Catrice szortiment frissítés

A Catrice is rengeteg újdonsággal bővíti a kínálatát tavasszal, csakúgy mint az Essence. Úgy döntöttem, hogy őket most nem szedem külön, így elég sok kép lesz a posztban, készüljetek fel :). Összességében nekem most ez a felhozatal jobban tetszik, mint a testvérmárkáé, valahogy átgondoltabbak és érdekesebbek a termékek. A Glamour Doll spirál göndörítős verzióját szívesen kipróbálnám, a sima nagyon jól teljesített, szerintem ez sem lehet rossz, de az Eyebrow Lifter ceruza is felkeltette az érdeklődésemet (kis párhuzam itt is a Benefit-el). A körömlakkok közül is tudnék válogatni, a crushed crystals árnyalatok nagyon tetszenek, de a simák sem éppen rosszak (mentakék és holo flakes ide hozzám). A Made To Stay Lip Polish folyékony rúzsok is nagyon ígéretesek, szeretem az ilyen formulájú szájfény-rúzs kombókat, jó hogy olcsóbb márka is végre bevette a szortimentjébe. Jónak tűnik a pórusfinomító-mattító primer is, őt szerintem ki fogom mindenképpen próbálni. Nektek mi tetszik a felhozatalból?




































8 megjegyzés:

  1. A mattító primer tulajdonképpen átlátszó vagy alapozószínű, vagy milyen is az? Kíváncsi vagyok rá :)

    VálaszTörlés
  2. általában áttetsző vagy fehéres szokott lenni és nem lesz színe az arcon :)

    VálaszTörlés
  3. Ettől nem vagyok most annyira elájulva. Az első két Crushed Crystals lakkon kívül semmi nem mozgatta meg a fantáziámat. de azok nagyon, főleg az első :).

    VálaszTörlés
  4. nekem is az a nagy kedvencem :)

    VálaszTörlés
  5. Első két Crushed Crystals lakk, világosabb árnyalatú rúzsok.. Talán ezek :) Az eyebrow lifter vajon vax?

    VálaszTörlés
  6. Ez tök fura, múltkor vettem meg a sárga szemhéjpúdert RM-ban 250,-ért... Lehet persze, hogy más árnyalat, de így képen ugyanannak tűnik... Létezhet? :)
    A soros műszempilláért odavagyok, nagyon szép, és a Glamour Doll spirál-t is kipróbálnám. A lakkok közül meg több kedvenc is van. Vízálló mattító púder? Wow!

    VálaszTörlés
  7. @Titanilla: az szerintem ilyen krémes highlighter cerka :)

    VálaszTörlés
  8. A spirálok, a mattító bázis, a pirosító, és a lakkok 90%-a nagyon bejön. Remélem élőben is ilyen szépek lesznek! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.