Catrice Defining Blush - Pinkerbell - teszt

Ez az iszonyatosan (jó értelemben véve) pink arcpirosító még a Primőrös blogger találkozóról került hozzám, a többi szépséges Catrice termékkel együtt. Már a szemhéjpúderek tesztjénél is írtam, hogy nem igazán próbálkoztam még a márkával, de nagyon-nagyon kellemesen csalódtam, mert minőségiek a termékek és ugye elég pénztárca barátak is. Sajnálom, hogy Angliában még mindig nincsen. Sebaj, addig vigasztalódok a jelenlegi kis pakkal :).




A Catrice arcpirosítói minőségi, vastag, átlátszó műanyag kompaktban érkeznek, mindenféle felesleges sallang, tükör és bugyuta ecset nélkül. Szerencsére. Egyszerű, de nagyszerű, bár kissé meg voltam ijedve, hogy majd túl könnyen kinyílik, vagy hamar törik, de nem, mert jól záródik és strapabíró. Az információk a hátoldalon vannak egyébként, a pirosítóba pedig vonalak vannak vésve, ami tök jól mutat. 




A belső is legalább olyan szerencsére, mint a külső. Az én árnyalatom a Pinkerbell lett (rajta kívül még van még öt másik), ami egy igazi, erőteljes hideg tónusú pink árnyalat, finom selyemfénnyel. Igazán jól mutat világos bőrön is, és szerintem az intenzitása miatt tökéletes választás sötétebb bőrre is.A textúra finom, nem porzik, a pigmentáció pedig, te jó ég... Rettentően élénk színe van ennek a pírnak és elképesztően pigmentált is, szóval csínján kell vele bánni, mert könnyű túl sokat felvinni belőle. Sajnos ez lett a hátránya a terméknek, mert az erőteljes árnyalat és pigmentáció miatt nehéz vele dolgozni egy kicsit. Hiába a finom textúra, nem olyan könnyű eldolgozni, ezért inkább nagyon keveset vegyünk fel belőle és építgessük a kívánt erősségre. Ettől függetlenül nem rossz darab. Az ára 1099 Ft.




Unikornismérő: négy unikornis az ítélet, mert nehezebb vele a munka a brutális pigmentáció miatt.


4 megjegyzés:

  1. Végre valaki megmutatta! :) Lesz vele smink is ugyee?

    VálaszTörlés
  2. Én is szivesen megnéznék vele egy sminket :)

    VálaszTörlés
  3. http://lollymakeupandbeauty.blogspot.co.uk/2013/11/catrice-termekek-elesben.html

    itt annyira nem látszik, de ennél a sminknél használtam, de lesz vele másik, csak legyen időm rá :)

    VálaszTörlés
  4. Épp most ruháztam be pinkes termékekre, és pont a te sminkjeid alapján, mivel a kékeket klasszul párosítottad vele. Nekem barnás, és barackos arcpírjeim voltak csak eddig. Úgyhogy kizárólag Catrice termékeket vettem, pirosítót, rúzst, és szájkontúrt is a hétvégi akcióban, mivel ezek a termékek jó árban is vannak, és az előző trendkidobás alkalmával még sikerült is őket olcsón letesztelni, hogy mi jó és mi nem belőlük. Most látom, hogy pont ez az erős szín hiányzott is a boltban, én meg azt hittem, hogy a legerősebb pinket hoztam el...közbe meg a halványabb Think Pinket. Bár nem is bánom! A fa alatt lesz az ajándékom...
    Sminket! Sminket! Sminket! ::: :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.