NOTD - Sally Hansen Xtreme Wear - Jolie en Rose

Ezt a tömény neonpink csodát az egyfontos boltban vettem, ahol néhanapján - mint látszik - igazi kincsekre lehet bukkanni. Eddig nem volt Sally Hansen színes lakkom, csak egy fedő, ami borzadályos, de gondoltom egy kemény fontért ezt a színt nem fogom otthagyni. A lakk két rétegben fed igazán, kicsit lassabban szárad, nem fényes a finise, hanem szatén, ami egyébként tök jól néz ki, de én most feldobtam az Essence sohanemtudommianeve pelyheskével, mert imádom. A tartósságáról még nem tudok nyilatkozni, de ajánlom neki, hogy ha már Xtreme Wear a neve, akkor három napig makulátlan legyen. Egyébként tökéletes nyaralós szín, de mondjuk alapjáraton is elég jó szín :). Kellett mér egy ilyen!5 megjegyzés:

 1. nagyon jól néz ki, bár nekem szerintem jobban tetszene a pelyheske nélkül. igazi vibráló pink :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem ez most annyira páratlan párosnak tűnik, hihetetlen mennyire jól mutatnak együtt, nem gondoltam, hogy pelyhes lakk van rajta, nagyon szép! :)
  Apropó nekem is van egy Sally Hansen lakk, ami jó alap, és fedőlakként is, Double Duty azt hiszem így kell írni: Hát egy teljes napig vártam, hogy száradjon meg, és másnapra elkenődött, párnanyomatosak lettek a körmeim, szörnyű... :S
  De a színesek közül ki szeretnék majd egy kettőt próbálni! :)

  VálaszTörlés
 3. Régóta szeretnék egy ilyen brutál pink színt. :)

  VálaszTörlés
 4. na a lakk sem volt tartósabb, mint a fedőlakk, le is kell ma már mosnom :(

  VálaszTörlés
 5. De jó színe van! Igaz magamon nem igazán tetszik az ilyen erős pink, de másokon imádom :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.