Rimmel újdonságok

Az ünnepekre/évzárásra/újévre (kinek mi tetszik :D) a Rimmel is előállt pár újdonsággal. Szerintem a Scandaleyes Show Off szempillaspirál már ismerős is lehet, láttam már magyar blogon is tesztet róla. A bumszli tubus Maybelline Falsies szerű, a kefe szilikon és Benefit They 're Real szerű (kis gömbszerű a vége illetve nem ruganyos szilikon igazából, hanem műanyag, keményebb érzésű, ami olyan kellemesen tudja bökni a bőrt meg a szemet, de én szeretem a Benefit-et ettől függetlenül, gondolom ez sem rosszabb), a hatást nem tudom, de érdekelne. A Scandaleyes ceruza állítólag nagyon jó Urban Decay 24/7 Glide-On dupe, őket nem tudom, hogy lehet-e már kapni otthon (valaki??), de van az árnyalatok között egy királykék, azt fel is vettem a listámra. Összesen hét különböző színben elérhető, van közöttük nude is, és vízállóak. Rajtuk kívül van itt még egy nagyon klassz kis ünnepi kollekció, a Glam Rocks, azon belül meg két csodás körömlakk, azokat szívesen látnám a saját kitermelésű karácsonyfánk alatt (a fa kivágásról azt hiszem külön posztot fogok írni :D). Hogy tetszenek?





5 megjegyzés:

  1. Én megvettem a spirált és nekem eddig bejött. :) Maybelline The Falsies Black Drama szintet hozza. :)



    http://moonangelstories.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Arra a lila szemcerkóra igazán kíváncsi vagyok. :)
    Tavaly vettem az angliai e.l.f.-től egy szemfesték szettet, abban volt egy gyönyörű sötét-csillámos-lila szemceruza, amit sikeresen elfogyasztottam. Na azóta vadászok egy hasonlóra (sajnos az elf honlapján már nincsen fent , se a szett, se a szemceruza ilyen formában :/ )

    VálaszTörlés
  3. a szemceruzákért nagyon odavannak a külföldi youtube guruk:) állítólag vannak olyan jók, mint az Urban Decay cerkák

    VálaszTörlés
  4. A Precious Stones lakkokat már befigyeltem a weboldalukon, iszonyat jónak ígérkeznek :) meg a nude szemceruza is érdekelne, ha tényleg vízálló, akkor nem jönne rosszul mondjuk az alsó vízvonalra.

    VálaszTörlés
  5. Egy olyan körömlakkal megleptem magam Londonban, hát finoman szólva gyönyörűséges! Grafitszürke, csupa csillám, de nem a gagyi fajtából, két rétegben tökéletesen fed, szóval imádom.
    A spirált nézegettem mostanában, merthogy le volt akciózva, de őszintén megmondom, én félek tőle :D Viszont nálam a Rimmel spiráljai váltak be a legjobban, szóval előbb-utóbb talán rá is sor kerül.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.