Sleek Blush - Rose Gold - teszt & swatch

Nagyon régóta szemezgetek már a Rose Gold arcpirosítóval, de mindig visszatettem az állványra mondván, hogy de hát nekem megvan a Nars Orgasm, minek nekem az olcsó dupe-ja?? Aztán végül mégiscsak megleptem magam vele karácsonyra és jól össze is hasonlítottam őket, hogy bebizonyítsam (magamnak), hogy de nem is egyformák. Annyira.




A Sleek pirosítói matt, fekete, masszív műanyag kompaktban érkeznek, doboz nélkül, de teljesen körbe vannak fóliázva, hogy nehogy bárki is ki tudja őket nyitni az üzletekben. Belül csak a pír és egy tükör van. Semmi fakszni, tökéletesen egyszerű és nagyszerű, bárhová elfér és jól záródik. Sokan példát vehetnének róla.




Szerintem nem nagyon kell már azt az árnyalatot senkinek bemutatnom, de azért elmondom, hogy a Rose Gold az egyik legcsodálatosabb pirosító a világon, egyszerűen mesés ez a színkombináció, soha nem tudom megunni. Tökéletes enyhén rózsaszínes barack, álomszép arany fénnyel, selymes textúrával, nagyszerű pigmentációval, amely arcpírként és highlighterként is megállja a helyét és mindenkinek jól áll.  Nincs mit ezen tovább ragozni. Alapdarab és kész. Az ára pedig egyáltalán nem vészes, 5 font, otthoni webshopokban pedig kb 1700 Ft.





És hogy tökéletes dupe-ja-e az Orgasm-nak? Majdnem :). A Nars pírjának teljesen más a textúrája, kicsit keményebb és az arcon sokkal élénkebb, jobban látszik, mint a Rose Gold, viszont kevésbé aranyfényű, ez jól is látszik az összehasonlító swatch-nál. Ettől függetlenül mind a kettő nagyszerű darab, nem is nagyon tudnék választani közülük, de nem is kell szerencsére. Annak aki nagyon szeretné az Orgasm-t, viszont nem akar sokat költeni egy pírra, annak a Rose Gold tökéletes alternatíva.




Unikornismérő: nem kérdés, öt unikornis. Minden a helyén van. Azt hiszem lesz még Sleek arcpirosítóm. Megyek is webshopba :).


12 megjegyzés:

  1. én most várom a pixie pinket, hogy ideérjen. remélem olyan lesz élőben, amilyenre gondolok :)
    ez a pirosító nagyon szép, de mivel a nars orgasm-ját már megvettem korábban, így nem gondoltam, hogy erre is szükségem lenne :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szeretem én is ezt a pirosítót. :) meseszép. :)

    http://life-beauty-me.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. a MUP-ban 1390.ek a Sleek pirosítók :P szóval nagyon megéri az árát!
    bya

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, de azt hiszem én spórolok a Nars-ra, egyébként szeretek dupe árnyalatokat venni, de abból nem engedek. :P

    VálaszTörlés
  5. Jajjj, gyönyörűséges mindkettő, különlegesek :)

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörűek! Már egy ideje gondolkozom a NARS-on vagy valamelyik dupe beszerzésén, de picit félek tőle, mert eddig csak matt pirosítókat próbáltam.

    http://beautysecretsfromnora.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  7. Tényleg nagyon hasonlóak, nekem a Rose Gold van meg, de ezek után már nem is vágyom az Orgasm-ra :) jó lesz ez nekem ;)

    VálaszTörlés
  8. Kulfoldi blogokon lattam, hogy a Bourjois Lilas d'Or arnyalatu pirositojat is Nars Orgasm dupe-nak tartjak, talan azzal is meg lehet probalkozni

    VálaszTörlés
  9. igen, hallottam róla, hogy az is nagyon hasonló :)

    VálaszTörlés
  10. szerintem nem kell megijedni tőle, az arcon nem fénylik ennyire, legalábbis nekem soha nem tűnt fel és nem láttam magam diszkógömbnek :)

    VálaszTörlés
  11. Hűha! azt hiszem ennek a pirosítónak szorítok még helyet... :) :$

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.