MAC x The Simpson árak + MAC x Brooke Shields

3:13 du.
Jó hír a MAC x The Simpsons rajongóinak: szeptember elsejétől nálunk is kaphatóak lesznek a Marge Simpson fejével díszített termékek, kizárólag a Westend-ben lévő üzletben. Már írtam szerintem legalább két poszt keretén belül a kollekcióról, szóval most csak a nagy felbontású képeket rakom ki, plusz természetesen az árakat. 



Marge's Extra Ingredient Quad - 15200 Ft

That Trillion Dollar Look Quad - 15200 Ft

Lash #7 - 4400 Ft

Powder Blush - Pink Sprinkles - 7200 Ft

Lipglass - Grand Pumpkin, Itchy & Scrathy & Sexy, Nacho Cheese Explosion, Red Blazer - 6200 Ft

Nail Stickers - Marge Simpson's Cutie-cles - 3900 Ft


Inkább az októberben megjelenő Brooke Shields színésznővel közösen megálmodott sminkekre koncentrálnék. Az elmúlt időszak nagysikerű sztáros kollabjai után nem volt meglepő, hogy a márka ismét felkért egy híres személyt, hogy alkosson vele egy signature kollekciót, de azt nem gondoltam volna, hogy pont Brooke Shields-re esik majd a választásuk, már csak azért sem, mert ugyan a 80as-90es években nagyon népszérű volt a színésznő, de én bevallom őszintén, hogy mostanában nem nagyon hallottam róla. Nyilván a MAC tudja mire vállalkozik és mit csinál és általában nem is nagyon lőnek mellé. A legtöbb komment és blogger vélemény alapján most is jól döntöttek, hiszen szinte mindenki tetszését elnyerték a szürke-narancssárga csomagolású termékek, csak az enyémet nem :D. Nekem iszonyatosan furán fest ez a színkombináció (a szürke olyan indusztriálisnak hat...), megkockáztatom a kicsit nevetséges jelzőt is, bár a termékek árnyalatai ugyanakkor lenyűgözőek, különösen a 15ös paletta ejtette rabul a szívemet, azonban az ára miatt a totálisan felejtős kategóriába esik nálam (ha jól rémlik itthon 36ezer forint körül van egy ilyen darab). Kíváncsian várom a ti véleményeteket a kollekcióról :).




8 megjegyzés:

  1. Szerintem a The Simpson kollekció a MAC eddigi legnagyobb dobása. :) Zseniális, bár van egy kis hiányérzetem. Hol maradnak a rúzsok??? :O A pirosító tetszik a legjobban, bár a paletták is nagyon jók. Láttam tesztet róluk és elképesztően pigmentáltak. :) A Brooke Shields része a dolognak, viszont egyáltalán nem izgat. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem mindkét kollekció nagyon tetszik. Főleg a paletták... :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem most nem jönnek be ezek a kollekciók, a BS kollekció csomagolása tényleg borzalmas :D

    VálaszTörlés
  4. @Névtelen: a rúzsok nekem is hiányoznak :(

    VálaszTörlés
  5. Bevallom őszintén én egy Ellie Goulding-os kollekciót látnék szívesen, de ez úgyis csak álom marad..:D Most jut eszembe, hogy ma voltam a Macben krémpírt venni, meg se néztem az új limitált kollekciót, pedig kíváncsi lettem volna...:( Mondjuk barátom már ott toporgott kint, úgyhogy időm se lett volna nagyon :D

    VálaszTörlés
  6. Ellie max viva glam arc lehetne jövőre :)

    VálaszTörlés
  7. Brooke S. a második kampányképen... Sok volt ott a Photoshop, rá se ismertem volna ha nem írod oda, hogy ő van a képen.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.