The Body Shop újdonságok

Az incsi-fincsi áfonyás termékek (én eddig nem szívesen használtam gyümölcsös dolgokat, de ezek OMG, isteniek) és a vidám hajszínező kréták után ismét új tagokkal bővül a már eddig is népes TBS család. Elsőként a tavaly bemutatott Colour Crush rúzsok kapnak kistestvért a Colour Crush Shine személyében, ami - mint, ahogy a nevéből is sejthető - extrán fényes és krémes formulájú lesz. Tíz árnyalat kerül ki áprilisban a boltokba, lesznek élénkek (piros, fukszia) és természetes, finom színek is (barack, nude). Nekem sikerült rögtön beleszeretnem a Nude Alure-be és a Poppy The Question-be (mennyire jó ez a név :)) persze. Árat egyelőre nem tudok, de szerintem 3590 Ft lesz.Truly Madly Deeply

Nude Alure

Sunset RomanceUnchained Mulberry

Let's Grape It On

Fuchsia Flirt

Magenta Be Rouge

Poppy The Question


A másik újdonság egy új illatcsalád, az English Dawn White Gardenia, ami egy finom virágos kompozíció fehér gardéniával és tubarózsával. Parfüm, testpermet, testápoló és tusfürdő lesz majd kapható  a következő hónaptól. Nektek hogy tetszenek???


6 megjegyzés:

 1. Hűű ez az English Dawn White Gardenia vagy hatalmas szerelem lesz így a leírás alapján, vagy nagyon nem lesz Nekem való, de ez most hirtelenjében jobban megérintett mint a rúzsok :)

  VálaszTörlés
 2. Úúúúú, a rúzsok... Truly Madly Deeply, Let's Grape It On, Poppy The Question jöhetne (nem mintha a többit nem fogadnám el, ha hozzámvágnák :D). A parfümben nem vagyok biztos leírás alapján, hogy az én világom lenne, de a dizájnja vmi álomszép.

  VálaszTörlés
 3. Hmm, nagyon kíváncsi leszek erre a gardénia termékcsaládra - már a csomagolása alapján KELL :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 4. nagyon-nagyon finom illata van, édeskés virágos :)

  VálaszTörlés
 5. @Netti: szerintem nagyon finom illata van, biztosan tetszeni fog :)

  VálaszTörlés
 6. A rúzsok közül tudnék magamnak választani jó párat... Az illatcsalád pedig nagyon tetszik így első blikkre, remélem, az én orrom szerint is jó illatuk lesz :-)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.