Hajnapló | Avon Advanced Techniques Supreme Oils (+ Balea)

Elég régen volt már utoljára hajnaplós bejegyzés (talán a Lush sampontömböt teszteltem legutóbb) és azóta természetesen sok újdonságot sikerült kipróbálnom, most leginkább több sikerrel, mint kevesebbel szerencsére. A jelenlegi kedvenc hajápolási termékcsaládom - a legnagyobb meglepetésemre - az Avon Advanced Techniques Supreme Oils sampon+balzsam+olaj trió, amelyek együttes erővel nagyon szépen rendbe rakták most a sörényemet, pedig nemrég megint világosítva volt, ám a szőkítés káros hatásainak nyoma sincsen, amióta őket használom.




A márka szerint ezek jellemzik a Supreme Oils termékeket:

  • javít a haj állapotán, puhábbá és fényesebbé teszi a frizurát
  • 5 értékes olajat tartalmaz: makadámia, kaméliamag, mandula, szőlőmag, marula
  • minden hajtípusra ajánlott
Azt hiszem nem túlzott az Avon a leírásnál, tényleg nagyon széppé és puhává teszi a hajat már rögtön az első alkalommal és úristeeen az illata... Valami eszméletlenül finom! Mint a cukrozott dió. El tudnám szagolgatni napokig. Még szerencse, hogy a samponok-balzsamok illatanyagára nem allergiás a fejbőröm, legalább ennyi megmarad nekem. Na, de térjünk vissza a lényegre! A samponnak és balzsamnak nagyon hasonló a textúrája, nagyon krémesek és gyöngyház színűek. A samponból kevés kell, mert nagyon habzik (kellemes, krémes-habos hab) és balzsammal sem kell túlzásba esni.




A kétfázisú olaj spray-t nedves és száraz hajon is lehet használni, én szárítás előtt és után is befújom vele a frizurámat, így könnyebben kezelhetővé válik és puhább, selymesebb tapintású lesz, valamint úgy vettem észre, mintha könnyebb lenne vasalni is. De a legjobban azt szeretem benne, hogy egyáltalán nem nehezíti el és zsírosítja a hajat, mint a legtöbb olajos ápoló, valamint az illata is napokig érezhető. Telitalálat ez a termékcsalád, imádom őket :). Ha ti is szeretnétek valamelyiket kipróbálni, akkor INNEN tudtok rendelni.



Sajnos erről a két kis Balea termékről nincsen fotóm, mert teljesen elfelejtettem őket lencsevégre kapni használat előtt. Mind a kettő egy intenzív kúra pakolás, amit a szőkítés miatt vettem meg, mert hihetetlenül sprőd és undorító volt utána a hajam. A Repair Intensivkur annyira nem győzött meg sajnos, viszont az Oil Repair Expresskur valami zseniális és mindenképpen merem ajánlani gyors segítségnek extra száraz és meggyötört hajra.


Ti milyen hajápolási termékeket használtok mostanában????

3 megjegyzés:

  1. A szokásos fügés Baleát, de az olajokat váltogatni szoktam, ez is megtetszett. A hővédőm az Avontól van, a legjobb, ha akciós, kettesével rendelek.

    VálaszTörlés
  2. Most fogy el a téli avonos sampon&balzsam kombóm, és erősen gondolkodom az új olajos Elséve családon mint utánpótlás, sajnos a szalagavatós brutál göndörítést-lakkozást még mindig nem teljesen heverte ki a hajam... Nyárra viszont a Head&Shoulders 2in1 mentása lesz a befutó, nyaranta mindig ezt használom, szuperül hűsíti a fejemet, és a 2in1 formula hasznos utazáskor (amiből idén nyáron nem lesz hiány =).

    VálaszTörlés
  3. a balzsamot használom ezen termékek közül, fincsi illata van, könnyen kezelhető a hajam végülis, de annyira nem nyűgözött le. alapból nem barátaim az Avon hajápolói, egyedül a hajvégápolót szeretem, meg a hajolajat :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.