TESZT | Catrice Rock-o-co Powder Blush & Matt Nail Laquer

Van egy titkos, eldugott helyen lévő Rossmann ahová a limitált Catrice és Essence kollekciókért járok, mert tudom, hogy ott mindig érintetlenül fogom találni a displayeket. Most sem volt szerencsére másképp, egy csalódott Árkád Rossmann-ból való kifordulás után egyből rohantam oda és sikeresen elhoztam a lakkot, amire vágytam, plusz egy pírt, ami nagyon nem volt betervezve...



Rock-o-co Powder Blush - Macarons pour Marie




Egyszerűen elvesztem, amikor megláttam ezt a pasztell rózsaszín matt pírt a csodálatos rokokó mintával (majdnem barokkot írtam...). Nem tudtam ellenállni neki és hazahoztam. Azóta sem tudom eldönteni, hogy jól tettem-e. A külseje még most is óriási hatással van rám, de a belseje annyira nem győzött még meg.



A Macarons Pour Marie egy nagyon-nagyon világos pasztell rózsaszín, teljesen matt pír és pont ez a baj vele. Az oké, hogy világos, mert simán elmegy highlighternek, de sajnos matt és nálam a highlighter az fényes kell hogy legyen. Szóval ott tartunk, hogy pírnak kissé halvány, arcfénynek meg nem éppen fényes. De az erőteljes pirosítót szépen le lehet vele tompítani. Ja és nagyon porzik... Kicsit csalódtam, de azért barátkozunk még.



Catrice Rock-o-co Powder Blush - Macarons pour Marie
Elérhetőség: Rossmann, Müller
Ár: 1249 Ft



Rock-o-co Matt Nail Laquer - Apricoco



Csakis szuperlatívuszokban tudok erről a lakkról írni! Ez a szín... Uramatyám meseszép! Élénk, de finom barackos-pinkes-korall, nagyon szép csillámos fénnyel, de matt finissel. Már egy rétegben is nagyszerűen fed, két rétegben tökéletes és gyorsan szárad. Azt hiszem vissza kell mennem a többiért is, mert ilyen csodás matt lakkokkal még nem nagyon találkoztam. Mindenképpen próbáljátok ki őket, de nagyon siessetek, mert viszik, mint a cukrot!






Catrice Rock-o-co Matt Nail Laquer - Apricoco
Elérhetőség: Rossmann, Müller
Ár: 749 Ft

14 megjegyzés:

  1. Hűűű, tényleg szép ez az árnyalat! A pirosító sem rossz ám, ha minimálsminked van, teljesen természetes ez a szín. Amikor erősebben sminkeltem, azaz több mindent kentem magamra, a fehér bőrömre mindig ilyen nagyon halvány pirosítót kentem, volt, aki azt hitte, nincs is rajtam semmi, hanem a rózsaszín természetes pír.

    VálaszTörlés
  2. rajtam valahogy nem igazán látszódott sajnos :( de még kísérletezek vele :D

    VálaszTörlés
  3. Én pont azért nem vettem meg, mert a hideg rózsaszínek sosem álltak jól a fehér bőrömhöz, viszont panben csodás az árnyalat, de sajnálom hogy a belseje nem az igazi =/ Az Apricoco rúzst elhoztam, már kétszer sikerült befürödni Catrice rúzzsal, és kétszer imádtam, így nem tudom az Apricoco merre felé fogja billenteni a mérleget...:D

    VálaszTörlés
  4. én most annyira a nude rúzsokba vagyok beleesve, hogy eszembe se jutott elhozni valamelyik rúzst, pedig amúgy nagyon szépek és brutál pigmentáltnak tűntek :)

    VálaszTörlés
  5. Én a szürke lakkot hoztam el, de nem próbáltam még ki. :D A többi szín azért nem jött be, mert láttam, hogy van bennük ilyen apró pehely, tehát számomra nem igazi matt, hanem olyan selyemfényű.. A pírhoz viszont kedvet kaptam, mert én a szerény, természetes színeket kedvelem, lehet ránézek még egyszer. (-:

    VálaszTörlés
  6. Én a menta színű lakkot hoztam el, de eme poszt hatására komolyan elgondolkodtam ezen az árnyalaton is. Nekem is van egy ilyen kis Rossmann lelőhelyem, sőt olyan kis cseles voltam, hogy az egyik kedves eladólány most már szól nekem, ha megérkeznek az új dolgok. ;)
    A pirosítót majdnem elhoztam, de a teszter alapján olyan kis gyengének, láthatatlannak tűnt. Pedig csodás színe van. Még gondolkodom rajta.

    VálaszTörlés
  7. @Myrkky: én meg a szürkével szemeztem nagyon, már bánom, hogy nem hoztam el :D

    @Moon Angel: jajj a menta is olyan nagyon szépnek tűnt... nagyon szép am a pír színe, ma újra játszottam vele egy kicsit és most egész jó volt egy másikkal rétegezve, külön tetszett is hogy matt :)

    VálaszTörlés
  8. Pedig olyan szép színe van a pirosítónak! A lakk is szép, bár a körmödön világosabbnak tűnik, mint a dobozában.

    VálaszTörlés
  9. igen, valóban kicsit világosabbra szárad meg :)

    VálaszTörlés
  10. Nem is hittem volna, hogy ilyen szép az a Catrice lakk felkenve! :o

    VálaszTörlés
  11. bevallom én sem gondoltam volna, kicsit féltem, hogy nem is tudom, túl sok lesz vagy ilyesmi, de annyira szép :)

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  13. Szia :)) Ahh gyönyörű ez a lakk, kár, hogy limitált volt :( de ami a gyűrűsujjadon van, az a fényes is nagyon szép. Az milyen fajta lakk? Köszi előre is. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) az egy models own króm hatású lakk :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.