NOTD | piCture pOlish - Eyre, avagy galaxis egy kis üvegben

FIGYELEM! Aki unja a pp lakkokat ajnározó írásokat, az gyorsan lapozzon el, aki pedig odáig van a legmenőbb, legjobb és legkülönlegesebb színeket felvonultató márkáért, az olvasson tovább. Sajnos azonban egy rossz hírrel kell kezdenem, ugyanis rögtön az első napon elfogyott a NailLand-nél ez az árnyalat, de persze lesz még, csak kicsit várni kell rá, bár legalább addig meg lehet nézni egy rakás swatchot, hogy könnyebb legyen a döntés. És akkor jöjjön a poszt főszereplője, az Eyre. (U.I.: mivel sem időm, se profi fotósfelszerelésem, se napsütés nem volt ezért nem adják sajnos vissza a képek a valóságot. :(((. De azért így sem rossz a látvány persze, csak nem az igazi.)




A nyolc új szín közül rögtön ezt szúrtam ki elsőként, szerintem ez a legkülönlegesebb és legszebb darab, plusz most láttam nemrég a Jane Eyre-t és ha befejezem végre a Hannibal ébredését, akkor a könyvet is elkezdem, mert imádom a történetet. A lakk két rétegben tökéletesen fed, tökéletes a textúra és gyorsan szárad. De nem ez a lényeg...



A lényeg a szín. Leírhatatlan. Szinte indigókék metálos alap, ebben úszkál a tömérdek holocsillám, de mégsem ilyen egyszerű. Az Eyre olyan, mint a legvarázslatosabb éjszakai égbolt, milliónyi csillaggal, olyant mint egy icipici üvegbe zárt univerzum, vagy galaxis. Ragyog, de még, hogy ragyog! Tompa fényben visszafogott, mintha ezüstkristályos lenne, viszont mihelyst erősebb fény alá kerül felizzik és megbabonáz, valósággal hipnotizál. Egyszerűen káprázatos ez a szín.



És a legjobb az egészben, hogy ezzel a lakkal kiléptem a komfortzónámból, mert egy: nem szeretem a sötét darabokat, ezen kívül nincs is másik, kettő: a holoért sem vagyok odáig, nem tartottam igazán különlegesnek soha. A lakknak igazából egy bibije van csak, hogy ez most kivételesen nem volt túl tartós rajtam, de azért bírja 2-3 napig, bár nyilván egyénenként változik a dolog.



Tudom, hogy a piCture pOlish nem olcsó, egyáltalán nem az, de én mondom, hogy inkább veszek egy lakkot tőlük, mint 10 lakkot egy olcsó márkából. Megéri spórolni rá, hiszen kiváló a minősége és a színek, ó a színek! Már csak abban reménykedek, hogy karácsonyra is lesznek újdonságok :).



Nektek melyik piCture pOlish lakk a kedvencetek?




piCture pOlish - Eyre

Elérhetőség: NailLand
Ár: 3690 Ft
Mennyiség: 11 ml

9 megjegyzés:

  1. Imádom, nagyon tetszik, minden blogon megnézem, pedig én is megvettem :D

    VálaszTörlés
  2. ő már csak ilyen :) a következő a Grace lesz :D

    VálaszTörlés
  3. Egyszerűen fantasztikusan brutálisan szép. *.* A képek is nagyon jól sikerültek, szerintem.
    Nálam 2000Ft a lélektani határ egy lakkért, de egyszer majd biztosan veszek belőle. :P Csak nehéz választani. :D

    VálaszTörlés
  4. Nekem is ez a bajom a Pandorával, hogy 3 napja nem tudom befotózni, mert nincs hozzá egy icike picike napsütés.

    VálaszTörlés
  5. @Moon Angel: nagyon nehéz választani.... én soha nem tudom mit vegyek legközelebb, aztán mindig üres kézzel megyek haza XD

    @Flory: nehéz a bloggerek élete ;)

    VálaszTörlés
  6. Monroe és Instinct, utóbbit persze, hogy sikeresen leejtettem és darabokra tört...azóta is vérzik érte a szívem. A Pandora-t akartam volna első körös érkezésekor, de már csak hűlt helyét találtam, e hét csütörtök-péntekre ígérték.
    A Hope van még meg, mint sötét alapú galaxis, emellett a kék alapon holografikus lakkom is ki van pipálva az A-England Dancing With Nureyev személyében, szóval most az Eyre szerencsémre nem kell :D Pandora drágára fáj nagyon a fogam, mert én és a lila...hjajjh! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. ÚR ISTEN DE SZÉP! Azért első körben én is a pandorát szeretném. :)

    VálaszTörlés
  8. Istenkém, de szépséges *.* Miért kell PP-éknek ilyen jó lakkokat csinálnia? :D

    VálaszTörlés
  9. hát nem tudom, de leállhatnának már, mert a gatyám is rá fog menni a lakkjaikra :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.