Essence Oktoberfest trendkiadás

Ha október akkor, sörfesztivál, vagyis Oktoberfest! Nem is emlékszek már rá, hogy kb hány éve szeretnék kimenni Németországba, hogy megnézhessek egy ilyen eseményt, de valahogy soha nem jön össze. Kicsit hülye időpontban van szerintem. Na de mindegy, ha idén sem jutok ki, akkor legalább ott lesz nekem, vagyis nekünk az Essence Oktoberfest trendkiadása, amihez ugyan sör és perec nem jár, de azért elég aranyos és bajoros így is. Főleg a cuki szívecskés arcpirosító, abba rögtön bele lehet szeretni. De jópofa a szájfény-szemhéjpúder dobozocska is, a körömlakkoknak szép a színe, mint úgy általában (de sajnos a tartósságuk nem hiszem, hogy változott volna és a többi kiegészítő is aranyos a szarvasokkal meg a perecekkel díszítve. Viszont van egy olyan érzésem, hogy ez Germany exclusiv kollekció lesz és nem sok esélyt látok a magyarországi megjelenésre, de hátha tévedek. Nektek hogy tetszik?





Oktoberfest Eyeshadow & Lipgloss Set - I Mog Di!

Oktoberfest Eyeshadow & Lipgloss Set - Mogst Mi?

Oktoberfest Paper Lashes - Der Berg Ruft!

Oktoberfest Multicolour Blush - Fesches Madl!

Oktoberfest Lip Balm - Servus

Oktoberfest Nail Polish - Spatzl; Mauserl; Herzl & Bussal

Oktoberfest Nail Art Sticker - Munich Calling

Oktoberfest Bracelet

Oktoberfest Bracelet

Oktoberfest Purse

9 megjegyzés:

  1. a kis szettek nagyon cukik!=) oltári mázlim van, pont Oktoberfest idején megyünk a sulival egy csereprogrammal Ingolstadtba, és lesz egy napunk Münchenben is, jeee!=D mondjuk én nem szeretem a sört, de a hangulat azért meglesz.

    VálaszTörlés
  2. Nekem a pirosító a nagy szerelem! :) (Nem mintha nem lenne itthon elég :D )Nagyon remélem, hogy lesz nálunk :) (csuriban a kezem :D )

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. ez itthon is kapható lesz?

    VálaszTörlés
  5. Tavaj is hívtalak,idén is meghívlak :) .Ha meg nem jössz,akkor írj kívánságlistát,és megveszem amit szeretnél. :)

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Oktoberfest tavaly voltam,iszonyat jó volt.Voltak az asztalunknál Új-Zélandiak is,akik csak emiatt jöttek Németországba.Körömlakokkban semmi oktobefestes sincs.Karkötötőt elfogadnam,imádom pretzelt és nagyon hiányzik.Ez alapján tudsz szervezni. :D
    2013 szeptember 21. – október 6.
    2014 szeptember 20. – október 5.
    2015 szeptember 19. – október 4.

    VálaszTörlés
  8. @Eszter: szerintem majd írok egy listát, mert itt inglendben nincsen essence, de megvárom az új szortimentet XD és nagyon köszönöm :)

    VálaszTörlés
  9. Ez engem most nem győzött meg annyira. A minio szemfesték-szájfény kombó jó ötlet, de ezek a színkombinációk nálam sajnos nem működnének.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.