TESZT | Clarins Instant Light Lip Comfort Oil - Raspberry

Szerintem már jó pár hete, bár inkább hónapja volt, hogy először írtam Nektek a Clarins tavaszi kollekciójáról, aminek a sztárterméke egyértelműen a Lip Comfort Oil lett. Ez ugyanis az első olaj bázisú ajakápoló szájfény, ami megjelent a beauty piacon (ezt később követte az YSL hasonló terméke). Igazi ajakápoló megszállott vagyok - bár ki nem az??? - így nyilván rögtön vérszemet kaptam, amikor megláttam és tudtam, hogy meg kell szereznem! Eredetileg a Honey-t szerettem volna (imádom a mézet :)), de aztán, amikor lehetőségem volt végre kipróbálni őket, akkor inkább a Raspberry-t választottam, mert mennyei málna illata van meg ugye limitált is...




A Clarins leírása alapján az Instant Light termékcsalád átmenet a bőrápolás és a smink között: ápol, táplál, tökéletesít. A Lip Comfort Oil mogyoró, málna és organikus jojoba olajat tartalmaz, a formulája pedig egyáltalán nem ragadós, a finise vizesen fényes.



A csomagolása a Clarins Prodigy vonalába illő, a kis négyszögletes átlátszó plexi tubus arany feliratokkal díszített és arany a kupakja is. Természetesen high-end márkához illően papírdobozban érkezik a termék, pluszban pedig egy leírást is találunk mellé (többnyelvű, de magyarul persze sehol semmi). Az applikátor meglepő és szokatlan formájú, vicces és bumszli, de nagyon jól igazodik az ajkak ívéhez, domborulatához és megfelelő mennyiségű anyagot vesz fel.



A Lip Comfort Oil két színben érhető el, ebből a sárgás Honey állandó termék lesz, a málna színű Raspberry pedig a tavaszi kollekció részét képezi és sajnos limitált darab. Különbség igazából csak az illatukban van, a Honey picit édeskés, de szerintem eléggé jellegtelen, azonban a Raspberry a legfinomabb málnás aromát kapta, egyszerűen legszívesebb beleharapna az ember, annyira gyümölcsös. A színük ugyan ránézésre teljesen más, azonban felkenve mind a kettő szinte teljesen átlátszó lesz, nem igazán adnak színt az ajkaknak, ami abból a szempontból jó, hogy bármilyen rúzsra
felvihetjük anélkül, hogy annak megváltozna az árnyalata (és igazság szerint a leírásban sehol nem is emelik ki azt, hogy színez).



A formula meglepően folyós (fotózás közben konkrétan kifolyt a fektetett tubusból), de nagyon könnyedén kezelhető. Szuperül hidratál, nagyon-nagyon kellemes érzés az ajkakon, nem csúszkál, nem ragad egyáltalán és aminek igazán örültem az az, hogy elég tartós is, egész nap talán maximum háromszor kentem fel és abszolút ápoltnak éreztem a nap végére is a számat (nem használtam semmit alá). Nem mondhatom azt, hogy kötelező és kihagyhatatlan, már csak az ára miatt sem, de aki megengedheti magának és szeretne egy kis luxus érzetet és különleges ápolást az ajkainak az tegyen vele egy próbát, tutira rögtön bele fog szeretni :).



(TIPP: A Glamour napokon a Douglas-ban a megjelölt termékek 20%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg, lehet, hogy a Clarins is köztük lesz, illetve a Marionnaud üzletekben két teljes árú termék vásárlása esetén jár a mínusz 20%. De a Clarins rajongó oldalon a regisztrációt követően 25% kedvezménnyel is meg tudjátok rendelni!)

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil - Raspberry
Elérhetőség: parfümériák, Clarins Rajongó Klub
Ár: 5700 Ft


4 megjegyzés:

  1. Pont most rendeltem meg a málnásat :) a tavaszi palattáról nem készítesz sminket?azon még nagyon gondolkodtam, de attól tartok nem tudom kihasználni a színeit.meg most amúgy is a lancome palettájára fáj a fogam :)

    VálaszTörlés
  2. sajnos a paletta nekem nincsen meg és annyira nem is tetszenek a színei, hogy megvegyem :( szerintem a lancome szebb ;)

    VálaszTörlés
  3. Nem szúrnál be eg yképet ahol a szádon is rajta van? :( mindig hiányolom a száj-swatch képeket :((((

    VálaszTörlés
  4. nincsen semmi színe, csak fényt ad, nem az a lényege :) de a fészre feltolok majd egy képet róla szájon is

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.