Balea korai nyár és nude haj

Ahogy a fészen ígértem itt is van a sok-sok újdonság :D. Kezdjük a test és hajápolással, aztán áttérünk majd a smink és arcápolásra is. A dm saját márkája, a Balea egy pingyurit korán kezdi idén a nyarat, de szerintem ez nem is baj, ha már az idő kaka, akkor legalább a zuhany alatt érezzünk egy kis trópusi hangulatot. És mi más lehetne trópusibb a mangónál, az ananásznál és a passionfruit-nál. Biztos vagyok benne, hogy mindegyik tusfürdőnek és a hozzájuk illő testápolóknak is isteni finom az illatuk. De kapható lesz még body spray és dezodor is, valamint egy különleges csillogó testkrém is. a megjelenésről nincsenek konkrét információm, de majd folyamatosan csekkolom a dm polcait. 






A csodás mythic oil termékcsalád után a L'Oreál Professionel ismét egy nagyon különleges hajformázási vonalat hozott létre, ami a Nude Touch névre hallgat. Szerintem ismerős lehet a probléma, hogy a sok wax, zselé, hajlakk és társaiktól furán kemény és természetellenes tapintású lesz a frizuránk. A Nude Touch termékeivel kiküszöbölhetjük ezt a problémát, hiszen úgy biztosít erőteljes tartást és formázást, hogy közben természetes tapintású és puha marad a haj. Mind a három termék ára 2845 Ft és csak fodrászkellékes üzletekben, vagy szalonokban lehet őket kapni.Én a göndör hajra való habra tuti befizetek :D.

Nude Touch Pure Texture: telt, ragyogó, kezelhetőbb haj zsíros érzet nélkül.

Nude Touch Natural Finish: hosszan tartó ragyogás és rugalmasság.

Nude Touch Soft Curls: vizes bázisú hab, amely elnehezítés nélkül formázza a göndör fürtöket.

14 megjegyzés:

  1. Ezeknek a baleás cuccokban elképesztően guszta a csomagolásuk, az ananászos tusfürdőt tuti megszaglászom. Remélem ellen tudok állni nekik. Nem... Előre látom, hogy az ananászos a kosaramban fog landolni :D

    VálaszTörlés
  2. Én már találkoztam pár termékkel a Balea polcain! Az ananászos termékeket láttam eddig, és valami isteni az illatuk! Szerintem én szépen sorban az összeset megveszem.... :D Annyira szeretem ezeket a gyümölcsös illatokat! :)

    VálaszTörlés
  3. na ha elfogy a téli, csokiillatú baleás tusfürdőm (mire ideér a tavasz), ezekkel fogok lubickolni, imádom a limitált dolgaikat :)
    ezeket a L'oreal cuccokat pedig szintén megvizslatom majd, mivel itt fodrászkellékes nincs, de a dm/rossman 3x akkora, mint otthon, ezáltal jóval több termékkel is

    VálaszTörlés
  4. Annyira várom már a nyarat, a Balea kókuszos sampon balzsam kombóját is meg akarom majd venni, igaz azt már ezer éve lehet kapni, de még nincs olyan idő. :D Biztos ezeket a test cuccokat is kipróbálom és akkor teljes lesz a nyári kényeztetés. :)

    VálaszTörlés
  5. A brazil mangós tusit már kinéztem. Ha nagyon tetszik, akkor jön velem a testápoló is! Addig is várom, hogy bolt közelbe és tengernyi időhöz jussak...:)

    VálaszTörlés
  6. Imádom a Balea cuccokat! :) Ezek is nagyon guszták! :)

    VálaszTörlés
  7. Neked göndör a hajad???:O vivi

    VálaszTörlés
  8. Én még nem próbáltam Balea-s sampont vagy tusfürdőt, viszont Rossmannos Isanat igen. Én utálom. De minden olyan tusfürdőt utálok, ami nem habzik akármilyen illata van. Ezért csak Baba vagy Dove az amit veszek/veszünk otthon.

    Ők esetleg habzanak?:D

    Mellesleg Lolly, nem írtál a múltkori Essence vásárlásod óta, hogy vettél-e valamit az új cuccokból. Én tegnap voltam, az Árkád megújúlt Rossmannjában és sikerült beszerezni egy lila (nem volt rózsaszín :( )szivacsot és a match2cover! korrektort! Ésés éeárazva vannak miss sporty körömlakkok is (clubbing colours) bár lehet ők már régóta (?). Plusz elég sok dolog van 5-600 Ft körül :)

    bya

    VálaszTörlés
  9. Az ananászos és mangós tusi már van a DM-ben, szagoltam is őket, de annyira nem meggyőző mint a téli kiadás. Az ananászos nagyon mű és nem érezni benne kókuszt sajnos, de a mangós finom! :)

    VálaszTörlés
  10. nem voltam mostanában dm-ben, nem gondoltam volna, hogy már kaphatóak :D

    @Névtelen vivi: ahha, ha nem is full göndör, de nagyon hullámos :D csak évente kb 3szor van olyan hogy nem vasalom ki

    @bya: nem vettem azóta csak egy menta lakkot, mert nézegettem-nézegettem a cuccokat de nem fogtak meg igazán... szerintem a Balea tusik jól habzanak, de nekem van szivacskám és az is rásegít gondolom :D

    VálaszTörlés
  11. A testpermetet már várom, az illatban nem kételkedem, de remélem, tartós is lesz :)

    VálaszTörlés
  12. Lolly, tudnál ajánlani esetleg fodrászkellékest, ahol kapható a Mythic Oil? (:

    VálaszTörlés
  13. én iparfumeria-ból rendeltem, mert ott olcsóbb, de a klier fodrászatokban is van és a nagyobb kellékeseknél is (pl nagymező utca)

    VálaszTörlés
  14. Értelek. Teszteltem ma a szivacsot, nekem bejön :)

    bya

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.