MUA Luxe Velvet Lip Laquer - Atomic - teszt & swatch

Már régóta kinéztem a MUA Luxe vonalából ezeket a lip laquer-eket, de akárhányszor elmentem a Superdrug-ba mindig, mindegyikben totál le volt fosztva az állvány. De most végre sikerült találnom belőle és pont az utolsót hoztam el. Mák. Nagyon izgatottan próbáltam ki, mert ez az első MUA termékem meg szerintem az első ilyen matt ajaklakkom is (van mindenféle matt cuccom, de szerintem pont ilyesmi még nem volt eddig).




Mivel ez a termék a MUA kicsit drágább (itt most röhögök, de nagyon), Luxe vonalába tartozik, ezért kicsit nagyobb gondot fordítottak a külsőre. A tubus kicsit túl nagy, matt fekete papírdobozban érkezik, ezen találunk meg minden információt. A tubus átlátszó és matt, a kupak fekete, arany felirattal. Egyszerű, de tetszetős. Az applikátor pedig se nem túl nagy, se nem túl kicsi, szépen lehet vele dolgozni.



Először is pár szó a színről. A Velvet Lip Laquer-ek csupa vad, élénk színben kaphatóak csak (nem mondom, hogy sajnos, de jó lenne pár természetesebb, finomabb árnyalat is szerintem), én ebből a nagyon élénk, retró piros Atomic-ot választottam (van lila, meg pink, meg bordó is). Elképesztően vibráló, szinte neonos, enyhe narancsos beütéssel (ez már csak az ajkakon látszik), nekem hasonlít egy kicsit a Lime Crime Suedeberry elnevezésű nagyon hasonló termékéhez.




És akkor kezdem a jóval. A textúra kifogástalan, könnyű vele dolgozni, akár az applikátorral is megoldható a precíz felvitel, de ecsettel is mehet a menet. Krémes, könnyen eloszlik és tökéletes a fedése egy vékony rétegben is. A finis bámulatos, száradás után, olyan mintha porral kentük volna be a szánkat és elképesztő módon nem érzem, hogy szárítana, nem nyúlkálok az ajakbalzsamom után félóránként. De sajnos, hiába tartós, nagyon nem szépen kopik, ha elkezd kopni és egy idő után 'beráncosodik vagy lepereg' és nem fog szépen mutatni. Viszont ha megpróbáljuk kijavítani és felviszünk egy második réteget is... nos, maradjunk annyiban, hogy nem lesz jobb. Bajban vagyok itt most nagyon, mert egyébként annyira jó termék, de ez a fura kopás. Nem tudok vele mit kezdeni. Ettől függetlenül pár óráig (evés nélkül) nagyon szépen mutat és elképesztő a finise, ez igazán matt és egyáltalán nem hagy nyomot semmin. Az ára 3 font egyébként és öt különböző árnyalatban lehet kapni.




Unikornismérő: nem hiszem, hogy három unikornisnál tudok többet adni. Amúgy három és felet adnék, de unikornisokat nem felezünk. Kár érte, mert tényleg nagyon jól indul a dolog és nagyon szuper a koncepció. De nyilván ez az ára a nagyon matt finisnek és a nagyon tartós formulának sajnos.


6 megjegyzés:

  1. Nos igen ez a baj ezekkel a matt krémrúzsokkal pár óra múlva csúnya lesz,még azt bírom amikor szééépen összegyűlik egy csíkban az ajkak belső részén :/ Tehát marad a kompromisszum csak valamiért annyira nem szeretem a fényes rúzsokat/szájfényeket/bőrt :D

    VálaszTörlés
  2. én is inkább mattokkal bajlódok :D valahogy sokkal szebb ez a finis, minden bibije ellenére is. Valahogy egyszerre kifinomultabb, elegánsabb, dögösebb és merészebb is. Éljen a matt :)

    VálaszTörlés
  3. Miért... miért nem mutatod be a rúzsokat, szájfényeket SOHA a szádon?? ez a kézen egy swatch fele annyit nem ér :((( Pedig imádlak olvasni..

    VálaszTörlés
  4. szinte mindig van napi smink mindegyikkel. Ezzel is lesz holnap :)

    VálaszTörlés
  5. Oh de szép! *.* Kár, hogy ilyen furán kopik.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.