Sleek Vintage Romance Collection

Annyira nagyon boldog voltam, amikor kijöttem Angliába, a Sleek hazájába, hogy jajj de nagyon jó lesz nekem, csak elugrok a legközelebbi Superdrug-ba és jól telepakolom a kosaram a csodás palettákkal, meg pirosítókkal, meg mindennel. Ehhez képest kettő eset áll fenn Liverpoolban a Sleek és Superdrug terén, egy: csontig lekopasztott állvány, kettő: nincsen állvány. Szivola, rendelhetek netről... Muszáj lesz, mert az őszi Vintage Romance elnevezésű kollekció mindkét darabja csodaszép. A paletta csupa sötét, drámai és vampos színt rejt (na jó, van köztük pár highlighter árnyalat is), főleg lilákat, amiből még úgyis kevés van nekem készleten (kacc-kacc). A pirosító pedig tökéletes társa a szemhéjpúdereknek, egy különleges aranyfényű mályva árnyalat. A kollekció szeptembertől lesz elérhető a Sleek webshopjában és a Superdrug üzletekben. Ja, bocs ott mégsem, ahogy én már ismerem őket :D.





19 megjegyzés:

  1. Végre egy sleek kollekció, aminek minden egyes kis darabja tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. a paletta annyira nem fogott meg (Naked Basics lázban égek), de a pirosító annál inkább, szuper lesz őszre!=)

    VálaszTörlés
  3. hú nagyon szép remélem ez jobb lesz mint az előző..nem olvastam róla jókat

    VálaszTörlés
  4. Huhh. Huh, huh, huhh. Bár nem vagyok maradéktalanul elégedett a Sleek szemhéjpúderekkel, amint először megláttam ezeket a képeket, tudtam, hogy a paletta és a pirosító is KELL.

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű az a paletta, nagyon tetszik, főleg a homok színűek tetszenek benne.

    VálaszTörlés
  6. Hű ez tényleg nagyon szép! :-)

    VálaszTörlés
  7. Most szedtem össze az államat a padlóról :)
    Szerelem első látásra *.*

    VálaszTörlés
  8. Hát igen, erre már én is csorgattam a nyálamat, elég nehéz lesz rá nemet mondani...

    VálaszTörlés
  9. Jujj de szépek! A legutóbbi limitált Sleek palettákért nem visongtam annyira, de ezeket szívesen látnám itthon a fiókomban. (Nem mintha nem lenne tízezer szemhéjpúderem, amivel majd eltemethetnek, mert nem fogom tudni elhasználni őket)

    VálaszTörlés
  10. Úristen, én Pinteresten láttam, de azt hittem, h már lefutott ez a kollekció és szomorkodtam, h lemaradtam róla...de most ősszel lesz?:) Juhúúúú, biztos h megveszem a szemhéjpúder-palettát! Most naggggggyon boldog lettem:)

    VálaszTörlés
  11. Most már tudom mi kell ősszel :D A palettáról találtam egy swatch-os oldalt, ilyen hamar :O Nekem tetszett amit ott láttam, és amit itt az is, ez a pirosító nagyon szép, így ha lesz rá lehetőség megveszem mindkettőt :)

    VálaszTörlés
  12. Jajjjistenem.... ennyit a spórolásról, ezeket mindenképpen meg kell szereznem... :( :)

    VálaszTörlés
  13. igen a swatchokat elég hamar kitették és nagyon szépségesek, főleg a pirosító *-*

    VálaszTörlés
  14. de amúgy látom egyöntetűen tetszik mindenkinek :)

    VálaszTörlés
  15. Az a nagy helyzet, h már én is régen kinéztem ezt magamnak, és izzítottam is a húgomat, aki Londonban él, h aktivizálja magát szépen, és vegye meg nekem a szülinapomra, ami most lesz, szombaton :) de még nem találta ő sem... lehet rendelés lesz mindenképp.

    VálaszTörlés
  16. itt sincsen még egyik superdrug-ban sem... nem értem, pedig már megjelent szerintem

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.