Őszi kollekciók | Essence Party Look Make-up Box

Sajnos előre szólnom kell, hogy ez a sminkdobozka nem lesz kapható nálunk, viszont év végéig elérhető lesz külföldön, így nagyobb az esély lecsapni rá egy kiruccanás alkalmával, vagy kint élő ismerősök segítségével. A Party Look Make-up Box- ról nem sok mindent tudok elmondani azon kívül, amit eleve lehet látni a képeken :). A papírdobozka nagyon szép, kicsit karácsonyi hangulatú *-*, belül pedig tükör is van benne. Nyolc változatos színű szemhéjpúder, egy pír, egy highlighter, egy több, mint valószínűleg használhatatlan ecset és két mini szájfény található benne. Biztos sokak kedvence lesz, nem is rossz darab, de nálam kihagyós kategória. Valamiért nem keltette fel az érdeklődésemet... Nektek hogy tetszik?





3 megjegyzés:

  1. Nem rossz, nem rossz, de a Müllerban kapható boxok után nem várok tőle sokat. Megvárom a swatchokat, aztán ha tetszik és külföldön vagyok, akkor lehet, hogy megveszem. Bár van egy olyan érzésem, hogy az árából simán kijön majd egy Sleek paletta is. :D

    VálaszTörlés
  2. Nem kár érte. Az itthon kapható boxok sem nagy durranások. Sőt, a highlighter ceruzákon kívül az Essence termékeinek minőségével gondjaim vannak. Már az új szortimentes lakkokat sem várom, mert a korábbiak is csalódásokat okoztak. Inkább adok többet egy termékért, de az legyen jó minőségű :)

    VálaszTörlés
  3. valamilyen szinten egyet kell értsek... a trendkiadások cukik meg szépnek tűnnek meg jónak, de aztán soha nem veszek semmit. Átpártoltam a Catrice-hoz, amiben viszont kellemesen csalódtam, nagy kedvencem most! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.