DM (smink) újdonságok

Nem ér véget a tavaszi újdonság dömping, szerencsére. A Balea incsi-fincsi trópusi termékei után, most mutatok pár s-he kollekciót, amik már ott figyelnek a dm-ek polcain, illetve rábukkantam a szintén dm által forgalmazott Ebelin márka új professzionális ecseteire és kiegészítőire, valamint várható még a Manhattan Candy Rockers LE is. Ezen utóbbiakról sajnos nem tudok túl sok infót, nem is biztos, hogy lesznek nálunk, de hátha :D.







Ezek az Ebelin ecsetek szerintem nagyon jól néznek is és mivel a dm saját márkás termékei, ezért biztosan kedvezőek az árak is. Szoktam nézegetni a jelenlegi itthoni kínálatot, de az sajnos meg sem közelíti az osztrákot és a németet, de reménykedek benne, hogy előbb-utóbb hozzánk is eljutnak a jobb termékek. Mint mondjuk a pink alapozószivacs :D.

Ásványi-púder ecset és púderecset

Alapozó + púderecset, alapozóecset és pirosítóecset

Alapozó/korrektor ecset és utazó ecsetszett

Szemhéjpúderecset, ferde ecset + applikátor és szemhéjpúder/korrektor ecset

Rúzsecset és zselés applikátor

Alapozószivacs

Peeling hatású masszázskorong.


A Manhattan új kollekciójából csak a rúzsok limitáltak, a tus, a szemhéjpúderek (csodáááásak *-*) és a szempillaspirál is be fognak kerülni az állandó szortimentbe. Nekem persze a limitált darabok jönnek be a legjobban, nagyon édesek a rúzsok tokján a kis szájacskák és a színek is egészen szépnek tűnnek. Ha látja őket valaki, akkor szóljon :D.

Glossy&Soft Lipstick - Take Me, Use Me, Like Me & Love Me

Intense Effect Eyeshadow

Intense Effect Eyeshadow (összesen nyolc variáció)

Eyemazing Liner (összesen négy árnyalat)

Volcano Xtra Explosive Volume Mascara (összesen két árnyalat)

16 megjegyzés:

  1. Jaj nekem... Most válogattam ki 4-5 készletre való ecsetet, mert már kissé elharapódzott ez a mániám ahhoz képest, hogy valójában mennyit sminkelek... Erre most ezeket az Ebelineket is akarom :D (Főleg a Shiseido-utánzatnak tűnőt, mert az eredeti a titkos vágyam, de nem adnék egy ecsetért annyit, amennyibe az kerül...) Hm, nem is tudom, azért szurkoljak, h. legyenek vagy hogy ne legyenek ezek nálunk is?!... (Na jó, ezt magam sem gondoltam komolyan :D)

    VálaszTörlés
  2. S-he termékek nekem felejtős, a 2 ferde ecsetre mindenképp lecsapok, abból sosem elég. :D az utazó szett az már ránézésre gagyi szőrű. :(

    Meg a 2. Manhattan rúzs érdekel még élőben. :)

    VálaszTörlés
  3. Nálam sem meggyöző a SHE és ebelin ecsetkészlet, de külön-külön van olyan darab, ami nagyon tetszik (az alapozóecset, a duo fibre szerűság...)
    Remélhetőleg a pink szivacs (beaty blender ^_^) jobb minőségű, mint az Essence-é és az a cuki rózsaszín és vörös rúzs... ohhhh <3

    VálaszTörlés
  4. Jaj,jaj ezek az ecsetek bizony jól néznek ki, és gondolom nem is lesznek olyan vészesen drágák :)
    a Manhattan rúzsok képek jól néznek ki, de az a baj hogy az előző limitált rúzsok is jól néztek ki a képen, de élőben meg ????????? szóval ezt majd megnézem, és utána eldöntöm.

    VálaszTörlés
  5. OK, a púderecset, a pirosítóecset, a lapos hegyű alapozóecset, a ferde szemhéjpúderecset, a korrektúr/szemhéjpúderecset, és más már nem is :-D Remélem, behozzák ide is, de ha nem, akkor mondjuk Bécsbe igen, oda tervezek elmenni a nyáron :-)

    VálaszTörlés
  6. Na, remélem ez a csodaszivacs jobb lesz, mint az Essence és nem töredezik szét (ahogy láttam és olvastam), mert már nagyon ki vagyok élezve egy ilyen kis cukiságra!
    A Manhattan rúzsok mennyire cukrok! :))) Most ahogy látom, nagyon beindult ez a márka aminek kifejezetten örülök!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. Utazó ecsetszett *.* ó, kéne nagyon, de a szemre való ecsetek is ígéretesnek tűnnek.

    VálaszTörlés
  8. a masszázskorong annyira jó :) nekem az Avonból van, pont ugyanilyen, annyi, hogy kék színű. remélem behozzák az ecseteket :)

    VálaszTörlés
  9. na látom az ecsetek egyöntetűen kedvencek szóval petíciót kell benyújtani a dm-nek, hogy legyen nálunk is :D

    VálaszTörlés
  10. Manhattan-t nálunk már jó ideje nem kapni. Viszont az ecsetekre nagyon kiváncsi vagyok! Párral már találkoztam ugyan, de még nem vettem egyet sem.

    VálaszTörlés
  11. az alapozóecsetet megvettem, mondjuk a teljes kínálat nem is volt itt sem, pedig egy hatalmas dm van, de lehet csak nem volt feltöltve a részleg. egyébként nagyon puha, és szerintem nem is rossz, mondjuk semmilyen más alapozóecsetem sem volt eddig :) 4 euróért pedig nem is vészes az ára :] biztos fogok még venni belőlük :)

    VálaszTörlés
  12. Az ecsetkészletet majd meglesem! :) Úgy szeretem, hogy nálad mindig meg lehet lesni az újdonságokat!

    VálaszTörlés
  13. én ma voltam az árkádban a dm-ben, de itt semmi ecset nincsen, tisztaaaa szééégyen XD

    VálaszTörlés
  14. Oké, azt hiszem most kaptam szélütést! :DD Meghalok, ha nem jutnak el hozzánk az ecsetek!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.