Herbal Essences Naked Collection

Tudom, kicsit sok mostanában a hajápolással kapcsolatos poszt, de most éppen ez a téma foglalkoztat a leginkább, szóval.... szokjatok hozzá :D. Nekem eddig nem volt túl jó tapasztalatom a szilikonmentes, természetes(ebb) samponokkal, az én hajam egyszerűen nem viselte el őket, száraznak és fénytelennek tűnt mindig számomra, ha ilyesmivel kísérleteztem. Aztán elkezdtem szulfátmentes sampont használni , de nem vettem észre semmi változást, pedig ugye jobban kellett volna a színnek pl tartania. Végül eljutottam a TBS banános termékeihez, amikben - miután hatszor is végigolvastam az összetevőket - nem találtam szilikont és szereti is a hajam őket, de nem vagyok kémikus, lehet hogy tévedek. Ettől függetlenül még mindig vannak kétségeim a natúr meg ilyen-olyan mentes hajápolókkal kapcsolatban, azonban a Herbal Essence legújabb termékcsaládja igencsak megtetszett. 



A Naked Collection minden tagja szilikon, parabén és színezék mentes, persze én akkor lennék a legboldogabb, ha ezek mellé még illatanyag sem lenne bennük, de semmi sem lehet tökéletes. A kollekció három vonalra oszlik: Volume (dúsítás), Moisture (ápolás és hidratálás) és Shine (ragyogásfokozás). A 11 termék mindegyikének friss, mentolos-citrusos illata van és sajnos kicsit drágábbak a megszokottnál, mivel ugye elméletileg jobbak is, meg új technológia, meg blablabla, kell a sok pénz a cégeknek és pont. A Naked Collection sztárterméke egyébként nem más (lesz), mint a száraz sampon, ami az új formulájának köszönhetően nem fogja furán púderessé tenni a hajat. Mivel a Herbal Essences hajápolók szinte mindegyike kapható Magyarországon is, így szinte biztos, hogy jövőre ők is kikerülnek majd a drogériák polcaira. Ti mit gondoltok?

Naked Colection - Volume Line

Naked Collection - Shine Line

Naked Colection - Moisture Line


9 megjegyzés:

  1. mostmár nem kapható itthon Herbal Essences :(

    VálaszTörlés
  2. Sajnos itthon már nincs Herbal, pedig nagyon szerettem! De Ausztriában kapható, szóval... :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon nagyon sajnálom, hogy eltűntek a hazai piacról a termékeik, mert pont pár hónappal a megszűnés előtt próbáltam ki és szuperül bevált! Ez jellemző azonban, amint valami jó lesz, megszűnik.. :(

    VálaszTörlés
  4. amikor legutoljára otthon voltam még lehetett kapni... fene se érti már ezt...

    VálaszTörlés
  5. Én láttam itthon újra..talána tescoban, de nem biztos,de tuti újra kapni,mert megörültem neki:)

    VálaszTörlés
  6. én a müllerben láttam, kb elseve-árban vannak a sima termékeik :)

    VálaszTörlés
  7. Újra kapható itthon,Müllerben :) Remélem ez is lesz :D

    VálaszTörlés
  8. na, akkor mégiscsak lehet kapni :)

    VálaszTörlés
  9. Ígéretesnek tűnik. :) Ha lesz ,nagy valószínűséggel a kosaramban fog landolni.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.