L'Oréal Mega Volume Miss Manga Mascara - teszt

Amikor megláttam ennek az új L'Oréal spirálnak a reklámját rögtön tudtam, hogy ki kell próbálnom, mert egy: végre nem szilikonos a keféje, kettő: lehetett látni rajta, hogy szépen veszi fel a festéket, három: metál pink a csomagolása. Na jó, nyilván ez utóbbi annyira nem volt mérvadó :). Sikerült is kiszúrnom a Boots-ban a drágát és, mint kiderült több árnyalatban is kapható, a türkiz pedig annyira megtetszett, hogy jött velem ő is.




A csomagolásnál kezdem rögtön a legrosszabbal: a spirált lezáró fólia nyomot hagyott a csodálatos metál pink felületen! Nagyon idegesít és nagyon csúnya, de nem ragasztó, hanem mintha beleolvadt volna a fólia 'mintázata' vagy nem tudom, de áááá, borzasztó. Egyébként meg nagyon kis csinos darab, jó erősen vissza lehet tekerni, biztos kézzel lehet fogni, szépek a színei. Nem kell több.



A Mega Volume Miss Manga spirálnál belsőleg is minden a helyén van. A kefének nagyszerű a kialakítása, normál a mérete, lapos és a vége felé elvékonyodó a formája, így nagyon könnyű vele egészen a pillák tövéig elérni, illetve az alsó pillákat kifesteni, anélkül, hogy totálisan összemaszatolnánk magunkat és/vagy kiszúrnánk a szemünket (bár engem ebben semmilyen kefe nem tud megakadályozni...). A festéket is tökéletes mennyiségben veszi fel - legalábbis számomra -, ami ugyan soknak tűnhet, de nem az, nagyon szépen és egyenletesen oszlik el. Nagyszerűen rétegezhető, bár nyilván mondjuk a harmadik után már tapasztja a pillákat, engem mondjuk ez sem szokott zavarni. És a legfontosabb: ugyan nem nő hirtelen műszempillánk tőle, de mégis betartja, amit a reklám ígér: könnyen kezelhető kefe, az alsó pillák egyszerű festése és szép volumen (hosszítást nem ígér, legalábbis ezzel nem találkoztam). Ó, és nagyon tartós is szerencsére. Engem ez a darab most meggyőzött, pedig tudjátok, nem vagyok L'Oréal fan. 



A képeken három rétegben használtam és nagyon jól lehet látni, hogy az alsó pillákat milyen szuperül kiemeli, nekem talán ez tetszik benne a legjobban. A kék verzióról még nem csináltam képet, de mindenképpen fogok, mert tényleg nagyon kék a pillákon is, nem csak úgy tessék-lássék van ott, hanem wow. A Mega Volume Miss Manga spirál eredetileg 8.99 fontba kerül, de most 5.99-ért  lehet kapni mindenhol, otthoni árról sajnos nem tudok, de 3000 Ft-ra tippelek, vagy kicsit többre.




Unikornismérő: határozottan tetszik, különben nem ezt használnám kizárólag amióta megvettem. Jó kis darab, lehet, hogy kedvenc lesz belőle. Megelőlegezem az öt unikornist.



18 megjegyzés:

  1. kiváncsi vagyok a kékre is nagyon! amúgy én úgy látom mintha kicsit hosszabbítana is :)

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon nézegettem már ezt a spirált, szerintem meg fogom venni...
    Egyébként, hogy hajlítható a szára az mire jó?! Nem igazán látom funkcióját...

    VálaszTörlés
  3. rovarlááb!! ( a fiúk utálják az ilyet)

    VálaszTörlés
  4. Az én fantáziámat is piszkálja ez a spirál, mióta csak megláttam... és most már látom, hogy határozottan MUST HAVE kategória! :D

    VálaszTörlés
  5. Azta, nem semmi hatás, tényleg erőteljesen fed! Ráadásul csajos a csomagolása :-)

    VálaszTörlés
  6. Tetszik-tetszik, de 4 db állandó spirál mellett nem szeretnék beruházni rá azt hiszem. :DD

    VálaszTörlés
  7. Csak a harmadik után tapaszt?! Na azt nem hiszem. Szerintem egy réteg is bőven elég lett volna, vagy ha neked nem, csinálhattál volna egy olyan képet is. :) Kb 15 szálból állnak a pilláid, megszámolható...
    Észrevettem eddig is, hogy a kis pilláidat szeretnéd úgy kompenzálni, hogy sok festéket viszel fel, de ettől csak természetellenes, olcsó, vagy amatőr hatása lesz, és nem derül ki mit tud 'normálisan' a spirál, mert csak a felhalmozott festékréteg látszik, azt meg bármelyik szempillaspirállal meg lehet oldani. Hidd el, attól nem fognak nagyobbnak tűnni, hogy 1 vagy egy vékony második réteg helyett hármat kensz rá; egyszerűen fogadd el, hogy olyan, szerintem nincs szükség a cserebogárcsápokra. Lehet hogy ezért nem találtad még meg a ,,tökéletes" spirált, mert hatalmas műszempillákat vársz egy egyszerű szempillaspiráltól, de van hogy hozott anyagból nem lehet jobbat... Csak festéket tud rákenni, ettől látszik hosszabbnak a szempilla, egészen a végekig, ahol már halvány, de hosszabb -az eredeti hosszúságánál- semmiképp sem lesz, csak a rettenetesen sok festék fog összetapadni ocsmány módon!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szemeztem vele én is,de úgy gondoltam ha a 6 spirálom mellé veszek még egyet csak rosszul járok mert beszárad.Inkább zoknikat vettem.Öregszem!:D

    VálaszTörlés
  9. @zizitim: hosszít azért persze :)

    @Yndre: elméletileg csak annyi, hogy még könnyebb kezelni és hozzáférni a pillákhoz, de én nem vettem észre számottevő különbséget :)

    @Névtelen: már mindenki megbocsásson, de ki a fenét érdekel, hogy a pasik mit és mit nem szeretnek??? Mert én pont lesz**om...

    @Névtelen: a harmadik után, igen és nekem így tetszik, mert így lesz 'messziről' látványos. Az hogy a közeli fotón olyan, amilyen az egy dolog, de az összkép így néz ki jól és pont. És egy réteggel nem lenne jobb, legalábbis nekem nem tetszik . Ízlések és pofonok, ki mit szeret, de mondom az egész, nagy képet kell figyelembe venni.

    VálaszTörlés
  10. Nálunk már kapható? Azt hiszem, a kb 20 spirálom mellé feltétlenül kell ez 21.-nek. :D Egyébként örülök, hogy láthatom a spirált 3 rétegben teljesíteni, ugyanis én is ennyi réteget szoktam felvinni. Tudom, hogy van, akinek nem tetszik, de el kell fogadni, hogy vannak olyanok, akiknek igen. Na meg, hogy a fiúknak nem tetszik... Nekem állandóan dicsérik a szemeimet. :)
    Lolita

    VálaszTörlés
  11. Látványos, de nem úgy volt, hogy pink lesz a keféje? Promo képeken olyan volt, bah, így már nem is kell! :D Na nem mintha terveztem volna a megvásárlását, mivel van vagy 10 spirálom :\ A türkizre nagyon kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
  12. @Névtelen: nekem se mondtak rá soha, semmi rosszat :) azt viszont sajnos nem tudom, hogy otthontól mikor lesz :(

    @Elíz: én nem láttam rózsaszín szárral... vagy csak nem tűnt fel?

    VálaszTörlés
  13. Én ezt a képet láttam róla: http://fabfashionfix.com/wp-content/uploads/2013/11/89.jpg
    azért így mennyivel jobban néz ki :D

    VálaszTörlés
  14. lehet hogy a nagy feketeség alatt pink :) majd egyszer lemosom :)

    VálaszTörlés
  15. En is tapasztaltam, hogy sok spiral promokepen pink a kefeje...Aztan rajottem, hogy (sajna) nem az:)) Igy jartam az Astor Big&Boom termekevel is, pedig bevalltam volna egy jo kis Barbie-spiralt...Egyebkent a nevtelennek uzenem, hogy mire valo a spiral, ha nem a pillak hosszabitasara, dusitasara- esetenkent rovid pillak ellensulyozasara? Logika, edesem...Lolly, mennyibe kerult a spiral? Jo a teszte,igeretes!:)

    VálaszTörlés
  16. eredetileg 9 font-ba, szerintem 3500 körül lesz otthon :)

    VálaszTörlés
  17. Lolly, nekem bejön a spirál és a szempilládon is tetszik, még akkor is,hogy 3 réteget tettél fel :) Hiszen a szempillaspirálnak ez a lényege :)
    Ki fogom próbálni, ez tuti. Én viszont kedvelem a L'Oreal spirálokat, nekem iszonyú hosszú pillákat csinál mindegyik.Más márkában már ezért sem utazom, mivel bevált a márka.

    Aki a természetességet szereti és akarja mutatni, az ne kenjen fel semmit sehova, főleg sminket ne, de ne hordjon push up melltartót sem :)

    Mia

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.