Essence szortiment frissítés III. rész

És akkor itt az utolsó rész is! Csak a körmökre koncentrálunk. Azt hiszem a körömlakk mániások imádni fogják a lent látható darabokat, mert az Essence-nek megint sikerült ötletes, egyedi és csodaszép dolgokat kitalálni. A fedőlakkok közül pár még nekem is nagyon tetszik, sőt a sparkling sugar elnevezésű csodákat sem utasítanám vissza. A Gel Nails At Home vonal is bővült pár újdonsággal, az usb UV lámpa zseniális (én imádnám, mert mindig gépezés/filmezés közben csinálom a körmeimet). Nekem mégis a hihetetlenül cuki körömdíszek tetszenek a legjobban, az a kis bajusz meg szemüveg és a nyalóka, hát elképesztően édesek :). Nektek hogy tetszenek??


































10 megjegyzés:

  1. Mekkora ötlet ez az USB-s UV-lámpa! Amúgy én is gép előtt, film közben szoktam az ilyet :D
    Erről a listáról legjobban a velours powder tetszene, még sosem próbáltam ilyet, de mindig szerettem volna. Remélem Pécsre is hoznak belőlük, egy olyan kell. A funky check mágnes is nagyon jó, végre valami izgalmasabb. Annyi a gondom ezekkel, hogy (egyszer vettem csak mágneses lakkot) nekem nagyon folyós :/
    A topperekből szinte nem tudnék választani, a candies meg álom :D UV-ben világítós lakkja a Rossmann-os Lovely-nak van, nekem az tetszett, csak hamar sűrűsödik és nem folyik mint a lakk, szóval kiszedni is csak úgy lehet, ha feloldod lakklemosóval (akkor is egy csomó ideig kell rázogatni).

    VálaszTörlés
  2. Nem mondod, hogy hozzank nem hozzak be a babarozsaszin sand lakkot??? kezd elegem lenni hogy mi sose kapunk meg mindent a markaktol. Az Astor is kevesebb szinarnyalatban hozta a lip buttereket, a Rimmel a space dust-ok kozul kettovel szurta ki a szemunk, most meg ez is :(

    VálaszTörlés
  3. Az USB-s UV lámpa tényleg tök jó ötlet :)

    VálaszTörlés
  4. @Kedy: nekem a bordós velours powder van meg tőlük és abszolút pénzkidobásnak érzem, rengeteg kell rá, nem igazán látványos, és mivel nem tudsz rá fedőlakkot tenni, hamar lekopi az a kevés is xD
    Amúgy a csillágos fedőlakkok nagyon jóóóóóóóóók, kelleneeek ♥

    VálaszTörlés
  5. Innen már rengeteg dolog tetszik, de tuti várni fogok a tesztekre előbb!

    VálaszTörlés
  6. A zöld metal sugar és glitter jewels lakk tetszik a legjobban. De szerintem én is megvárok egy pár tesztet vásárlás előtt.

    VálaszTörlés
  7. @Lili Zakar: Pedig olyan látványosnak tűnt, de ha hamar kopik... :( Köszönöm a véleményt, így megspóroltad nekem az árát :)

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. nekem még egy régi kollekcióból,a guerilla gardeningsből van meg egy velours powder,babarózsaszín..tényleg sz*r,már bocsánat .....:D viszont azon gondolkodom,hogy a gel nails at home-os cuccokat használhatom-e rendes uv lámpával,ami műkörömépítéshez való? mert olyanom van,akkor nem vennék még egy lámpát,de ezek az alapanyagok meg nem olyan drágák,mint amiket körmösboltban lehet kapni...:)

    VálaszTörlés
  10. szerintem simán lehet használni sima uv lámpával is :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.