Tavaszi újdonságok - YSL, Too Faced, UD, Dior, Sleek

Csak egy kis random válogatás a legérdekesebb/legszebb/legjobb tavaszi-nyári újdonságokról, amiket még nem mutattam meg itt a blogon vagy a facebook-on. Elsőként kezdem a kedvencemmel, a Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick-el, ami egy folyékony tartós rúzs és csodaszép színekben lehet kapni: van natúr, babás, élénk, vampos, egyszóval mindenki megtalálhatja a neki tetsző árnyalatot. A finis fényes, a formula krémes, ettől több nem is kell, hogy szerelembe essek egy ajakra való termékkel. Stip-stop Melted Coral és Melted Nude.

Melted Coral, Melted Fuchsia, Melted Nude, Melted Peony, Melted Ruby, Melted VioletMaradjunk a Too Faced háza táján, hiszen a nyári kollekcióban helyet kapott egy szemöldök formázó szett is, ami azért szuper, mert mostanában a szemöldökök szerelmese lettem. Ugyan csak szőke és barna porocska van a dobozban, de mellette van wax is, highlighter, csipesz, ecset, fésű, mindez tökéletesen tálalva. 

Brow Envy Palette


Jön a nyár, jönnek a matrózos kollekciók, amiket komolyan nem lehet megunni, pedig már a húszezredik bőrt is lehúzták róla, de annyira klasszikus és szerethető, hogy mindig öröm ránézni a kék-piros-fehér kompozíciókra. És a lenti képek alapján a Dior is hasonlóan gondolkodik, mint én. A promókép tökéletes, a bronzosítót pedig most azonnal szeretném magaménak tudni.Nude Tan Golden Shimmer Powder Transatlantique


Az Urban Decay nem igazán pihent mostanában, egyre másra ontja magából a csodálatosabbnál csodálatosabb újdonságokat. Az elképesztően élénk és színes Electric Pressed Pigment paletta mellett csillámok és egy új krémes tus is kapható lesz hamarosan. Love, love, love.

Heavy Metal Loose Glitter - Catfight, Pyrotechnics, Goldmine, ACDC, Reverb, Loaded

Super-Saturated Ultra Intense Waterproof Cream Eyeliner - Perversion


A Sleek is nagyban készül a nyárra, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a két új bronzosító-pirosító paletta. Ha a Dior csodás és iszonyatosan drága kompaktja nem is lesz az enyém, de ezek közül az egyiket biztosan megengedhetem majd magamnak :).

Bronze Block - Light

Bronze Block - Dark


Végezetül pedig egy kis luxus, méghozzá YSL szemhájpúder paletták. Egy-két éve debütáltak a csodás négyes darabok, most pedig itt vannak az ötágyas verziók is. Meghozzá rögtön 11 különböző kombinációban!

YSL Couture Palette

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.