Garnier és Elseve újdonságok

Csak egy röpke poszt pár új termékről :). A Garnier micellás lemosóra egy kedves olvasóm hívta fel a figyelmet, köszönöm neki még egyszer. Angliában már lehet kapni, 400 ml-es és 5 fontba kerül, vagyis kétszer akkora, mint a L'Oréal, de ugyanannyiba kerül nagyjából, szóval én most váltani fogok. Szerintem minőségben is ugyanolyan lesz, lévén, hogy ugyanaz a cég a gyártó. Szerintem otthon is biztosan hamarosan kikerül a polcokra.



A másik újdonság, amiről már hetek óta írni szeretnék, de nem találtam képet sehol a termékekről, az Elseve Fibrology család (ami a képen Elvive, mert Angliában az Elseve-nek ez a neve... vagy már otthon is??? mindenhol más a neve...). Kifejezetten vékony szálú hajra lett kifejlesztve, van itt mindenféle csúcstechnológia meg szabadalmi blabla, a lényeg, hogy a Filloxane hatóanyag mélyen bejut a hajszerkezetbe és onnan tágítja a hajszálakat. Hát vagy igaz vagy nem, mindenesetre én adok neki egy esélyt (ha már vékony szálú a hajam), mert nem vészes a termékek ára. A családhoz tartozik sampon, balzsam, pakolás és kétféle szérum (az egyik egy kimosós, a másik egy hajban hagyós). Még itt nálunk is csak most lehetett először hivatalos információkat találni róluk, de szerintem nem kell sokat várni az otthoni megjelenésre sem.


13 megjegyzés:

  1. Garnier kb .1800 ft és mér Karácsony előtt is kapható volt itthon. :)

    VálaszTörlés
  2. a Fibrology-t már lehet egy-pár hete/hónapja kapni itthon.nem rossz egyébként,de mondjuk csak a sampont és a balzsamot próbáltam. :)

    VálaszTörlés
  3. Az (itt) Elseve Fibrology termékcsalád már 1-2 hete kapható nálunk :)

    VálaszTörlés
  4. na hát akkor előbb érkezett meg otthonra :) jó tudni :D

    VálaszTörlés
  5. én is láttam a Dm-ben a Garnier lemosót:)

    VálaszTörlés
  6. Viszont én még Angliában nem láttam a Garnier lemosót, pedig direkt kerestem, de csak a L'oréal verziót találtam meg... De lehet, hogy csak én vagyok bamba... :/

    VálaszTörlés
  7. én holnap megyek keresni, majd ha megtudok valamit szólok :)

    VálaszTörlés
  8. Ehh, en 7euroert vettem a garnier vizet... a lorealt 4ert. Tenyleg olyan olcso otthon a garnier mint a loreal? Peeech :-(

    VálaszTörlés
  9. 400 Ft-tal drágább a Garnier, de ugye az 400 ml...uazok az összetevők is, annyi, h vmiből L'oreal micellásban kicsit több van, Garnierben kicsit kevesebb -INCI lista alapján-.

    VálaszTörlés
  10. Az Elvive/Elseve samponra és balzsamra kíváncsi vagyok! Pár hete nézegetem a polcon, de még nem vettem meg. Van még sokféle, nem akarok tovább felhalmozni, el kellene használnom a meglévőket egyszer...
    De ha beválna neked, akkor veszek én is, hátha nekem is jó lenne :)
    Mia

    VálaszTörlés
  11. A Garnier micellásra kíváncsi vagyok, nekem eléggé bevált a L'oreál, ami a Biodermát váltotta :3 Azon kívül kb mindenre allergiás vagyok... De a L'oreál eléggé adja :)

    VálaszTörlés
  12. En voltam aki irtam a garnieres vizrol. Itt Angliaban tenyleg csak most jelent meg.Vettem is,demeg nem probaltam mert a lorealt csak most bontottan fel.tesztet kerunk.

    VálaszTörlés
  13. Ez a termékcsalád sztem egy totális baromság, nekem ne mondja senki azt hogy majd egy sampontól változik meg az ember hajtípusa :D és ha nem használom akkor visszamegy a hajam vékonyszálúra vagy mi? :D Nekem ez egy erős marketingfogásnak tűnik hogy adjuk el egy tök átlagos termékcsaládot sok millió embernek gyorsan :/

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.