Rimmel ScandalEyes Retro Glam szempillaspirál - teszt

Ma reggel életemben először elejtettem a szempillaspirálomat miközben sminkeltem. Minden tiszta fekete maszat lett... No comment. Rám jár a rúd mostanában spirál téren. Kezdetnek elfogyott a kedvencem MAC-em, aztán beadta az uncsit a Max Factor is, a másik MAC-em meg eltört (WTF) magától és konkrétan nem nagyon lehet használni, mert elég érdekes, pedig még tele van. Na mindegy, gondoltam sebaj veszek újat. Vettem is egy angol márkát, gondoltam soha ne lehessen tudni, meg olcsó is volt, meg szép ezüst. Meg jó szar is, már elnézést kérek a kifejezésért. Szivola. Na akkor vegyünk valami normálisat, de olyat, ami még nem volt, mert ki kell próbálni valami újat. Na de melyikkel nem fogok totálisan befürödni? Szilikonkefe kizárva, álljunk rá a inkább a hosszabbításra, mint a dúsításra. Hát nehéz kör volt mit ne mondjak. Minél nagyobb a választék, annál nehezebb venni is valamit. Végül a Rimmel új ScandalEyes spirálja mellett döntöttem, mert bevezető áron volt (nem akartam sokat költeni mert egy: valahol úton van hozzám kettő darab spirál, kettő: a kedvenc MAC spirálom hamarosan Rihannás verzióban is megjelenik és azt meg akarom várni) és mert meg is tetszett. Lássuk, hogy megérte-e megvenni.




A csomagolás egyszerű fekete-fehér, kicsit retrós-hatvanas évek beütésű mintákkal, mert ugye ez Retro Glam. A tubus duci, a logók/infók/egyebek pedig fólián vannak, nem a műanyagra nyomva, amit kerek perec kimondom rühellek, mert igénytelen és bármikor elkezdhet leszakadni (a többi ScandalEyes nyomtatott, nem is értem ez miért nem...) és nem volt lezárva semmivel a kupak, amit szintén rühellek. Nagyon-nagy fekete pont, ejnye már Rimmel. De a korona a tetején nagyon tetszik.



A Retro Glam spirál titka és különlegessége a keféjében rejlik, ami nagy, duci és homokóra formájú, aminek segítségével igazi 60as évekbeli lencsibaba szemeket lehet elméletileg varázsolni. Igazából nem tudom miért jó ez a homokóra dolog, mindegyik alakú kefe funkciója teljesen logikus és átlátható számomra, de ezen még erőteljesen gondolkozok, bár lehet hogy át vagyok verve marketingügyileg. Ettől függetlenül egészen jól működik a dolog, a kefe szépen ráilleszkedik a pillákra, csak kicsit zavaró a ducisága és könnyű vele elérni minden szálat, még az alsókat is. A végeredmény nem rossz, de azért nem vagyok elájulva. Leginkább hosszít szerintem, de dúsít is valamennyire és meg is emel valamennyire. A képen három réteg van rajtam (plusz pillagöndörítő), nekem ennyi kell belőle, tudjátok nekem drámai hatás mániám van. Két rétegben nem tapasztja egyébként a pillákat, de a harmadik már elkezdi. A festék kicsit lassan szárad, vigyázni kell vele, viszont szépen tart egész nap pergés és maszat nélkül és könnyű lemosni. Nem rossz ez a spirál, jól lehet kezelni, viszonylag tetszetős a végeredmény is, de nem az igazi. Vagy az igazi nem is létezik csak a mesékben??? 





Unikornismérő: szigorú leszek, pedig nem szoktam. Fólia mínusz pont, nem volt lezárva mínusz pont, nem vagyok elájulva tőle mínusz pont. Átlagos, semmi kiemelkedő nincsen benne. Három unikornis. 


6 megjegyzés:

  1. Nálam ez annyira nem nyerő most, sokkal többet vártam a nagy hypeolás alapján...

    VálaszTörlés
  2. Amikor először megláttam a tubust, csak az jutott eszembe, hogy mennyire gagyinak tűnik... retró ide, retró oda. Egyébként a végeredmény nem rossz.

    VálaszTörlés
  3. nekem a Scandaleyes Extreme Black van meg (narancs-fekete). én nagyon szeretem a nagy kefét, igaz kicsit sok festéket vesz fel de már 1 rétegben is szerintem nagyon szép pillákat csinál. tényleg várni kell, hogy megszáradjon de az is egész nap fent marad. itt van róla kép ha esetleg érdekelne :) http://muccuus.blogspot.hu/2013/01/rimmel-mascarascandaleyes-extreme-black.html

    VálaszTörlés
  4. Hát ez valahogy sehogy sem szimpatikus. Mondjuk a fóliával nekem nincs bajom, legalább egyben le lehet szedni, én attól mászok falra amikor elkezd kopni a tubusról a felirat, legalább ezt el lehet kerülni. Az igazi szempillaspirál számomra a Maybelline Colossal, az tényleg nagyon szép pillákat csinál. Bár azt is három rétegben érdemes feltenni. Érdekes módon ez sem válik be sok embernek, furcsa hogy ennyi különbség van még a szempillák között is.

    VálaszTörlés
  5. @dotty: inkább vettem volna olyat vagy nemtom :)

    @Hajna: nekem a falsies egyébként, és hülye vagyok, hogy nem azt vettem inkább

    VálaszTörlés
  6. Én speciel imádom ezt a spirált. Amióta megvan, nem nyúltam máshoz még, csak a teszt várat még magára, fényképező híján. :(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.