Essence Love Letters trendkiadás

Előre szólok, nem nagyon hiszem, hogy meg lehet ez a kollekciót már osztani a blogokon, de megkockáztatom. Aztán majd úgy járok, mint az  OPI-val (szemétládák, leszedették velem, még azt is megmondtam, hogy hol keressék a bűnöst, megígérték, hogy akkor majd küldeni fognak nekem szépen hivatalos infókat, de szarnak a fejemre... lehet bojkottálni kéne őket???), de nem érdekel még az sem, az életem árán is eljuttatom hozzátok a legfrissebb információkat :D. Nos, szóval az Essence Love Letters trendkiadás februárra várható, ergo erőteljesen valetinnap hangulata van a dolognak. És most nagyon csúnya dolog következik... Ez egy nagyon semmilyen kollekció lett sajnos. Semmi érdekeset nem találok benne, jó aranyos meg minden, de olyan uncsiiiii. Egyedül a highlighter púder tetszett meg, a többi meh. Ez van, kell ilyen is néha, hogy tudjuk értékelni a jót. Vagy csak én látom így??? Nektek hogy tetszik?

Love Letters Eyeshadow Palette - Ever Thine, Ever Mine, Ever Ours


Love Letters Eye Pencil - Grey-headed Lovebird & Inkheart

Love Leters Jumbo Sheer Stick - Dear Peach & Rosy In Love

Love Letters Highlighter Powder - Love Poem

Love Letters Nail Polish - Dear Peach, Rosy In Love, Grey-headed Lovebird, I Got A Crush On Blue & Inkheart

Love Letters Stampy Set - I'm On Cloud Nine

Love Letters Powder Papers - Paper Romance

Love Letters Diary

14 megjegyzés:

  1. nekem csak a füzet tetszik :D:D

    VálaszTörlés
  2. Számomra az Essence trendkiadások kb egy éve hagynak annyira hidegen, hogy a polchoz nem megyek lecsekkolni őket...
    Adhatnának ki mondjuk 2 havonta egyet, de az ütős legyen.. Ez mind meh....

    VálaszTörlés
  3. jöhetne inkább még pár színváltós lakk vagy valami. szerintem is elég uncsik a trendkiadások egy ideje. az éven a superheroes-ból vásároltam (na, az tökéletesre sikerült), meg kb tavaly ilyenkor a breaking dawn lakkokból.

    VálaszTörlés
  4. Nekem a két maszatolós szemcerka tetszik. A Dark Romanceban volt két ilyen szemcerka. A feketét találtam meg, azt megvettem, és nagyon bejön. Jó lenne, ha az állandóba is bekerülne, mert tényleg szuper.

    Ezt leszámítva ez a kiadás olyan "langyos víz", semmi extra, nem halok bele, ha nem jön be Mo-ra, vagy Szlovéniába.

    A paletta egyébként cukilenne, de az összes TE-s Essence paletta gyerekjáték, másra nem lehet használni.

    VálaszTörlés
  5. Tényleg elég langyos mostanában az Essence, de én azért még mindig izgatottan várom, hogy hátra valami extra dologra bukkanok, amim még nincs. Például ebből az Inkheart szemcerkát megvenném, mert például még csak hasonlóm sincs. Mikor a Kalinkás kiadás promó képét megláttam attól is többet vártam valamiért és végülis az se nagy szám..

    VálaszTörlés
  6. az arcpirosítók is mindig ebben a két színben vannak az állandó szortimentben is :(

    VálaszTörlés
  7. Olyan kis vérszegény, pedig pont hogy a szívvel és szerelemmel a középpontban kellett volna az erőteljes, élénk és élettel teli piros és pink árnyalatokat meglovagolniuk!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  8. Végülis ami tavaly nem jött be az igazán erős, színes valentinos kiadás volt. Ahogy írtad tényleg kell egy ilyen is:D Ami nekem leginkább szemet szúrt az az, hogy miért írták rá a fekete lakkra, hogy nyomdázáshoz tökéletes amikor ott van az állandó szortimentben egy fekete... Hamár beletettek a kiadásba egy szivecskékkel teli nyomdázó lemezt (és ugye szerelmes trendkiadás) PIROS nyomdázó lakkot igazán elvártam volna... Nem nagy szám, így feltételezhetem(lehet, hogy bejön hozzánk :DD)

    VálaszTörlés
  9. igen, ha jól tudom, lehet majd kapni nálunk is :D nyilván...

    VálaszTörlés
  10. a highlighterben mi a pláne? Szerintem pont olyan, mint a többi... :( Ebből max. a notesz tetszik...

    VálaszTörlés
  11. nemtom... nekem tetszik, hogy kicsit barackosabb a színe :)

    VálaszTörlés
  12. Én nem szeretek erőteljes színekkel sminkelni a 15 évemhez szerintem nem sszükséges . Szemre csak barnákat használok és amúgy is naked basics palettára gyüjtök . A nyomda paletta tetszik ' de nem akarok még egy szettet venni . A lakkok szine meg ugyis totál más lesz élőben .

    VálaszTörlés
  13. Nekem egyébként pont hogy tetszik, hogy ilyen natúr és természetes, nekem éppen a használhatatlan színű, durva kollekciókból volt elegem, főleg abból, hogy minden kollekcióba belepakoltak vmi neonrózsaszín duci ajakceruzát... és szép nem túl babás (inkább fakóbb, szürkítettebb) pasztell lakkokkal sem sokkal találkoztam mostanában az Essence-nél, sem kollekciókban, sem az állandó termékek között. A highlightot is le fogom csekkolni, remélem, nem olyan gány minőségű, mint a Fantasia kollekciós volt.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.