Alverde újdonságok

A tavaszi újdonságai láttán egyre inkább kedvet kapok az Alverde termékek kipróbálásához, pedig nem vagyok túl nagy rajongója a márkának. Ne kérdezzétek, egyszerűen engem nem tudott elkapni ez a bio-natúr vonal még mindig, valahogy kicsit olyan nem is tudom... öregesnek és unalmasnak érzem. De a lentebb látható 'kollekció' néhány darabja felkeltette az érdeklődésemet és szívesen tennék próbát velük. Mondjuk a pórusfinomító primer nem tűnik rossznak (és milyen jó, hogy egyre több drogériás márkánál lehet kapni olcsó verziót), a spirálok is elég ígéretesek, de a legjobban a highlighter ceruza tetszik (szuper a szemöldökformázás befejező lépéséhez) meg a kézápoló-olaj (ilyet még bevallom nem láttam, csak körömápoló olajat). Ti hogy állatok az Alverde termékekkel???
9 megjegyzés:

 1. Láttam már tesztet a pórusfinomítóról, elég ígéretesnek tűnik :) az érdekel nagyon meg a lip cream-ek.

  VálaszTörlés
 2. A lip cream-re én is kíváncsi vagyok...:)

  VálaszTörlés
 3. Alverde? Neem! Egy hidratálójuktól úgy néz ki, kipattog a bőröm. Eddig soha semmitől nem pattogott ki.
  És a mogyorónyi pirosítójuk 1400?! dizájn csomagolásban. Akkor inkább veszek valami jobb márkát.

  VálaszTörlés
 4. még csak hajápolási termékeiket próbáltam, azokkal elégedett voltam. ja meg van egy rúzsom, az sem rossz:D

  VálaszTörlés
 5. Samponjuk van jó, meg bőápoló olaj. Ez a kézápoló olaj érdekel engem is, hátha lesz nálunk is valamikor. Szerintem nem öreges a bio cuccok szeretete, én a samponoknál, hajápolásnál jöttem rá a "jóságára". Egy ideje csak hennával festek hajat, ami valóban ápol, ezt ugye egy vegyi hajfestékről sem mondhatjuk el, bár ha hajápolás, akkor inkább prémium termék, mint a Khadi. (-: Viszont sminkterméknél nem igazán hoz lázba a dolog.

  VálaszTörlés
 6. Jaj, a felső és az alsó spirál csomagolása *.* (nem kéne több spirált vennem, deeee...)

  VálaszTörlés
 7. Nekem megvan a highligter régóta, de nem szeretem használni, mert mindig elmászik, nem egy tartós cucc...

  VálaszTörlés
 8. Sem a rúzs, sem a pirosító nem vált be nekem az alverdetől, a szempillaspirálok viszont jók emlékeim szerint… Rózsás arctisztítótól úgy feszült az arcom régen, ki is dobtam. Nekem leginkább a testápolók váltak be az alverdétől.

  VálaszTörlés
 9. Nekem van primerem, de ha ráviszem az alapozót, akkor csomóban jön le. Nem ajánlom, mert nem lehet rá sminkelni, pedig ez lenne a lényeg. A szempillaspirál és a zselés tus nagyon jó, ezeket szeretem.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.