen használtam már ilyen élénk színeket. Sőt milyen régen használtam egyáltalán igazi színeket... Annyira a hatalmába kerített a nude láz az elmúlt időszakban (amit szerintem már években is mérhetnék...), hogy most igazán üdítő volt eljátszadozni ezekkel a vidám árnyalatokkal, pláne, hogy pillanatok alatt tavaszi hangulatba kerültem tőlük. 
A négy szemhéjpúder kockácska mindegyike külön dobozkában van, ezek pedig egy nagyobb dobozkában (dobozkaception) csücsülnek, amit most egy nagy pink pipacs díszít, mert ugye ez egy limitált kollekciós darab. A műanyag strapabíró szerencsére, én már megutaztattam és semmi baja nem lett, jól záródik. A jó dolog pedig az ebben a kis kockás rendszerben, hogy ha több Shimmer Cubes-unk is van otthon, akkor tetszés szerint kombinálhatjuk őket össze.
A szemhéjpúderek textúrája nagyon jó, egyáltalán nem porolnak, nem peregeknek, finom lágyak és könnyen satírozhatóak. A pigmentáltságuk nagyon meglepett, mert az élénk színek nem mindig olyan erőteljesek, de ezekkel semmi gond nincsen, csodaszépek és intenzívek alap nélkül is (a swatch képen nem használtam primert). A tartósságára sem panaszkodhatok, szépen tart egész nap. Ó, és a pink színt simán lehet pírként is használni ;). Nagyszerű kis paletta ez és hát... beleszerettem az az igazság... És a másik verzió is nagyon szép. Már az első Shimmer Cubes tesztem után is meleg szívvel ajánlgattam őket, hát még most! 

Március 15-től ráadásul nagyszerű kedvezmények lesznek a The Body Shop-nál (a kis tavaszi magazinban vannak a kuponok, van egy -1000 Ft, ha 6000 Ft felett vásároltok és van egy második sminktermék féláron is), szóval kedvezőbb áron juthattok hozzájuk.


The Body Shop Poppy Shimmer Cubes - Pink
Elérhetőség: The Body Shop üzletek és webshop
Ár: 6190 Ft

10 megjegyzés:

 1. Maguk az árnyalatok nem igazán illenek hozzám, de tény és való, hogy gyönyörű a fényük és a pigmentáltságuk :)

  VálaszTörlés
 2. Jó színük van, de nem hiszem, hogy pont ezeket a színeket kenném magamra. A kockarendszer tényleg praktikus!

  VálaszTörlés
 3. Megnézném sminkben is rajtad! :)
  Nekem is tetszik a jelenlegi két limitált paletta, bár nekem a kék-sárga színkombináció talán még jobban bejön. Már erősen gondolkodtam, hogy megvegyem, de az én zöld szememhez nem a legjobbak a kék és a sárga színek...

  VálaszTörlés
 4. @Megaera: én is azt hittem, hogy nem passzolnak túlzottan hozzám, de miután kipróbáltam rájöttem, hogy nagyon jól beilleszthetőek akár egy hétköznapi sminkbe is :)

  @Audrey80: tény, hogy nem éppen hétköznapiak, de szerintem - ahogy az előbb is írtam - nagyon jól el lehet játszadozni velük :) de majd a következő posztban úgyis meglátjátok ;)

  @Yndre: lesz vele smink :) bevallom, hogy a kék-sárga kombót én sem tudnám zöld szemhez elképzelni :( talán inkább ezt :)

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörűek! Bár tény, hogy tényleg nem épp a leghétköznapibb színek, de egy kis extra sosem árt, pláne így tavasszal :)

  VálaszTörlés
 6. Csak a zöld kellene, de az nagyon :-)

  VálaszTörlés
 7. bevallom, hogy nekem is az a kedvencem :) szerintem az essence-nek van hasonló mono szemhéjpúdere :)

  VálaszTörlés
 8. igen, annyira vidámak, tavasziasak és nyáriasak egyszerre :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.