Tesztelésre érkeztek

Ne haragudjatok, de ezt muszáj leírnom... Annyira nagyon jó ilyenkor beauty bloggernek lenni!!!! Élek-halok minden beauty termékért és azért, hogy kipróbálhassak minél többet, tudom, hogy ez felszínes meg nem fontos meg bla-bla-bla, de nekem ez a hobbym, az életem és olyan boldoggá tesz minden egyes alkalom, amikor a cégek megkeresnek és felajánlják az együttműködésüket. Mostanában ezeket a csodás dolgokat kaptam (köszönöm mindenkinek :D) és hamarosan jönnek a tesztek róluk. Ti mire lennétek esetleg kíváncsiak leginkább???

Banila The Black 17 Sleeping Pack, Stenders Rose Body Joghurt és Shea Butter

Max Factor Wild Mega Volume Mascara, Astor Big&Beautiful LovelyDoll Mascara és Lipcolor Butter

6 megjegyzés:

  1. Engem a szempilla spirálokról érdekelnének a tesztek!:)

    VálaszTörlés
  2. Én a Max Factor Wild Mega Volume szempillaspirálra lennék kíváncsi, mert elég nagy a hype körülötte és jó lenne tudni, hogy tényleg olyan hiperszuper-e... :)

    VálaszTörlés
  3. én is azokra vagyok a leginkább kíváncsi egyébként ;)

    VálaszTörlés
  4. Engem is az alsó kép teszje érdekelne inkább, a szájvaj :-) és a spirci...már tök elegem van a kísérletezésből, mostanában csak rossz spirált vettem :-(

    VálaszTörlés
  5. a lovelydoll szempillaspirál nagyon ígéretesnek tűnik... ha nem is teszteled le, azért azt megkérdezhetem hogy a keféje tényleg olyan logikátlan mint ahogy állítják? nincs pofám kinyitni a boltban...
    p.s.: mi az a sleepink pack? éjszakai krém?

    VálaszTörlés
  6. nem logikátlan, csak fura :) el lehet vele érni a picike szálakat is legalább :) a sleeping pack az igazából éjszakai krémként is használható, de lehet akár hetente csak egyszer-kétszer használni, mint alvós arcmaszkot :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.