Újdonság | Urban Decay Naked2 Basics

És még mindig lehet lenyúzni bőrt a Naked vonalról. Pedig azt hittem, hogy a Naked3 után bezárul egy hosszabb időre a bazár, de nem, mert még csak egy kicsivel több, mint fél év telt el és máris itt van a Naked Basics folytatása. Amikor megjelent a nude színt tartalmazó paletta, mindenki odáig volt a gyönyörtől, hogy végre-végre mesésen pigmentált és szuper textúrájú matt szemhéjpúdereket is lehet kapni és szó, ami szó nagyon jól kihasználható a Naked Basics, a kevés árnyalata ellenére is változatos sminkeket lehet vele készíteni. De úgy látszik az Urban Decay azt gondolta, hogy ez bizony nem elég, hiszen csupa meleg szín található benne, kell egy olyan is, amiben hidegebb tónusok vannak, ergo tökéletes párja a Naked2-nek. Szóval itt van most nekünk a Naked2 Basics, amiben csupa matt (majdnem mind :)), taupe árnyalatot pakoltak, ebből öt ráadásul teljesen új:

  • Skimp: világos nude (szatén)
  • Stark: rózsaszínes nude
  • Frisk: meleg szürke
  • Cover: tompa piros alaptónusú barna
  • Primal: tompa barna
  • Undone: mély füstös barna




Biztos vagyok benne, hogy ez is iszonyat kapós lesz, viszik majd, mint a cukrot :). Az ára $29, egyelőre még nem kapható, de szeptembertől le lehet majd csapni rá. Nektek hogy tetszik?



11 megjegyzés:

  1. Szép, de az első jobban tetszett, abban több volt a lehetőség szerintem:/

    VálaszTörlés
  2. A Naked3-at csak a Limit és Nooner miatt vettem volna meg, de ha ezek is olyan szépek, akkor inkább erre ruháznék be. Elég rejtett a szemhéjam, sajnos nem állnak jól a fényes szemsminkek. Nálam ez a paletta csillagos 5-ös. :-)

    VálaszTörlés
  3. Én sem vagyok tőle elájulva...nekem ez ugyanolyan, mint az 1...kicsit semmitmondó az egész. :D Nem is értem miért lengi körbe az egész márkát ez az óriási hype. Egy Too Faced palettát milliószor többre tudnék értékelni. :)

    VálaszTörlés
  4. Az eredeti engem nem mozgatott meg, de ez valamiért nagyon betalált, imádom ezeket az árnyalatokat!

    VálaszTörlés
  5. Nálam ez még a langyos víz kategóriát sem súrolja :D

    VálaszTörlés
  6. @Yndre: kicsit az, az első jobb volt szerintem :)

    @Réka: egyetértek :)

    @Ninijam: akkor neked való, bár ha még nincsen meg az első, én inkább azt javaslom :)

    @Névtelen: ááááá Too Faced paletták *-* idén karácsonykor lesz egy szuper darabjuk :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem ez most nem, az első jobban tetszett, inkább a Naked3-at veszem meg, de most összeírtam pár Too Faced palettát is, ami tetszik... Nehéz döntések ezek...=D (nemsokára Sephora közelébe jutok, juhúúú=)

    VálaszTörlés
  8. de jó lesz akkor neked :) hova mész???

    VálaszTörlés
  9. jaj,már annyit nézegettem :D nekem ez sokkal bejön, mint az előző. én is lassan sephora közelbe jutok, remélem lesz már akkor :)

    Barbi

    VálaszTörlés
  10. elméletileg amerikában már lehet kapni, szerintem nemsokára európába is megérkezik :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.