A hét kívánsága: John Frieda Colour Refreshing Gloss

Szerintem annak, aki festi a haját - különösen, ha vörösre - nem kell mondanom, hogy mennyire bosszantó és idegesítő tud lenni, ha a csodálatos, élénk, ragyogó szín a második-harmadik hajmosás után egyszerűen eltűnik és nem győzzük kivárni a következő festést. Az meg külön öröm, hogy hiába a színvédő sampon és balzsam, ezek általában kakit sem érnek sajnos, nekem legalábbis ugyanúgy kimossák a vöröset a hajamból. Persze vannak nagyon klassz kis ellenszerek a fakulási problémákra, mint pl a színezett samponok (a L'Oréal professzionális vonalának volt ilyen terméke, nem tudom lehet-e még kapni, de az nagyon szuper) vagy ez a kis John Frieda újdonság. A Colour Refreshing Gloss-t hetente egyszer kell használni és a leírása alapján csodálatosan felélénkíti a festett hajszínt. Hat árnyalatban kapható (két szőke, két barna és két vörös), egy tubus pedig hat alkalomra elegendő. Egyelőre csak Amerikában lehet kapni, de szerintem hónapok kérdése és Európába is elér. Az ára $12.99.


1 megjegyzés:

  1. Nekem szőke a hajam, ezért nem is szokott kifakulni... Úgyhogy nem hiszem, hogy túlságosan indokolt a szőke színélénkítő, bár ki tudja... :)
    Egyébként én próbáltam már egyszer a John Frieda habállagú hajfestékét, de pocsék volt. Úgyhogy én nem szavazok olyan nagy bizalmat ennek...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.