MAC otthoni megjelenések

Februárban három új kollekció érkezik a hazai MAC üzletekbe: Viva Glam Rihanna, False Lashes Coloured és a Masterclass Brush Collection. Most totálisan őszinte leszek, én nem tudom ki hogy van vele, lehet, hogy csak én változtam meg, de szerintem a MAC egy jó ideje már nem hozza azt a szintet, amit mondjuk 1-2 éve... Persze az első RiRi kollekció csodás volt, ezt nem vitatom, de mintha egyre kevesebb lenne az eredetiség, egyre több a repromoted termék, egyre unalmasabbak a kollekciók (az ünnepit mindig úgy vártam eddig, de ez a mostani egy darab kaki volt, már bocsánat) és az árak meg folyamatosan emelkednek. Persze vannak kivételek, a különleges csomagolású dolog nagyszerűen néznek, de a minőségük sajnos nem mindig van egyenes arányban a külsővel. És hiába több, mint valószínű, hogy meg fogom venni az új Viva Glam rúzst, de többet vártam volna ettől a szimpla piros színnél azért, mert a RiRi Woo után ez kicsit uncsi. Persze szép meg jó, meg nagyon hamar el fog fogyni, meg mindenkinek kell, de akkor is, lehetett volna inkább egy nude, vagy egy lila, vagy bánom is én... Na mindegy, nem panaszkodok, mert a MAC még mindig kiemelkedő helyen szerepel a szívemben és a polcaimon, csak jó lenne, ha összekapnák magukat kissé. 

Viva Glam Rihanna

  • Lipstick - 5800 Ft
  • Lipglass - 5400 Ft






False Lashes Coloured - 6200 Ft
  • Plum Reserve
  • Blue Charge
  • Counterfeit Brown
  • Artifical Aubergine
  • False Black





Masterclass Brush Collection
  • Linear 1 - 7300 Ft
  • Oval 3 - 10100 Ft
  • Oval 6 - 11900 Ft


7 megjegyzés:

  1. Annyira nem tudom elképzelni ezekkel az ecsetekkel a sminkelést, még magamon oké ,de másokon.. Na majd nézek róla videót ha lesz.

    VálaszTörlés
  2. már van, én láttam róla :) de igazad van ez inkább arra jó hogy magát sminkelje az ember :)

    VálaszTörlés
  3. Huhhh egy kis bennfentes infod hátha van... ne éljen bennem a remény, hogy a tavaszi és a nyári kollekció csodás lesz?:(

    VálaszTörlés
  4. lesznek tavasszal és nyáron jó kollekciók, nem kell félni :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem ezej az ecsetek úgy néznek ki, mint az amerikai filmekben azok a mosogatáshoz használt kefék :D xD

    VálaszTörlés
  6. Szerintem szép a piros rúzs, nekem már a nude meg a lila nagyon uncsi.

    VálaszTörlés
  7. Nekem ez a kedvencem a riris piros vonalból árnyalatilag (mármint hogy nem az a vérvörös, hanem bogyósabb), de nekem is túlzás, hogy minden rihannás kollekcióban volt pirosas rúzs, és még a Viva Glamből is piros volt tavaly (a RuPaul-os... előtte pár évvel meg a Cyndi Lauper... amúgy elegem van belőle, hogy vagy rózsaszín, vagy piros a sztáros VG, mintha ezen a két színcsaládon kívül nem létezne semmi). De egyáltalán nekem az sok, hogy 2 kollekció után még a Viva Glam is Rihannáé. Nyilván nem fognak olyan rúzst reklámozni vele, amit ő maga nem hordana, de így 2 kollekció után meg uncsi, mert a lilát és a nude-ot is elsütötték már, más színt meg nem nagyon hord. Ha lehetett volna választani, akkor én egy mélyebb bordót el tudtam volna képzelni.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.